duminică, ianuarie 04, 2009

Ajutorul preţios al mamelor - Sf. Nectarie din Eghina


În urma problemelor de sănătate cu care ne confruntăm în casă am ajuns să facem cunoştinţă cu Sf. Nectarie. Tot citind despre minunile făcute de el, am găsit şi această mărturie, impresionantă şi demnă de ţinut minte (ca toate minunile, de altfel). Să luăm aminte...O minune savarsita de Sfantul Nectarie in iulie 2006.

Marturia unei preotese din Sibiu


Sunt o fiinţă fericită! Fericită în primul rând pentru că Preabunul Dumnezeu m-a învrednicit să-L cunosc din fragedă pruncie, că a îngăduit să port numele Preasfintei Maicii Sale, apoi că mi-a dăruit bucuria maternităţii, prin cele trei fetiţe minunate: Anastasia (5 ani), Daria (3 ani) şi Nectaria (1 an) şi că în cele mai grele momente ale vieţii m-a purtat El Însuşi pe braţe prin sfinţii Săi, pe care i-a rânduit făcători de minuni şi doctori fără de arginţi tuturor celor care îi cheamă cu credinţă în ajutor.

Am văzut cu ochii mei fapte minunate săvârşite de unii dintre aceşti <> care, deşi mutaţi cu sufletul la cer, n-au uitat de noi cei de pe pământ, ci fie şi-au lăsat trupul îndumnezeit drept altar de închinare izvorâtor de tămăduiri trupeşti şi sufleteşti, fie au lăsat ca prin prăznuirea lor sau prin simpla pomenire a numelui lor, binecredincioşii aflaţi în nevoi, să-şi găsească de îndată izbăvirea. Aş aminti aici pe cei faţă de care nutresc o evlavie mai deosebită datorită grijii lor speciale faţă de noi: Sfântul Mare Mucenic Mina – izbăvitorul de pagube şi aducătorul lucrurilor furate sau pierdute, Sfânta Mare Muceniţa Varvara – patroana copilăriei mele, Sfinţii Mucenici Gurie, Samona şi Aviv (+ 15 nov, Edesa), Sfinţii Rafail, Nicolae şi Irina din Lesbos (+1463; martirizaţi de turci) şi, nu în ultimul rând, SFÂNTUL NECTARIE al Eghinei, grabnic ajutătorul şi aducătorul de blândeţe, pace şi bucurie în case şi în suflete.

Demn de remarcat este faptul că deseori sfinţii ne caută ei pe noi, înainte ca noi să dăm de ei. Aşa s-a întâmplat cu Sfântul Nectarie: “m-a căutat” în anul I de Facultate prin cineva care dorea o traducere succintă a vieţii Sfântului din franceză în română. Atunci auzisem pentru prima dată de acest mare taumaturg dăruit de Dumnezeu grecilor şi întregii lumi. Dar, din păcate, nu l-am pus la inimă. Am luat doar cunoştinţă de existenţa lui şi l-am uitat. Au trebuit să treacă încă 10 ani ca să mă întâlnesc efectiv cu dânsul.

Şi aceasta s-a petrecut pe 19 octombrie 2003, ziua în care am adus-o pe lume pe Daria. Înainte cu câteva ore de a naşte (deşi mai aveam încă o săptămână până la termen), printr-un telefon providenţial, bunele şi grijuliile mele surori mă înştiinţează că Sfântul Nectarie ajută pe toate femeile însărcinate care se roagă lui să nască în mai puţin de o oră. Până în acel moment ştiam despre Sfânt că este vindecător de cancer. Nimic mai mult. Aveam să constat, la scurt timp, că dacă nu-l strigam pe Sfânt în chinurile cumplite ale naşterii, aceasta n-ar fi durat numai 50 minute – spre marea surprindere a mea şi a personalului medical, iar eu nu aş mai fi fost acum în viaţă. Până la orele 22.00 nu am avut nimic, nici o durere. La 22.50 mă aflam deja în faţa miracolului: o fetiţă superbă, cu ten curat rozaliu, blondă, cu ochii albaştri... Nu-mi venea să-mi cred ochilor! I-am pus numele Daria pentru că 9 luni de zile mi-a stăruit în minte numele acestei Sfinte (+19 martie), dar încă pe masa de naştere fiind, nu am rezistat să nu-i făgăduiesc Sfântului Nectarie că dacă Dumnezeu îmi va mai dărui o fetiţă îi voi pune numele lui.

Timpul a trecut ...şi în primăvara anului 2005 eram din nou însărcinată. Ce-i drept, aceasta mă luase pe nepregătite. Planurile mele de viitor se îndepărtau unul câte unul, semn că voia lui Dumnezeu era alta. Starea de rău general, greţurile teribile, durerile abdominale m-au îndreptat, vrând-nevrând, spre medicul ginecolog care, în urma unei ecografii, a declarat soţului meu: “Soţia dumneavoastră are o sarcină extrauterină. Trebuie neapărat operată, altfel există riscul ca una din trompe să explodeze, iar doamna să ajungă în stare de şoc la spital. Mâine dimineaţă o voi opera chiar eu. Vă aştept cu o confirmare”. Am rămas cu gura căscată. Nu am putut lua nici o decizie imediată. Şi cum oare aş fi acceptat operaţia când ştiam că aş săvârşi un păcat la fel de mare precum avortul? Am ajuns acasă bântuită de gânduri şi de mustrări de conştiinţă : “Să fie o atenţionare a lui Dumnezeu că nu am primit de la bun început <> cu bucurie, cu linişte, cu recunoştinţă, că m-am întristat, că m-am descurajat? De ce a îngăduit pentru mine această încercare? Sigur, am greşit! Acum ce voi face? Voi avea atâta credinţă încât să merg înainte aşteptând clipa fatală şi lasându-mă cu totul în mâinile Ştiutorului a toate? Te-am mâniat, Doamne, iartă-mă!” – strigam în străfundurile fiinţei mele. Şi mi-am amintit din nou de Sfântul Nectarie. „Îl voi lua ca mijlocitor. El e cel mai potrivit pentru situaţia în care mă aflu. De va voi, va putea preschimba răul în bine...“ – mi-am spus cu o oarecare vioiciune de spirit. M-am aşezat în genunchi şi i-am citit acatistul cu lacrimi, rugându-l stăruitor să-l treacă pe copilaş “pârleazul”, aducându-l în mediul lui propice de dezvoltare. Ce nu e cu putinţă la Dumnezeu? După acest “botez” al conştiinţei m-a împins sufletul să-i făgăduiesc încă o dată că, dacă va decurge totul firesc, copilaşul îi va purta numele, iar minunea o voi propovădui verbal şi în scris ca să cunoască toţi cât de “minunat este Dumnezeu întru sfinţii Săi”. După 48 de ore m-am prezentat cu un bilet de urgenţă la un alt doctor pentru o nouă ecografie. Nu mai aveam cum să stau liniştită acasă. Am intrat cu prioritate, şi, după efectuarea examenului clinic de rigoare, doctorul mi se adresează zâmbind: “Despre ce urgenţă e vorba? Sarcina este absolut normală, la locul ei...Totul e OK”. Am tresărit de uimire... Bătăile inimii mele se armonizau într-un dans înălţător cu bătăile grăbite şi vesele ale micuţei inimioare. Am răsuflat uşurată şi profund mulţumită. Parcă mă întorsesem dintr-o bătălie. Purtam steagul biruinţei obţinute de marele meu binefăcător, Sfântul Nectarie, al cărui nume îmi revenea necontenit pe buze.

