duminică, august 05, 2018

O dimineață, o seară, un gând
DIMINEAȚA

 O cană de ceai verde băută în liniștea dimineții, o gură de aer proaspăt, o rugăciune de mulțumire, pentru că am deschis încă o dată ochii asupra albastrului adânc al cerului.

Puțin jogging și ceva gimnastică pe dealul de lângă bloc în compania celui mai vorbăreț și curios băiețel din câți au existat vreodată, el  însuși mare iubitor de alergare și gimnastică.


Se pare că am vizitatori în locul meu ‚secret’ unde merg să fac mișcare cât de des pot (nu atât cât de des ar trebui).  Prefer natura oricărei săli de sport, oricât de grozav ar fi dotată. Soarele, cerul, iarba și florile fac parte din programul meu de fitness, dar recunosc că sunt mult mai blândă cu mine, decât ar fi un instructor specializat. J
Nici măcar crocodilul lui Emi nu mă motivează să alerg până la epuizare. :) Emi zice că e un crocodil prietenos.

SEARA

Badminton la lumina felinarelor și o plimbare cu fiica cea mare, care mă zăpăcește cu Penny Board-ul pe care și-l dorește.
-Inspiră profund, îi spun. Simți ce frumos miroase aerul? 
A iarbă, a flori, a proaspăt, ca în vremea copilăriei mele gândesc, dar nu rostesc nimic, să nu influențez ființa neastâmpărată  care inspiră forțat și expiră rapid, fără să înțeleagă cu adevărat cât de prețioasă  e clipa.
-Uite câte stele sunt, vezi Carul Mare? îi spun.
După un timp, zărește Carul Mare. Nu e neapărat impresionată.
Îi  povestesc de Ovidiu Bojor și de marea de stele pe care a văzut-o pe când era în Himalaya. Aflu că și ea vrea să exploreze munți și să ajungă pe Everest. Apoi  aflu că ar vrea să fie astronaut și să pună piciorul pe Lună. Ne gândim cum se poate ajunge la NASA. Dezamăgire mare când află că trebuie să fii foarte bine pregătit la matematică și fizică JJJ.

Pregătire de somn: fiecare citim câteva pagini din cărțile noastre, una lângă alta, împărțind inechitabil patul (conform principiului Paretto ea primește 80%, eu 20%).


GÂNDUL

Întuneric, greieri, stele. 
Mulțumesc, Doamne, pentru  aceste daruri!


P.S. Nu, nu toate zilele sunt 'lapte si miere', unele sunt de-a dreptul dificile, dar prefer să le păstrez in memorie pe cele care au adus mai mult bucurie...

Un comentariu:

Allison Howarts spunea...

Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com