duminică, aprilie 03, 2011

CONFERINŢA NAŢIONALĂ AFR, CLUJ


ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA
Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti
Tel. 0745.783.125 Fax 0318.153.082
www.alianta-familiilor.ro
contact@alianta-familiilor.ro
2 aprilie 2011
INVITATIE - CONFERINTA NATIONALA AFR – CLUJ: 9 APRILIE 2011

Avem placerea deosebita sa va invitam din nou pe toti la conferinta nationala AFR care anul acesta se va tine la Cluj, Simbata, 9 aprilie. Am pregatit Programul de mai jos in care gasiti detaliile generale privind conferinta noastra. Inca asteptam detaliile finale din partea unor vorbitori. Ne simtim privilegiati sa va putem extinde aceasta invitatie cu toata caldura si tuturor cititorilor nostri. Nu dorim insa sa intelegeti gresit faptul ca vom tine conferinta in aula Catedralei Greco-Catolice din Cluj. Aula catedralei a fost cel mai potrivit spatiu pe care l-am putut inchiria in Cluj pentru conferinta. Va reamintim insa ceea ce spunem des – nu suntem o organizatie religioasa si nu suntem asociati cu nici o organizatie religioasa sau cult religios. In consecinta, locul conferintei nu are nici o legatura cu orientarea AFR.

Scopul conferintei este facilitarea cunoasterii reciproce si a contactelor intre organizatiile societatii civile pe baza valorilor noastre crestine comune. Am pregatit programul alaturat care inca de la prima vedere denota calibrul impresionant al conferentiarilor si participantilor. Conferentiarii sunt personalitati importante ale vietii politice si religioase din Romania si strainatate, cat si lideri ai miscarii pentru valori si familie.

Programul nostru este inca in lucru, urmind sa va inmanam la inceputul conferintei programul final. Programul final va contine si numele fiecarei prezentari, iar inainte de fiecare prezentare va vom informa de timpul alocat fiecarui conferentiar pentru a-si prezenta subiectul. Pentru informatii suplementare va rugam sa va adresati intrebarile sau sugestiile la urmatoarele contacte: (1) Petre Costea costealaw@yahoo.com; (2) office@alianta-familiilor.ro (3) Bogdan Mateciuc bogdanmate@yahoo.com, Telefon 0745-783-125; (4) Leonard Farauanu leonard.farauanu@gmail.com,Tel. 0723-010-333; sau (5) Niculina Ciuperca, Telefon 0724-878-966 ciuperca_niculina@yahoo.com.
Detaliile Conferintei
Data: Sambata, 9 aprilie 2011
Ora: 9:30 a.m.

Durata Conferintei: Anticipam ca programul conferintei va dura toata ziua.

Orasul: Cluj

Adresa: Aula Catedralei Greco-Catolice, Piata Timotei Cipariu, Cluj

Persoane de contact in Cluj: Leonard Farauanu, leonard.farauanu@gmail.com, Tel. 0723-010-333

Tema Conferintei: “Familia Azi – Intre Traditie si Modernitate”

Organizatorul Conferintei: Alianta Familiilor din Romania

Costul Conferintei: Participarea si mesele (mica gustare la sosire si plecare si pranzul) sunt gratuite. Nu percepem taxa de participare sau inregistrare. Vom pune insa la dispozitia dvs. o cutie unde veti puteti face contributii benevole.
Networking: Unul din scopurile conferintei este networking. Va rugam deci sa folositi participarea dvs. la conferinta si ca un prilej de networking si de cunoastere reciproca.
Programul:

-- Rugaciune si scurta meditatie biblica: PS Florentin Crihalmeanu

-- Deschiderea conferintei si prezentarea participantilor si a oaspetilor: (Bogdan Mateciuc si Petre Costea, AFR)

-- Prezentare (I): PS Vasile Somesanu, Episcop Vicar, Mitropolia Clujului

-- Prezentare (II): Parintele Matei Boila (Forumul Civic Crestin) Titlul prezentarii: „Casatoria: Contract sau Taina?”