A sosit cu paşi repezi şi praznicul Sfântului (9 nov), zi în care am purces spre racla cu părticica din sfintele sale moaşte, adăpostită de Biserica Spitalului TBC din Sibiu. Până în acea zi nu am ştiut că Sibiul are o asemenea avuţie. A avut grijă Sfântul şi de data aceasta să ne cheme la el ca să-l putem “îmbrăţişa” prin rugăciune. Naşterea era programată la sfârşitul lunii, dar mă bucur să cred că Sfinţii Gurie, Samona şi Aviv “s-au înţeles” cu Sfântul Nectarie să aibă şi ei o contribuţie la fericitul eveniment. Am născut chiar de praznicul lor (15 nov), în prima zi a Postului Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos. La ora 10.00 dimineaţa, când s-au înteţit durerile, m-a sunat sora mea cea mică încredinţându-mă că imediat va începe să citească Acatistul Sfântului Nectarie. La 10.30 punct, când ea a terminat Acatistul, şi-a făcut apariţia “zâna zorilor”, minunata Nectaria, care, printr-un ţipăt unic şi de neuitat, ne dădea de veste că a părăsit întunericul pântecelui matern, dornică de lumina neînseratului soare. Încă nu coborâsem de pe “masa de jertfă” când a trebuit să depun mărturie despre adevăratul nostru Salvamar. “Nectaria sau Nectarina?” – mă întreabă doctorul mirat. “NEC-TA-RIA!” – îi răspund silabisit şi complet epuizată. “Dar ce nume e ăsta? N-am mai auzit...”. Pe moment m-a ispitit gândul să-i dau un răspuns simplu, real şi străin de tainică realitate a comuniunii noastre cu lumea cerească (ex: “în compensarea amărelilor groaznice pe care le-am avut în timpul sarcinii...”), dar conştiinţa nu m-a lăsat: “De la Sfântul Nectarie, care a vindecat-o pe fetiţa mea cea mare de o boală grea şi care m-a ajutat la naştere...” “Cine e? E mort sau viu?” – continuă să mă interogheze uimit doctorul. “Şi una şi alta. E un sfânt al secolului trecut, ale cărui sfinte moaşte se află în insula Eghina din Grecia şi o parte chiar la noi în ţară. A fost profesor, mitropolit, sfânt!...”. “Şi cum comunicaţi: în greacă sau în română? Ştie şi limba română?”. “Ştie toate limbile pământului, domnule doctor!”. “ Ei, lasă-mă! Cum aşa?”. L-am lăsat..., dar în grija Sfântului Nectarie, să-l călăuzească cum ştie el spre adevăr.

Dar să revin la dulcea mea Nectarie, cu câteva remarci: o privesc şi nu mă mai satur. Nu pentru că îi sunt mamă, ci asta o spun toţi cei cu care ne întâlnim. Sper să nu fiu prea îndrăzneaţă dacă afirm că chipul ei are multe în comun cu chipul Sfântului Nectarie: ochii mari, albaştri, extrem de blânzi, sprânceana stângă mai coborâtă decât cea dreaptă, zâmbetul galeş şi suav. “Copiii <> sunt cei mai reuşiţi” – mi-a şoptit odată un preot sibian, tată a 5 copii excepţionali, iar Nectaria a certificat acest lucru. Dumnezeu nu greşeşte niciodată cu noi, dar noi adesea... Dar noi adesea şi iremediabil. Dacă aş fi ascultat de primul glas, aş fi pierdut o comoară mai scumpă decât tot pamântul cu toate bogăţiile lui. Dacă aş fi acceptat condamnabila operaţie şi nu mi-aş fi pus nădejdea în Atotputernicul Dumnezeu, Nectaria acum nu ar mai fi fost. În prezent nu mi-aş mai fi îndulcit văzul, auzul, mintea şi sufletul cu “mierea” îngerească a acestei “albinuţe”, ci m-ar fi aşteptat, fără să ştiu, “cupa” plină de “fiere” a Judecăţii de pe urmă. Slavă Preabunului Dumnezeu, sfinţilor Săi şi îndeosebi Sfântului Nectarie că nu m-au lasat să cad în ispită!
Am amintit mai sus de o altă minune a Sfântului Nectarie şi nu numai a Sfântului Nectarie, ci şi a Sfinţilor Rafail, Nicolae şi Irina: tămăduirea primei noastre fetiţe, Anastasia, diagnosticată de la vârsta de 2 ani cu megadori colon şi constipaţie cronică. Clismele regulate pe care am fost nevoiţi să i le facem tot la 2-3 zile timp de 1 an o înspăimântau şi o aduceau într-o stare critică, cu transpiraţii abundente, tremurături, urlete, lacrimi etc. Supozitoarele cu glicerină nu-şi mai făceau de mult efectul. Pe 27 aprilie 2004 am consultat un medic naturist din Bucureşti, după care am fost şi la racla cu moaştele Sfântului Nectarie de la mânăstirea Radu Vodă. De această dată Dumnezeu ne-a pus credinţa la încercare. Minunea întârzia. Au trecut câteva zile. Eram abătuţi şi nedumeriţi. Am citit de câteva ori, împreună cu fetiţa, Acatistul Sfântului Nectarie şi Paraclisul Sfinţilor Rafail, Nicolae şi Irina. Aflasem de curând că Sfântul Rafail a vindecat o femeie care suferea de constipaţie cronică şi că Sfântul Nectarie “se pricepea” şi la boli intestinale. În marţea luminată, a 3-a zi de Paşti, când sunt sărbătoriţi Sfinţii Rafail, Nicolae şi Irina, Anastasia a făcut la oliţă fără nici o intervenţie din partea noastră. Nici nu apucasem să-i administrăm tratamentul prescris de doctor. Am să redau cu exactitate dialogul pe care Anastasia l-a avut în februarie 2005 cu sora mea cea mică şi pe care l-am notat imediat:

N: - Am auzit că ai facut la oliţă. Vezi că te-au ajutat sfinţii dacă te-ai rugat?
A: - Da! Am visat că a venit la mine şi m-a ajutat să fac şi m-a împins aşa: hmmm!
N: - Cine a venit la tine?
A: - Sfântul Lafail!
N: - Şi cum arăta?
A: - Avea barbă lungă!
N: - Era mic sau înalt?
A: - Înalt!
N: - Şi cum era îmbrăcat?
A: - Ca tati!
(....)
N: - Ia să vedem, care din aceasta icoană?
A: - El! (l-a arătat exact pe Sfântul Rafail).

