miercuri, ianuarie 26, 2011

Desertul piticilor


Nimic mai simplu: fulgi de ovăz înmuiaţi în ceai călduţ (prefer pe cel de măceşe), banană, afine (noi mai avem congelate) şi miere (dacă vreţi mai dulce). Se zdrobesc toate cu blenderul şi rezultă o cremă mai mult sau mai puţin consistentă (în funcţie de cantitatea de lichid), dar absolut delicioasă şi evident, hrănitoare.
E potrivită pentru orice vârstă, Nectaria (8 luni) o primeşte însă fără miere. Iar numele i l-am dat pentru a o cuceri pe Măriuţa.:)

3 comentarii:

Loredana spunea...

apetisant desertul vostru. si noi avem afine din belsug. noi nu le-am congelat, le-am pastrat cu zahar in frigider, am pastrat asa cateva galetuse si sunt foarte bine. numai ca atunci cand le mancam le combinam cu tot felul de bunatati in care nu mai adaugam nimic dulce, ca sunt ele destul de dulci.
va pupam si va dorim pofta mare!

Ana spunea...

Suna delicos! Vom incerca si noi ceva asemanator! Abia avem 6 luni jumate dar va prindem din urma!:P

ana florina spunea...

Te rog sa ne dai si cantitatile pe care le-ai folosit tu.

Blog Archive