-- Prezentare (III) Ana Zaborska (Europarlamentara, Slovacia)

-- Prezentare (IV) Dr. Pavel Horj (Deputat PNL, Romania) Titlul prezentarii: „Bioetica si familia crestina.”

-- Prezentare (V) Titus Corlatean (Senator PSD, Presedintele Comisiei pentru Politica Externa in Senatul Romaniai)

-- Prezentare (VI) Pastorul Rei Abrudan Titlul prezentarii: „Menirea Casatoriei
-- Prezentare (VII) Cornel Barbut (Asociatia Familiilor Catolice “Vladimir Ghika”) Titlul prezentarii: “Familia de azi e zdrobita de societate?”

-- Prezentare (VIII) Lect. Dr. Adrian Papahagi (din partea Fundatiei Crestin-Democrate, PDL) Titlul prezentarii: „Familia post-moderna – familie post-umana?”

-- Prezentare (IX) Bogdan Mateciuc (Alianta Familiilor din Romania) Titlul prezentarii: „O noua societate.”

-- Prezentare (X) Pat Fagan (Family Research Council, Washington, DC) (Prezentare video: „Ideologia sexualitatii seculare”)

-- Prezentare (XI) Avocat Sam Webster (Christian Institute, Marea Britanie) Titlul prezentarii: „Faith, family and freedom.” („Credinta, familia si libertatea”)

-- Prezentare (XII) Dr. Juhasz Tamas, Profesor (Institutul Reformat Cluj) Titlul prezentarii: „Biserica – o comunitate familiara.”

-- Prezentare (XIII) Constantin Asavoaie (Prison Fellowship Romania) Titlul prezentarii: „Rolul tatalui in familia crestina. Prezent si provocare pentru viitor.”

-- Discutii libere: Moderatori: Ben Oni Ardelean si Bogdan Mateciuc (Director Executiv AFR)

-- Adoptarea Declaratiei de la Cluj

-- Rugaciune si scurte ganduri de incheiere: Parintele Emil Ember (AFR Baia Mare) („Valori, intre cuvinte si traire”)

Receptie: La finalul conferintei vom avea o mica receptie pentru toti conferentiarii si participantii. Scopul receptiei este networking si o cat mai buna cunoastere reciproca.
Multumiri: Ne exprimam multumirea si aprecierea profunda fata de toti conferentiarii si participantii la conferinta noastra. Ne simtim onorati de prezenta si contributia dvs. la transformarea acestei conferinte intr-un succes.
Detalii suplimentare: Fiecare conferentiar isi va pregati titlul prezentarii. Un program final care va include si titlul fiecarei prezentari va fi distribuit la inceputul conferintei.

Ne vom bucura sa ne vedem in numra cit mai mare si ne rugam ca Dumnezeu sa va pazeasca pe drum si in toate.

Alianta Familiilor din Romania

PREZENTA MEDIA LA CONFERINTA

Pina in prezent si-au anuntat participarea la conferinta noastra Radio Maria, TV Alfa si Omega, Jurnalul TV.ro, si Jurnalul Ardealului.

INVITATII SI DETALII ADITIONALE

Unii dintre d-tra ne-ati scris ca aveti nevoie de invitatii nominalizate pentru a fi delegati de institutiile d-tre pentru a participa la conferinta. Va stam la dispozitie cu astfel de invitatii daca e necesar. Iar daca doriti informatii aditionale, va rugam sa ne scrieti.

CAMPANIA AFR 2%

AFR apreciaza contributia 2% pe care unii dintre d-tra ati dat-o AFR anul trecut. Revenim astazi cu rugamintea ca si in anul acesta sa faceti la fel. Va rugam deci intrati pe fisierul alaturat, completati-l si donati-ne 2% din impozitele d-tre. Sunt pentru o cauza buna si banii sunt folositi pentru scopuri de care beneficiaza intreaga tara. Procedura este simpla: http://www.alianta-familiilor.ro/doilasuta.html. Aceasta procedura nu inseamna ca veti plati ceva in plus sau ca veti plati ceva ce n-ar trebui sa platiti. Suma indreptata catre AFR provine din impozite deja retinute de Stat.

0 comentarii:

Blog Archive