sâmbătă, ianuarie 23, 2016

Apisan Forte

Aceasta e cafeaua mea delicioasă de dimineață (împreună, uneori, cu un ceai verde cu iasomie sau lemongrass Sonnentor). Și de peste zi. Și... nu numai a mea. Borcanul se împarte la 5. Nu în mod egal, ci după principiul "care ajunge primul la borcan".

70 ron nu e deloc o sumă modestă pentru veniturile noastre, dar n-am nici cel mai mic regret când plătesc un borcan cu sănătate. Cam atât valorează și 7, 8 ciocolate Heidi cu mentă. Doar că ele sărăcesc, nu îmbogățesc organismul!

Recomand Apisanul celor ce se simt obosiți și celor care se luptă cu viroze, hipocalcemii sau anemii. Însă Apisanul e un remediu minunat pentru n afecțiuni, de la probleme cardiovasculare până la cancer. Pe site veți găsi prezentate multe cazuri de pacienți recunoscători dnului. Bogdan Victor care a inventat combinația aceasta minunată.

  Vă invit să citiți mai multe pe site, timpul investit acolo vă va fi de folos!

P.S. NU m-a plătit nimeni să  fac reclamă, dar cred că e un produs românesc care merită să fie lăudat!

5 comentarii:

Maria Florea spunea...

Doamne ajuta, Iulia! Stii cum Dumnezeu iti trimite intotdeauna OM atunci cand ai nevoie? Asa am simtit eu in aceasta dimineata cand am citit despre acest produs.Iti multumesc din suflet , trecem prin niste momente in care nu mai stim ce sa mai facem cu baietelul nostru Stefan, am mare nadejde ca Apisanul ne-ar putea ajuta.
Dumininica binecuvantata!
Maria Florea

Loredana spunea...

Il comanyi doar de pe site sau il gasesti si in magazine naturiste?

Iulia spunea...

Doamne ajuta, Maria! Sunt convinsa ca Apisanul e de mare ajutor oricui! Contacteaza-l pe dnul. Bogdan pt. informatii suplimentare. MULTA sanatate!!!

Loredana, noi il luam din magazinele naturiste(Mama Natura in spatele magazinului Central, Myriam in Manastur).

Anonim spunea...

Iulia, am doi micuti, fetita de 12 ani si baietel de 3 ani...cat le dai la cei mici din Apisan????ma gandeam sa incep cu doze mici mici sa testez daca cel mic nu e alergic cumva...Michelle

Iulia spunea...

Michelle, cred ca e cel mai bine asa cum te-ai gandit! :)

Blog Archive