Se pare că sfinţii lucrează şi “în echipă”. Nu pentru că nu ar fi în stare să se “descurce” individual, ci pentru că le place smerenia, conlucrarea prietenească, intercomuniunea, ca unii ce sunt părtaşi ai Sfintei Treimi – “structura supremei iubiri”.

Şi în anul acesta (2006) Sfântul Nectarie ne-a avut sub oblăduirea sa. În luna iunie ne aflam în staţiunea Govora. Doamna doctor R.I. ne-a primit ca şi cum ne-ar fi cunoscut de când lumea. Asistenta dânsei era însărcinată; mai avea câteva zile şi trebuia să nască. Amabilitatea amândurora ne-a încurajat să orientăm discuţia spre tarâmul duhovnicesc al credinţei. Le-am povestit propria experienţă cu Sfântul Nectarie, sfătuind-o în special pe doamna asistentă să-l cheme în ajutor la naştere. Şi pentru ca să se convingă de cele spuse, le-am dăruit câte o carte cu viaţa, minunile şi Acatistul Sfântului. Apoi am urcat cu fetiţele cele mari la ultimul etaj. În ziua aceea mai aveam de făcut încă o procedură. Dar înainte de a o finaliza, din ispita şi răutatea diavolului care n-a suportat propovăduirea noastră, fetiţele au ieşit cu un minut mai repede. Am auzit în curând ţipete şi inima mi-a fost cuprinsă de nelinişte. Presimţeam că s-a întâmplat ceva rău. Când am coborât, Daria se afla în braţele unei femei care împreună cu doamna doctor R.I. ne-au spus, speriate, că fetiţa a alunecat pe scări şi s-a rostogolit de sus până la parter întocmai “ca un dovleac” şi, spre marea lor surprindere, n-a păţit nimic. Eu însămi am pipăit-o, am scuturat-o, am întors-o “pe toate părţile”: nici o lovitură, nici o vânătaie. Când am părăsit incinta spitalului, a început să zburde ca de obicei. Am ajuns în parc ca să ne întâlnim cu mama, care o avea în grijă pe Nectaria. Şi mama era oarecum tulburată. Ce se întâmplase? În acelaşi timp în care Daria căzuse, în căruciorul în care dormea Nectaria era gata-gata să intre o maşină care virase foarte aproape de banca pe care stătea mama. Câţiva centimetri în plus şi accidentul era inevitabil. Ne-a păzit însă Sfântul Nectarie, drept mulţumire....

Şi încă ceva foarte important: 7 luni de zile Nectaria nu dormea noaptea, iar ziua dormea doar 15-20 de minute. I-am administrat şi Romergan, dar degeaba. Căpătasem o oboseală cronică, vecină cu nebunia. Nu ştiam ce are. Mă scula din oră-n ora, certându-mă parcă... Cauza? Am făgăduit CEVA şi nu m-am ţinut de cuvânt, amânând în permanenţă din diverse motive. În momentul în care am început să scriu, Nectaria a început să doarmă. Concluzia? FĂGĂDUINŢELE FĂCUTE SFINŢILOR TREBUIESC ÎNDEPLINITE IMEDIAT, altfel apar atenţionările.
Binecuvântat eşti Doamne, învaţă-ne pe noi îndreptările Tale! Amin.

Notă: Am primit de la o preoteasă iubitoare de Hristos relatarea de mai sus, pentru a o face publică. Îi rog pe creştinii care o vor citi să încerce să o răspândească mai departe, printată, xeroxată, (sau chiar trimisă prin e-mail-uri) pentru că mulţi au nevoie de ajutorul Sfântului Nectarie.
(Danion Vasile)
Articol preluat de aici.

157 de comentarii:

Dana spunea...

Draga Iulia, e minunata marturia despre Sfantul Nectarie! Ma bucur mult ca ne-ai impartasit-o. La multi ani!

ivona spunea...

Minunat!

Iulia spunea...

Ma bucur ca va e de folos!

Anonim spunea...

Multumesc mult ca ati impartasit acest comentariu cu noi. Ii multumesc prietenei mele Laura ca mi-a adus inca un strop de speranta la impartasirea acestor minuni ale Sfantului Nectarie! Doamne Ajuta!

Ena si Alexandra spunea...

Aceasta minune m-a intarit si pe mine mult in timpul sarcinii. Sotul meu si cu mine si acum micutul Nectarie mergem des la Radu Voda sa ne inchinam Sfantului pentru ca ni l-a daruit pe Nectarie si pentru tot ajutorul dat in timpul nasterii.
Este cu adevarat un mare facator de minuni

Anonim spunea...

Intr-adevar! Sfantul Nectarie e grabnic ajutator.
Si pe mama mea a ajutat-o si o ajuta sa lupte cu boala, cu cancerul.
Iti multumim pentru minunile impartasite si noua......
Multumesc Sf Nectarie

Ionica spunea...

Multumim ca ne-ai impartasit si noua minunile traite, sunt minunate! L-am descoperit de curand pe sf. Nectarie si am fost la moastele sale la manastirea Radu Voda din Bucuresti. Pot sa va spun ca m-am incarcat de emotie pozitiva si de multa linste sufleteasca, cand m-am rugat sfantului. Inca nu am trait vreo minune, insa am multa incredere ca o sa mi se implineasca si mie dorinta cea mare - aceea de a fi mama!

Iulia spunea...

Ionica, Doamne ajuta!!!

Mihaela spunea...

Si pe mine m-au intarit minunile SF. Nectarie ,dar mai ales in timpul travaliului,cand il chemam in gand pe Sfantul Nectarie si pe Maicuta Domnului sa-mi dea putere sa rabd pana la capat.Minunea a venit cand a aparut pe lume Nectaria,o fetita micuta si dragalasa.

andreea spunea...

Am promis in rugaciune ca si eu voi face cunoscut ajutorul Sfantului Nectarie, daca ma va ajuta, pentru a-i imbarbata si pe altii.

