marți, octombrie 05, 2010

Toamna se numara...virozele!

Inca traim :), dar chinuit. Suntem toti raciti de la inceputul lui septembrie. Pe rand, de nu stiu cate ori, am luat unul de la altul viroza dupa viroza (eu am ajuns la pneumonie si inevitabilul antibiotic (: ), asa ca n-am timp nici sa respir, daramite sa scriu pe blog...
Avem un dulap plin de ceaiuri si tot prepar leacuri naturiste... asta ca sa nu spun ca Nectaria a inceput diversificarea cu mucilagiu de orez (pentru diaree) si sirop de ceapa si ridiche neagra (cu miere)!!!
Remedii homeopate, propolis+polen=laptisor de matca+miere, urmeaza catina, uleiuri volatile si rabdare, rabdare, rabdare.

Ma gandesc ca Dumnezeu ne iubeste mult de ne cearta astfel !:)

4 comentarii:

Amalia spunea...

Domnul sa va dea sanatate si sa va ajute sa va reveniti! Ma gandeam ce e cu tine de nu mai scrii nimic nici aici nici pe FV. Si eu iau miere, polen, laptisor de matca si propolis, urmeaza si la noi catina cu miere. Baietilor le-am luat Septilin insa nu vor sa il ia...Te imbratisez!

Lada cu minuni spunea...

Draga mea Iulia, daca te "incurajeaza" cu ceva: suntem in aceeasi "barca", poveste mult mai lunga de descris intr-un comentariu de blog. Cea mica are bronsita, iar tratamentele par a fi apa de ploaie. Noi, ceilalti 3 ne-am mai revenit. Sanatate si nadejde la Cel de Sus va doresc.

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

Ozana spunea...

Din cate stiam nu se da miere la copilasi cu varsta mai mica de 1 an... pericol de botulism. Am un prieten care a ajuns cu fetita de urgenta la spital dupa ce a mancat miere... si avea 2 ani la momentul cu pricina. Sanatate va doresc! Ozana

Blog Archive