vineri, mai 21, 2010

Minuni minunate !

Blinkie de la Lumea PiticilorTeoretic mai am puţin până la marea întâlnire cu cea de a doua minune (sau al doilea minun, cum zice Mariuţa) a familiei noastre, practic... Domnul decide când apare. Cert e că, între timp, Domnul, ca să-mi susţină moralul :) a făcut tot felul de minuni mai mari sau mai mici cu noi. Vi le prezint în ordine cronologică:
1. Diana ne-a făcut un dar neaşteptat si astăzi vă anunţ cu mândrie că suntem posesorii unei frumuseţi de wrap, 100% românesc, pe care nădăjduim să îl folosim cu mare drag cât mai curând!!! Mulţumim, Diana încă o dată!

2. Pe la începutul acestei săptămîni, m-am trezit cu un plic în cutia poştală. Nu ştiu de la cine este, nu era scris pe plic decât pentru Iulia şi conţine... o anume sumă de bani. Mi-am amintit de mirarea şi bucuria tatălui salvat de un păcat groaznic de către Sf. Nicolae, care i-a lăsat pe furiş nefericitului tată o pungă cu bani. Am tot încercat să aflu de la cine poate fi acest dar neaşteptat, care m-a umplut de mirare, teamă, recunoştinţă, dar n-am reuşit nicicum. Sunt convinsă însă că Domnul va răsplăti şi acest suflet mărinimos cu răsplată mare...

3. Nişte vecini dragi ne-au dăruit acum câteva zile o iconiţă cu Sf. Nectarie, adusă din Eghina, sfânt care ne e foarte drag şi al cărui nume vrem să îl poarte fetiţa noastră (dacă se dovedeşte şi la naştere că e fetiţă!). Vă mulţumim pentru această bucurie!

4. Ar mai fi de menţionat la categoria "diverse" încurajările, gesturile de ajutor venite din partea unor persoane nu neapărat apropiate, rugăciunile prietenilor, care toate îţi dau curaj şi speranţă.
Aşa că nu-mi rămâne decât să îl rog pe Doamne Doamne să ne binecuvinteze pe toţi şi să ne umple de bucurie vieţile!!!
Blinkie de la Lumea Piticilor

8 comentarii:

Cristina spunea...

Iulia, ma rog Maicutei Domnului sa ai o nastere usoara si frumoasa si o fetita Nectaria minunata !

Amalia spunea...

Mijlocirea Maicutei Sfinte si a Sfantului Nectarie sa te ajute sa nasti cu bine un copil sanatos! Doamne ajuta draga Iulia!

Daca te pot ajuta cu ceva cat timp esti la Stanca, ma ofer cu mare drag (locuiesc aproape de clinica).

Iulia spunea...

Multumesc pt. oferta, Amalia. Nadajduiesc sa scap cat mai repede de la Stanca, totusi! :)
Ceea ce nu inseamna ca nu m-as bucura sa ne cunoastem, macar dupa "eveniment"!

Kikimiki spunea...

Iulia sa ai parte si pe viitor de la fel de multeeeee minuni si la fel de muuulti oameni minunati in jurul vostru ..tinem pumnii ca totul sa fie perfect ..sa fiti toti sanatosi,veseli ,voiosi si fericiti !Asteptam numai vesti bune si povesti frumoase de la voi Cu muuult drag ,Alessia :)

Amalia spunea...

Dumnezeu in mila Sa cea mare sa iti poarte de grija draga Iulia! Nastere usoara si sa revii repede acasa impreuna cu bebe!
Mi s-a parut ca te-am vazut in Catedrala joi dimineata dupa liturghie, poate te-am confundat...
Sigur ca as vrea sa ne cunoastem dupa nastere macar! Te imbratisez, sa ne dai vestea cea buna...

Iulia spunea...

Amalia, intr-adevar am fost joi la catedrala, cu Mariuta, la parintele nostru duhovnic. Apoi am mers la Stanca. Imi pare rau, dar eu nu te-am vazut!

Ena si Alexandra spunea...

Nastere usoara si Sfantul Nectarie sa fie alaturi de voi!

Mariana spunea...

Ce minunat lucreaza Dumnezeu in viata noastra!
Fiecare vorba buna care ne intareste si ne mangaie, fiecare atingere de dragoste de la cei din jur, fiecare bucurie - sunt semne ale nesfarsitei Lui milostiviri si bunatati!
Sa ai nastere usoara, sa fie asa cum ai dorit (dupa cum am citit!), Bunul Dumnezeu, Maica Domnului si toti Sfintii sa va fie veghe si ajutor in toata vremea!

Blog Archive