Bunul Sfant m-a ajutat luna trecuta sa obtin un punctaj ridicat la un examen greu, pentru care nu ma simteam chiar foarte pregatita.
In al 2-lea rand, m-am rugat sa putem da in chirie un spatiu comercial rams liber dupa ce firma care activa in el s-a retras. Ne-a ajutat si de asta data, mai ales ca in aceasta perioada avem destul de multe cheltuieli, asa ca sprijinul sau a venit la timp. Subliniez ca e f greu astazi sa dai in chirie un apartament, cu atat mai mult un spatiu comercial, in conditiile in care piata imobiliara a suferit o cadere masiva in urma crizei economice.

Ii multumesc si pe aceasta cale bunului Sfant Nectarie, sa ne punem nadejdea in el, fiindca e un sfant iubit de Dumnezeu si rugaciunile sale pentru noi sunt grabnic ascultate. Doamne-ajuta!

lari spunea...

de cand am aflat de sf nectarie eu si sotul meu citim zilnic acatistul.sotul meu este bolnav si crede ca sf nectarie il va ajuta intr-o zi sa scape de boala care a pus stapanire pe trupul lui. ne simtim mult mai bine pot spune ca ii simtim prezenta in orice moment al zilei. multumim sf nectarie!

Iulia spunea...

Doamne ajuta ca sotul tau sa se faca repede bine!

Elvira spunea...

In toamna lui 2007 am fost prima dat la Manastirea Radu Voda unde l-am cunoscut pe Sfantul Nectarie. Toata viata am fost la diverse biserici, dar numai la Sfantul Nectarie mi-am gasit linistea.Am vrut sa cumpar o icoana cu Sfantul Nectarie anul trecut in primavara, recunosc ca mi s-a parut pretul mare si nu am achizitionat-o si cum nimic nu e intamplator, abia in vara anului trecut am inteles. Dumnezeu m-a ajutat in august 2008 sa ajung in Grecia si sa vizitez fabrica de icoane de unde am cumparat icoana Sfantului Nectarie cu foita de aur si cu reducere de la 42euro la 25 euro.M-am bucurat atat de mult de achizitie incat altceva n-am mai cumparat. Imi doresc foarte mult sa ajung in Eghina cu ajutorul Sfantului Nectarie. Am citit cartea cu minunile si viata Sfantului Nectarie, pur si simplu il iubesc pe Sfantul Nectarie

Lacramioara spunea...

Ma alatur si eu celor care marturisesc despre minunile Sfantul Nectarie grabnic ajutator. Am citit multe marturii in ziare, am cumparat si citit o carte despre viata sa, o icoana si carticele cu Acatistul Sau. Ce pot sa spun este ca din start nu m-am indoit niciodata de adevarul celor citite, dar nu am apelat la ajutorul Sau pana intr-o vineri cand intorcandu-ma de la serviciu mi-am gasit mama foarte tulburata ca nu mai vedea bine. Erau aprinse luminile in toata casa si ea imi cerea intr-una sa fac lumina ca nu vede. M-am speriat ingrozitor si impreuna cu sora mea am apelat la SMURD. Medicul ne-a spus ca mai mult ca sigur a facut un accident vascular cerebral intr-o forma "mai usoara" deoarece i-a afectat, la o prima consultare, numai vederea, altfel vorbea coerent si se misca. La spital ne-au canfirmat diagnosticul printr-un RMN. In plus avea probleme si cu simtul orientarii in spatiu. In timp ce asteptam la SMURD am inceput sa citesc Acatistul Sf. Nectarie pe care-l purtam cu mine si apoi in timp ce sora mea se ocupa cu formalitatile de internare m-am rugat fierbinte, cu lacrimi si din toata fiinta mea la SF. Nectarie sa-mi vina in ajutor pentru ca mama mea, invarsta, sa nu-si piarda vederea si sa nu se agraveze urmarile AVC-ului, sa primeasca un tratament bun si sa se refaca. Am stat si eu si sora mea in spital de dimineata pana seara, cu schimbul, pentru ca avea nevoie de ajutor pentru orice lucru. Citeam in continuare Acatistul Sfantului Parinte si in seara celei de a treia zi de spital am primit semnul ca totul va merge spre bine. Eu am nevoie de ochelari pentru citit si pentru distanta, dar in acea seara am inceput sa vad foarte clar fara ochelari, culorile erau mai vii si mai stralucitoare si ochii mei erau ca "noi", cred ca numai in copilarie am mai vazut atat de clar. Mi-am dat seama ca acesta este un semn pe autobuzul care ma ducea spre casa de la spital deoarece era intuneric si eu am o vedere nocturna destul de slaba, dar atunci vedeam foarte foarte bine. Am multumit Sfantului Nectarie pentru ajutor. Acest semn a durat toata seara, dimineata aveam nevoie iarasi de ochelari, dar starea mamei a evoluat spre ameliorare astfel ca dupa o saptamana am adus-o acasa. Acum vede bine cu ochiul drept, iar la stangul ii este afectata doar vederea periferica, dar este sub tratament si simtul orientarii in spatiu i s-a imbunatatit astfel ca se descurca prin casa de una singura atunci cand sunt la serviciu. Continui sa citesc zilnic Acatistul Sfantului Parinte Nectarie in semn de multumire pentru minunea sa. Imi doresc sa ajung sa ma inchin si eu la Sfintele Sale Moaste de la M. Radu Voda Buc. Iti multumesc Sfinte Parinte Nectarie ca nu mai lasat in deznadejde si degraba mi-ai venit in ajutor. Lacramioara

Simona spunea...

Ce frumos vorbiti despre acest Sfant Nectarie.Eu nu am auzit de El pana duminica trecuta, cand am fost la biserica sa ma impartasesc inainte sa nasc.Tin sa precizez ca sunt insarcinata in luna a 9a si mai am aprox 2 saptamani pana la termen. Si cum spuneam...a venit la mine o doamna(mi s-a parut asa de blanda,desi nu cred ca avea mai mult de 27 ani)cu o fetita in brate si mi-a dat Acatistul Sf Nectarie spunandu-mi ca ajuta f mult la nastere si ca o spune din proprie experienta.Am inceput sa-l citesc si sunt convinsa ca o sa ma ajute si pe mine pt ca El m-a cautat si mi-a oferit ajutorul Sau.
Voi reveni sa va povestesc cum am nascut:)
Numai bine!

Anonim spunea...

