luni, februarie 07, 2011

Cărţi şi film pentru copii

Vă salut după o pauză în care am reuşit din nou să ne împrietenim cu ceva virus.
Am cumpărat acum câteva săptămâni din oraş cele două cărţi prezentate mai jos: prima pentru Măriuţa care o apreciază neaşteptat de mult, cea de a doua pe care i-am trimis-o vărului ei (aşteptăm reacţii, dar cred că vor fi pozitive).


"Contururi amuzante" este o serie de carti destinata prescolarilor. Cartea "Modele care ma inconjoara" ofera multiple oportunitati pentru insusirea abilitatii de a distinge, iar mai apoi de a urmari diverse linii. Pentru a explora lumea formelor si a curbelor, nu ezitati sa achizitionati si cea de-a doua carte din serie. Meritul deosebit al acestei serii este acela ca ii ajuta pe copiii dumneavoastra sa-si dezvolte abilitatile necesare scrisului, precum si sa isi imbunatateasca considerabil coordonarile motrice. Inovatia si avantajul minunatelor carti sunt concretizate in proprietatea lor de a fi refolosibile: tot ce trebuie sa faceti este sa stergeti conturul deja desenat, iar cartea va fi pregatita pentru o noua aventura.

Seria de carti interactive "Confectioneaza-ti jucarii!" - noua si inedita abordare a Editurii Aramis - propune copiilor dumneavoastra o excelenta modalitate de petrecere a timpului liber, solicitandu-le atat creativitatea, cat si dexteritatea, prin implicarea in confectionarea de jucarii.







Dintre ultimele lecturi face parte şi Aventurile lui Habarnam, o carte care ne-a distrat pe toţi, inclusiv pe mamaie (avea program de lectură în fiecare seară!).










Si pentru că îi citisem Măriuţei cartea lui Sadoveanu (cu mici adaptări pentru vârsta ei) ne-am uitat şi la filmul Dumbrava minunată.

2 comentarii:

Lada cu minuni spunea...

Iulia, chiar ma gandeam astazi la Aventurile lui Habarnam si cum am citit-o noi: cu Ilinca la san, Flavia alaturi, cartea mi-o mai tinea Flavia, o mai puneam alaturi. A fost minunata!
Avem si noi cateva caietele cu contururi, nu stiu cum se face, dar Flavia foloseste doar creionul pt ele, asa incat m-am gandit ca sigur le va folosi si Ilinca!

Muzica Pentru Copii spunea...

Ce frumos, Dumbrava Minunata. Multumesc pentru video, chiar il cautam :D

Blog Archive