marți, iunie 30, 2009

Mici bucurii


TEI INFLORIT
Vezi mai multe imagini Diverse


Pe scurt, caci invatatul imi mananca tot timpul...

1. Cartea de rugaciuni pentru copii (editura Sofia), pe care Mariuta a indragit-o imediat si din care ma tot pune sa ii spun rugaciuni. Sunt simple, calde si se prezinta sub forma de poezii pentru cei mici. Are si o sectiune pentru copiii peste 10 ani, plus elemente de catehism si mici istorioare.

2. Randunicile care isi fac cuib deasupra bucatariei noastre. O adevarata incantare sa le privesti in timp ce aranjeaza cu migala si pricepere cuibul. Cel mai mult ne place sa le vedem cu capsoarele scoase afara si privindu-ne! Sa mai spun si cum vorbesc pe limba lor pasareasca?!

3. Perlele Mariutei si povestile pe care mi le spune. Ei da, schimbam rolurile uneori si inventeaza ea povestile! E minunat sa adorm :) cu ganguritul ei in urechi.

4. Masuta si scaunele de copii pe care ni le-a daruit o vecina draga. Mariuta are acum un loc clar unde sa se desfasoare 'artistic' si nu numai.

5. Parfumul innebunitor al teilor din preajma si verdele datator de viata al dealurilor ce ne inconjoara.

6. Cantecul Mariutei, ieri in troleu. Canta tare si fara nicio retinere si am vazut mai multe zambete si fete descretite! Cu toata rusinea, am lasat-o sa cante pentru ca se bucura prea mult ca s-o opresc.

7. Oamenii care i-au sarit in ajutor Dalidei. De fapt aceasta a fost o maaaare bucurie...

0 comentarii:

Blog Archive