Sfantul Nectarie ma ajutat de atatea ori chiar si fara sa imi dau seama,e uimitor cat de bland de bunc si de grijuliu e cu un pacatos asa ca mine.Am ramas mirat cand am vazut ca sunt luat in seama de un Sfant ca Nectarie cand mi-a aparut in vis prima data un fel de paragraf si stiu ca e de la el ca a zis ca ajuta indiferent ca nu sunt elen(grec).Visul acesta l-am avut cam la o saptamana dupa ce am citit cartea cu viata si acatistul Sfantului Nectarie.Pe urma au mai urmat doua vise in care tot asa am primit niste sfaturi in aceeasi maniera ca si in primul vis.Tot aici as vrea sa scriu despre cum Sfantul Cuvios Paisie de la neamt a venit in viata mea.Am mers la manastirea Galata din iasi sa ma spovedesc chiar de ziua mea.Cand ma vazut preotul de acolo dintre toti oameni pe mine m-a intrebat cum ma cheama de parca stia ca am venit special sa vorbesc cu el.Cand i-am zis ca e ziua mea mi-a dat o iconita cu Sfantul Cuvios Paisie de la neamt si am inceput sa ne plimbamprin curtea manastirii si sa vorbim despre supararea mea.Din cauza indiferentei mele nu am bagat in seama cine era in iconita am pus-o in buzunar si am lasat-o acolo.Intr-o duminica fix pe 15 noiembrie de ziua Sfantului Cuvios Paisie de la neamt ceva ma impins sa merg sa citesc cartea Sfantului Nectarie ceea ce ma face sa cred ca cei doi sunt mereu langa mine chiar daca nu merit eu aceasta onoare imensa.Dupa ce am citit cartea Sfantului Nectarie am aflat ca sunt si in iasi o particca din sfintele sale moaste si am tinut neaparat sa ajung la moastele Sfantului Nectarie.Mare mi-a fost mirarea cand am revenit la biserica cu moastele Sfantului NECTARIE dupa doua zile am vazut ca acum erau aduse si moastele Sfantuli Cuvios Paisie.Am ramas foarte profund impresionat cum tot ma intalnesc cu acesti sfinti.Sper din suflet sa nu mai fiu la fel de indiferent ca pana acum.Rugati-va ca Dumnezeu nu lasa pe nimeni ,daca nu M-a lasat nici pe mine care sunt foarte pacatos sigur nu Va lasa pe nimeni.Doamne ajuta-ne pe toti in continuare ca avem mare nevoie de ajutorul si indrumarea Dumneavoastra.

Alina spunea...

V-am citit comentariile cu lacrimi in ochi si trebuie sa va impartasesc si eu despre ajutorul pe care sf Nectarie mi-l da in fiecare zi.Totul a inceput din toamna anului trecut cand l-am descoperit pe Sfant inaintea unui examen important, pe care, cu ajutorul sfantului, l-am luat.De atunci sfantul Nectarie este cu mine si simt ca vegheaza asupra mea. In fiecare zi citesc acatistul si ma rog lui pentru sanatate, pentru intarirea credintei si ajutor in viata. Desi sunt o pacatoasa si nu meritam, sfantul mi-a aparut in vis de cateva ori, primul vis fiind la scurt timp dupa ce am citit acatistul, apoi chiar la mine in casa, imbracat in haine de calugar si dandu-mi sfaturi. Imi doresc tare mult sa ajung la Manastirea Eghina si sunt sigura ca sfantul ma va ajuta. El este pentru mine un tata, preot si prieten. Rugati-va cu credinta si el va va raspunde. Iti multumesc Sf Nectarie pentru tot ajutorul dat. Doamne-ajuta!

23 spunea...

Frumoasa poveste! Mi-au dat lacrimile.
Si eu si sotul meu am primit ajutorul Sfantului Nectarie. Eu am fost binecuvantata cu un duhovnic (rugandu-ma pentru aceasta).
Sotul meu cu o slujba foarte buna, tot eu facand rugaciuni si pentru el.
Multumesc Sfantului Ierarh Nectarie pentru ajutorul dat.
Doamne-ajuta!

Carmen-Andreea spunea...

Minunea unei nasteri usoare si naturale in cazul unei sarcini cu risc
Cand am citit prima data Acatistul Sfantului Nectarie am simtit o caldura si o lumina gingasa care parca ma invaluiau si ma mangaiau. Sentimentul este ireal si greu de descris in cuvinte... Tot o traire ireala ai si daca partici la slujba Sfantului Maslu la Manastirea Radu Voda si te inchini Moastelor Sfantului.
M-am rugat Sfantului Nectarie si Bunului Dumnezeu sa o ajute pe o prietena de-a mea sa nasca fara probleme, iar bebelusul ei sa fie sanatos. Primul ei copil s-a nascut prematur si nu l-a putut alapta. In cazul celui de-al doilea bebe (foarte dorit si indelung asteptat), desi era o sarcina cu risc (pelvina) si prietena mea era programata pentru cezariana peste o saptamana fata de momentul nasterii, ea a nascut natural, in 25-30 de minute dupa ce i s-a declansat spontan travaliul (i s-a rupt apa). Mamica bebelusului tocmai ce intrase in cea de-a 38-a saptamana de sarcina, asadar a fost si o nastere la termen. Marea ei sansa a fost si faptul ca medicul ei era de garda in noaptea aceea si a putut-o asista rapid. Baietelul este un bebelus sanatos pe care, sper din tot sufletul, ca mamica lui sa reuseasca, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, sa il hraneasca natural. Este o minune atat de duioasa a Sfantului Nectarie...
Minunat si slavit este Dumnezeu intru Sfintii sai!
PS: Pe langa Acatistul Sfantului Nectarie, eu mai citesc si Acatistul Mantuitorului, Ac. Sf. Ciprian, Ac. Sf Mihail si Gavril, Ac. Sf. Stelian, Ac Sf Mina si Ac Sf Spiridon si simt ca toti Sfintii conlucreaza la indeplinirea rugilor noastre daca ele sunt dublate de credinta si de cuget curat.

ioana spunea...

Depun si eu "marturie" pentru ajutorul pe care mi l-a dat Sfantul Nectarie la nastere. Am vrut sa nasc natural si Sfantul mi-a indeplinit aceasta dorinta. Am reusit sa nasc repede, in aproximativ o ora, fara anestezie.
Multumesc, Sfinte nectarie, pentru ajutorul tau nepretuit!

carmen-anca spunea...

