sâmbătă, februarie 18, 2012

Germeni şi vlăstari- hrană minunată

Ieri am cumpărat două cutii cu germeni (am şi eu germeni de brocoli, floarea soarelui şi de grâu, producţie proprie, dar încă sunt prea mici) de la CasaBio (7 lei caserola) şi am descoperit că sunt foarte gustoşi combinaţi cu pâine prăjită, pate de linte şi supă de legume cu ovăz. Spre marea mea uimire Nectaria a mâncat ca şi mine aseară, adică direct din caserolă şi nu i-a scos afară cum mă temeam.

Pe mâine plănuiesc un mujdei de usturoi şi germeni alături de falafel şi cartofi fierţi în coajă. Ştiind cât de hrănitori sunt germenii, am de gând să nu ratez nicio ocazie de a îmbogăţi mesele noastre cu ei. Găsiţi informaţii despre ei la Biovega, Ligia Pop şi în multe alte locuri...

Sunt simpatici, mici, coloraţi şi plini de viaţă! Vă rămâne doar să îi încercaţi !

3 comentarii:

Loredana spunea...

Va admir ca ati reusit , in special tu ai reusit, ca la tine e toata munca, sa deveniti vegetarieni.
Noi cand e post ne descurcam fara probleme, dar in rest tot inca nu se poate fara carne.

Bunatati de Poveste spunea...

eiiii, delicios...trebuie incercat musai si pe pitici !

Iulia spunea...

Loredana, mai avem inca, mai avem... dar nu ne descurajam, in ciuda caderilor in "pacat" (a se citi sarmalute sau ceva carnacior si slaninuta!)...
Tot inainte cu culoarea verde!!!

Bunatati de poveste, a iesit foarte bun mujdeiul, cu singura mentiune ca avea prea mult...usturoi!

Blog Archive