miercuri, iulie 22, 2009

Se poate intampla ORICARUI copil !


Tristele intamplari de mai jos s-au petrecut recent si cred ca avem datoria sa invatam din nefericirea altora, pentru a o evita in casele noastre.

1. Fetita vecinei noastre a trecut prin spatele leaganului in care se balansa fericit fratele ei mai mare. Nu s-a uitat la leaganul care avea o viteza destul de mare si... am auzit o bufnitura. Copila curajoasa n-a scancit macar, dar sangele siroia de deasupra arcadei drepte, care avea o gaura destul de adanca. A fost dusa la urgente si cusuta. In timpul pe care l-a petrecut asteptand sa intre cu ea la medic, bunica a vazut alte doua cazuri. Tragice.

2. Un baietel de 10 luni a cazut de pe canapeaua pe care incerca sa se catere (nu stiu detalii) si cazatura i-a afectat coloana. Copilul a intrat, a iesit si a reintrat in coma.

3. O fetita de varsta Mariutei a inghitit pastile din tratamentul pentru inima al bunicii. A ajuns constienta la spital, dar a murit acolo in ciuda tuturor incercarilor de resuscitare a medicilor de la Urgente.

4. Caz netragic, dar cu potential periculos: Mariuta s-a incuiat in baie (niciodata nu umblase cu cheia) ca sa isi asigure intimitatea la toaleta! Din fericire, cheia de la sufragerie s-a potrivit si la usa de la baie si asa am scos din baie o fetita cam speriata, dar si amuzata.

Concluzia: Domnul sa ne pazeasca pe toti si sa ne invete sa ne pazim de orice ne poate face rau noua si copiilor nostri!

sursa imaginii

0 comentarii:

Blog Archive