In vara se implinesc doi ani de cand l-am descoperit pe Sf. Nectarie.Mi-a iesit in cale prin intermediul unei maicute de la Manastirea Deleni,care mi-a oferit o carte cu viata si minunile Sfantului.Eu am pus-o bine in biblioteca.Problemele mele agravandu-se,L-am rugat pe Bunul Dumnezeu sa imi arate calea spre a iesi din nebuloasa in care ma aflam
Adoua zi ,cautand ceva prin biblioteca am datpeste carte.Am luat-o ca pe un semn si am citit-o pe nerasuflate.De atunci Sf. Nectarie ma insoteste in tot ceea ce fac.De ceva vreme ma chinuie gandul de ami face un copil care sa ii poarte numele,drept recunostinta ca ma apara in fiecare zi.dar, vazandu-ma nehotarata,mi-a dat cateva palme zdravene pentru a ma dezmetici.Analizele sotului au iesit foarte proaste si nicicum nu imi permitea sa magandesc la un copil.intr-o zi i-am promis Sf. Nectarie ca ,daca analizele ies bine ,o sa dau unda verde pentru copil.Si au iesit bine.Acum asteptam sa iesim din post.Trebuie sa va mai spun ca acum un an si ceva ma chinuia dorinta de a ajunge la Insula Eghina la moastele Lui.Dar tot Sfantul a facutminunea ca eu sa aflu dela o persoana necunoscuta ca o parte din moaste se afla la Manasatirea RaduVoda din Bucuresti.Este de nedescris ce bucurie si emotie am
simtit cand am ajuns acolo prima oara.Si tot cu ajutorul Lui am gasit si acest site.Cautam cazare in Eghina si am ajuns aici.Va multumesc.Toate cele bune.Doamne ajuta!

simona spunea...

Am nascut pe 30.01.2010 o fetita superba, iar Sf Nectarie mi-a fost alaturi.Termenul era pe 26 si deja ma ingrijoram, doctorul mi-a sugerat sa fac cezariana, insa imi era teama.La toata lumea spuneam ca nu vreau cezariana pt ca nu as putea sa fac mai mult de 3copiii iar eu as fi vrut vreo 5 :) Dar sa va spun cum m-a ajutat Sf Nectarie. Cu 2 zile inainte sa nasc,adica pe 28.01 m-am trezit pe la 3 dimineata si nu mai puteam dormi..parca ceva imi spunea sa citesc acatistul Sf Nectarie...si asa am facut..dupa ce l-am citit l-am pus sub perna si l-am rugat sa visez ce cale sa apuc..sa mai astept sa am dureri sau sa fac cezariana. Pana dimineata am visat ca sotul meu mi-a mai adus doar 2 copilasi abia nascuti(la cezariana nefiind recomandat sa faci mai mult de 3 copii)Am luato ca pe un semn si m-am programat la cezariana.si bine am facut pt ca fetita mea era destul de mare la nastere, avea 4.030kg.
Multumesc Sf Nectarie pt ajutor!

ileana spunea...

Ileana,iunie 2010,

..Va scriu din dorinta de a marturisi de ajutorul pe care l-amprimit de la sf.Nectarie.De sf. NECTARIE am aflat de la preotul din Susenii Bargaului la care amapelat sa se roage pentru mine.
Urma sa fac o operatie pe creier.M-am rugat mult SF.NECTARIE citind Acatistul sf. ierarh NECTARIE,aproape tot ce era scris despre viata si Minunile sfantului.Fiind din Bucuresti am mers si m-am rugat si la ManaStirea Radu Voda Unde se afla oparte din moastele sfantului.Mi-au fost asultate rugaciunile,operatia a de curs foarte bine si a reusit.Ii multumesc Sf. NECTARIE ,SF.DUH,SF>MAICIIDOMNULUI care s -au rugat pentru mine BUNULUI DUMNEZEU

ileana spunea...

Ileana,iunie 2010,

..Va scriu din dorinta de a marturisi de ajutorul pe care l-amprimit de la sf.Nectarie.De sf. NECTARIE am aflat de la preotul din Susenii Bargaului la care amapelat sa se roage pentru mine.
Urma sa fac o operatie pe creier.M-am rugat mult SF.NECTARIE citind Acatistul sf. ierarh NECTARIE,aproape tot ce era scris despre viata si Minunile sfantului.Fiind din Bucuresti am mers si m-am rugat si la ManaStirea Radu Voda Unde se afla oparte din moastele sfantului.Mi-au fost asultate rugaciunile,operatia a de curs foarte bine si a reusit.Ii multumesc Sf. NECTARIE ,SF.DUH,SF>MAICIIDOMNULUI care s -au rugat pentru mine BUNULUI DUMNEZEU

ileana spunea...

Ileana,iunie 2010,

..Va scriu din dorinta de a marturisi de ajutorul pe care l-amprimit de la sf.Nectarie.De sf. NECTARIE am aflat de la preotul din Susenii Bargaului la care amapelat sa se roage pentru mine.
Urma sa fac o operatie pe creier.M-am rugat mult SF.NECTARIE citind Acatistul sf. ierarh NECTARIE,aproape tot ce era scris despre viata si Minunile sfantului.Fiind din Bucuresti am mers si m-am rugat si la ManaStirea Radu Voda Unde se afla oparte din moastele sfantului.Mi-au fost asultate rugaciunile,operatia a de curs foarte bine si a reusit.Ii multumesc Sf. NECTARIE ,SF.DUH,SF>MAICIIDOMNULUI care s -au rugat pentru mine BUNULUI DUMNEZEU

Lacra spunea...

Am aflat de Sfantul Nectarie întâmplator de pe internet când aveam mare nevoie de ajutorul lui,mama mea era operata de cancer ovarian si urma tratamentul cu citostatice și datorita rugaciunilor către Sfantul Nectarie ,Măicuța Domnului,și alți Sfinti mama a trecut cu bine de acest tratament ,apoi analizele i-au iesit bine,si ea is-i revine pe zi ce trece tot mai bine..În alte zile când fetitei mele sau mie sau altor membri ai familiei ne este rau tot cu ajutorul rugaciunilor ne revenim mai repede si Sfantul ne mai ia din suferinta.Acest Sfant bun si drag ma ajuta tot timpul cand ii cer ajutor si ne este protectorul casei si al sanatatii familiei,iar eu ca multumire fac acatistul Sfantului Nectarie in fiecare zi si îi multumesc din toata inima pentru ajutorul dat ...Fie slavit numele tau în veci Sfant doctor fara de arginți NECTARIE.Rugativa cu incredere iar Sfantul drag și bun nu va Întârzia sa va raspunda ..AMIN

roxana spunea...

si eu ma numar printre fericitii care au avut parte de ajutorul Sfantului Nectarie.Sfantul Nectarie mi-a adus sotul inapoi si m-a ajutat sa gasesc o casa,mi-a linistit sufletul cand linistea imi lipsea cu desavarsire si mi-a amintit si m-a indemnat sa ma rog lui Dumnezeu si Maicutei Sale in fiecare zi a vietii mele indiferent daca sufletul imi plange sau imi rade.

