duminică, septembrie 29, 2013

Anunț: meditații engleză și traduceri- Florești, Cluj etc.

După îndelungă cugetare :), m-am hotărât să scriu pe blog despre http://www.invataenglezacudrag.ro/ .
 Apropiații noștri și diverse cunoștințe știu că anul acesta soțul meu drag și-a luat inima în dinți și a hotărât să lucreze ca profesor și traducător, pe cont propriu. E o schimbare majoră pentru noi, pe care am îmbrățișat-o cu bucurie, pentru că văd că este înzestrat pentru aceste meserii și muncește cu mare plăcere. Am lucrat împreună la traduceri (și intenționez să continuăm !) și mi s-a părut interesant cum ne completam reciproc. Am avut ocazia să lucrăm împreună chiar și la meditații, ceea ce a fost o experiență nouă pentru noi, dar pe care am savurat-o amândoi și din care am ieșit mai bogați profesional. Pentru mine e o bucurie să asist la orele lui (unele on-line, altele cât se poate de... reale!) și un schimb de experiență foarte util. Nu de puține ori ne cerem părerea reciproc pentru a îmbunătăți calitatea muncii noastre și cred că toată lumea are de câștigat !
Dacă eu m-am orientat în special (chiar dacă nu exclusiv) spre copii, el s-a orientat spre adolescenți, tineri și adulți pe care vrea să îi ajute să iubească limba engleză și să o folosească fără teamă în orice împrejurare s-ar afla. A lucrat atât cu persoane, cât și cu grupuri, firme și a acumulat o experiență de care mulți clienți pot profita.Pe site-ul pe care l-am creat cu mult suflet, veți găsi mai multe despre activitatea lui, inclusiv recomandări de la o parte din foștii studenți.
De multe ori ne gândim la copiii noștri, uitând/amânând/neglijând să ne dezvoltăm și pe plan personal sau profesional, dar știm cu toții că ai un sentiment minunat când încerci să înveți ceva nou și util, iar copiii au de câștigat din starea noastră de bine și din cunoștințele noastre. 
Un exemplu banal, poate: în scurta noastră excursie la Budapesta (despre care am început să scriu, dar n-am mai terminat! :) ) limba engleză a fost cea care ne-a ajutat să ne descurcăm, oriunde am mers și am întâlnit persoane din generația tânără... Copiii noștri au văzut asta (Măriuța a și vorbit puțin cu un ospătar în engleză) și cred că au înțeles repede cât de folositor poate fi să știi o limbă străină... 

Dacă aveți nevoie de ajutor în fixarea unor cunoștințe de limba engleză sau știți pe cineva  pentru care engleza e o piedică în calea succesului, poate vă veți aminti că graiul lui Shakespeare se poate învăța și altfel. Cu drag ! Atunci când ai ajutorul potrivit...

www.invataenglezacudrag.ro

 Fotografie preluată de pe www.??? (din păcate. nu-mi amintesc, memoria de gravidă își face datoria !)

Un comentariu:

sakura spunea...

Iulia draga, ori nu vad eu bine ori tu nu ai scris din ce oras sunteti :)

Ai putea veni pana la mine sa facem frunzele impreuna :) :)