Laudat sa fie Dumnezeu, Slava Lui!Multumesc Sfinte Ierarhe Nectarie , mare facatorule de minuni!

mira spunea...

Sotul meu a venit dimineatza de la lucru, probleme la stomac...si ii mergea burta. Pare un lucru banal, dar de multe ori a fost inceputul unei stari naspa, culminand uneori cu o vizita la urgenta. M-am rugat sf. Nectarie sa-l faca bine, si l-a facut, si ii multumesc din nou sf. nectarie. Am promis ca daca se face bine, o sa scriu.

Multumesc Sf. Nectarie!

Mira

Anonim spunea...

Buna tuturor
Si viata mea s-a schimbat in bine de cand l-am cunoscut pe Sf Nectarie.Acum doua saptamani baietelul meu a suferit o interventie chirurgicala din pacate era a patra si are doar trei anisori.M-am rugat la Sf. Nectarie sa decurga bine operatia caci la a doua operatie nu s-a simtit prea bine. Nu am cuvinte sa va spun cat de bine s-a simtit pana seara era pe picioarele lui si nici nu a acuzat dureri.Operatiile sunt la maini (s-a nascut cu degetelele lipite).Tot Sf. ne-a ajutat si cu banii caci stateam foarte prost la acest capitol si cu ajutorul lui am reusit se refinantam un credit si sa ne acoperim cheltuielile.
Cand ne-am dus la control cu baietelul am trecut si pe la Manastirea Radu Voda sa platim un acatist de multumire si sa ne inchinam la Sf.Copilul meu era foarte agitat si nu vroia sa stea la coada sa ne inchinam si noi.Atunci l-am rugat pe Sf Nectarie sa-l linisteasca si spre mirarea mea s-a linistit si s-a inchinat si el la Moastele Sfantului.
Daca aveti nevoie de ajutor nu ezitati sa -i cereti ajutorul caci Sf. ajuta pe toata lumea.

Anonim spunea...

Credinta e totul .Cine crede cu sufletul si inima,acela are parte de orice.Daca toti cei sanatosi si bolnavi s-ar ruga in fiecare zi atunci nimic nu este imposibil.Daca ai credinta ai tamaduire,ajutor,iubire.

mira spunea...

De multe ori i-am cerut ajutorul sf. nectarie, si mereu m-a ajutat si nu sunt vrednica sa-i multumesc. Dar sa va povestesc despre ce e vorba, azi-noapte m-am trezit cu o durere in partea stanga(splina), si m-am rugat sf. nectarie si durerea n-a mai persisitat, si am adormit. appi dimineatza cand m-am trezit iar aveam durerea, si m-am rugat sf. nectarie. durerea a incetat. Mai la amiaza, a inceput sa ma doara in partea dreapta. si iar m-am rugat sf. Nectarie, si durerea s-a oprit. Am scris aceste randuri, pentru ca am promis Sf. Nectarie, ca daca imi va opri durerea, voi scrie minunea.

Multmesc Sf. Nectarie.

Mirabela

Anonim spunea...

La inceputul anului am alunecat cu masina pe polei, m-am rasucit de cateva ori si masina s-a proptit pe marginea drumului, in zapada, pe contrasens, dar nu am patit absolut nimic, desi veneau masini de pe celalalt sens. Inainte sa plec de acasa citisem acatistul Sfantului Nectarie.
Sotul meu de asemenea a primit ajutor de la Sfantul Nectarie, a reusit sa promoveze un examen foarte greu.

Diana Vasile spunea...

Moaşte ale Sfântului Nectarie sunt şi la Mânăstirea Şinca Veche de lângă Făgăraş (este o mânăstire mică, de maici).
Şi eu m-am rugat la Sfântul Nectarie, mai ales înainte de operaţia pe care am avut-o pe 12 martie 2010(nu ştiam exact ce este, putea să fie cancer de ovar) dar Sfântul nu ma părăsit, a făcut ca totul să fie foarte uşor pentru mine, şi mult mai puţin dureros, faţă de ce mă aşteptam şi mi-a ascultat ruga şi mi-a mai lăsat în urma operaţiei ovarul stâng şi uterul întreg pentru că îmi doresc să mai fac un copil.
Îi mulţumesc din suflet mereu Sfântului Nectarie şi lui mă rog în continuare să îmi mai dea bucuria de a mai face un copilaş chiar dacă nu mai sunt tânără.
Sfinte Nectarie ajută-mă!

oana spunea...

si pe mine m-a ajuta sf. nectarie cu toate ca eu sunt o pacatoasa.acum 2 ani am trecut prin momente cumplite tata socru a murit,dupa el am aflat ca mama are melanom malign iar eu urma sa nasc intr-o luna.de disperare am cautat orice solutie pt aceasta boala pe net iar din punctul de vedere al doctorilor totul era sumbru.tot pe internet am gasit si pareri ale oamenilor bolnavi care mi-au spus despre tratamentul naturist(terapia gerson,rudolf breuss)si altii care scriau ce minuni a facut sf. nectarie cu ei.de disperare am inceput sa ma interesez de sfantul acesta bun care de atunci ne-a luminat viata.am ajuns si l-a manastirea radu voda si ne-am rugat la moastele lui,i-am citit acatistul iar el ne-a ascultat.in prezent mama e sanatoasa,analizele i-au iesit bine si eu am nascut un copilas sanatos.ii multumesc din tot sufletului sf. nectarie pt tot binele care ni l-a adus in familie!

georgeta spunea...

dragi oameni sa ne rugam din suflet si cu siguranta ajutorul nu va intarzaia ,sfinte parinte roagate pt noi pacatosii

mioara spunea...

MULTUMESC SF.NECTARIE, MAICA DOMNULUI SI DOMNULUI NOSTRU HRISTOS. ACUM 3 SAPTAMANI M-AM OPERAT SI MA DUREA MANA FOARTE TARE SI IN URECHEA DREAPTA DADEA SA-MI IASA CEVA. M-AM RUGAT SF. NECTARIE SI LUI MAICA DOMNULUI , AM CITIT ACATISTUL SF. NECTARIE SI ACTATISTUL MAICI DOMNULUI GRABNICA AJUTATOARE,M-AM UNS CU MIR DE LA SF. NECTARIE SI MANA MA MAI DOARE PUTIN IAR URECHEA NICI VORBA. ACUM ASTEPT SI REZULTATUL LA ANALIZA, L-AM RUGAT PE SF. NECTARIE SA AIBA GRIJA SI SA FACA O MINUNE SI PENTRU MINE SA-MI IASA BINE REZULTATUL LA ANALIZA SI SUNT CONVINSA CA O VA FACE. IMI PARE RAU CA NU AM AUZIT DE EL INAINTE DE OPERATIE, PENTRU CA SUNT CONVINSA CA NU ASI MAI FI TRECUT PRIN ASTA. RUGATI-VA CU CREDINTA SI CREDETI PUTEREA LUI ESTE MARE. MULTUMESC SF.NECTARI,SF. FECIOARA ,DOMNULUI DUMNEZEULUI SI MANTUITORULUI IISUS HRISTOS !

Teodora spunea...

Multumesc Sfantului Nectarie care l-a ajutat pe baietelul meu sa mearga singur in picioare. Eram foarte ingrijorata, deoarece baietelul meu nu se ridica singur in picioare (avea deja o varsta la care ar fi trebuit sa o faca singurel), nu dadea nici un semn ca ar vrea sa mearga in picioare. M-am rugat la Sfantul Nectarie, am citit acatistul de cateva ori si baietelul meu a inceput sa se ridice singur si apoi sa mearga singurel in picioare. Nu va spun ce bucurie a fost in sufletul meu!
Iti multumesc din suflet Sfinte Nectarie pt ajutorul dat!

ana spunea...

Si pe noi ne a ajutat sf Nectarie sa avem trei copii sanatosi,desi eu am rh negativ.ANA G

Oana Maria spunea...

Cu putin timp in urma l-am descoperit si eu pe acest sfant minunat si bun - Sfantul Nectarie.
Am dat peste cartea despre minunile Sfantului Nectarie in Romania, si am inceput sa o citesc. Ne-a ajutat Dumnezeu si am ajuns impreuna cu sotul meu la Manastirea Radu Voda din Bucuresti, sa ne inchinam Sfantului Nectarie. De acolo i-am cumparat iconita, o carte despre viata sa, Paraclisul si Acatistul sau, precum si mir. A doua zi urma sa plecam din tara, la cea de-a doua casa a noastra (dar temporara, pana la reintoarcerea la vatra romaneasca:).
Eu sunt insarcinata in luna a 3a, si dupa un drum lung si plin de peripetii, Sfantul Nectarie si Maicuta Domnului ne-au ajutat sa ajungem cu bine.
Totusi, a doua zi, am inceput sa am contractii uterine care nu mai incetau si hemoragie nazala. Aceasta din urma a incetat, insa contractiile uterine, nu. Am luat o pastiluta (din cele prescrise de medic) si asteptam...dar nimic, durerile nu incetau. Am asteptam, apoi am luat-o si pe a2a....dar tot nimic. Apoi, am facut amandoi semnul Sfintei Cruci cu mir, pe burtica. Dar tot nimic. Imi era frica si sa ma misc..poate, poate 'or inceta. Cum asta nu se intampla, am inceput sa citesc Paraclisul Sfantului Nectarie (pentru prima data in viata mea) si durerile m-au mai lasat, in sensul ca nu mai erau continue, dar tot le aveam. Apoi, disperata, dupa atatea ore de chin, am luat icoana Sfantului Nectarie, m-am inchinat, am sarutat-o si am pus-o pe burtica. Dragii mei, nu stiu cand mi-a luat Sfantul durerea si m-a adormit, dar m-am trezit dupa ore bune de somn (era deja noapte afara) foarte linistita si fara vreo urma de durere! M-am uitat si iconita Sfantului era tot pe burtica.
Am simtit din plin ca pruncusorul nostru nenascut este sub protectia Sfantului.
Slava Domnului, Maicutii Domnului si Sfantului Nectarie!

Anonim spunea...

Am aflat de Sfantul Nectarie intamplator,in urma cu cateva luni de zile,de pe internet.Am fost foarte impresionata de tot ce am citit,de minunile savarsite de Sfintia Sa si de faptul ca cei care se rugau Lui primeau semne.Am facut rost de Acatistul Sfantului Nectarie de pe internet si am inceput sa-l citesc 40 de zile,ca sa ne binecuvanteze cu un bebelus sanatos(eu aveam ceva probleme ginecologice si nu reuseam sa facem un copil de aproape 2 ani),deasemenea ma rugam pentru toti ai casei si pentru nasa mea,care pierduse in urma cu ceva ani o sarcina la 6 luni si nu reusea sa mai ramana insarcinata.Am incercat sa citesc aproape toate minunile,ma fascinau si ma intareau in credinta.Am reusit sa ne ducem si la Manastirea Sfantului Nectarie din Bucuresti,ca sa ne rugam Lui si ca sa luam Mir de la Moastele Sfintiei Sale.E bine inainte sa te duci la manastire sau inainte sa te rogi Lui,sa te spovedesti ca sa fii cu sufletul curat si nu incarcat cu pacate.Ma dadeam cu Mir pe burta si faceam de 3 ori semnul crucii si in unele zile simteam o arsura in locul unde ma dadeam cu Mir.Din pacate in acea perioada am ramas fara serviciu.Ma rugam Sfantului Nectarie sa ma ajute sa-mi gasesc serviciu sau sa raman insarcinta atunci cand va dori Dumnezeu,cand va crede ca e de cuviinta.De cand am inceput sa ma rog asteptam un semn,ceva de la Sfantul Nectarie,ca sa vad daca mi-a auzit ruga si ma gandeam ca eram prea nerabdatoare,neinsemnata si necredincioasa ca sa primesc vreun semn.Dar,intr-o seara,cand am dat sa iau acatistul(in acatist aveam iconita Sfantului Mina si iconita Maicutei Domnului de la Manastirea Ghighiu)sa ma rog,mi-a cazut din mana,s-au rasfirat pe jos si un mic paianjen a iesit din acatist.Eu,atunci mai in gluma mai in serios am zis:"In 3 zile,3 saptamani,3 luni,3 ani voi primi o veste" si asa s-a si intamplat spre uimirea mea.La 3 zile am aflat ca nasa mea a ramas insarcinata,la 3 saptamani am aflat ca eu am ramas insarcinata,dupa ce am bagat dosarul de somaj.Nu-mi venea sa cred!Sunt foarte bucuroasa si am vrut sa impartasesc tuturor minunile savarsite de Sfantul Nectarie,Sfantul Mina.Trebuie doar sa crede-ti si sa va rugati!Stiti vorba aceea :"Credinta ta te-a mantuit!"Acum ma dau in continuare cu Mir pe burta pentru a avea un bebelus sanatos si ma rog si ii multumesc mereu Sfantului Nectarie si Sfantului Mina pentru tot ce-a facut pentru noi.Tie iti multumim Sfinte Nectarie si Sfinte Mina si sa de-a Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fiti alaturi de noi pana la sfarsitul zilelor noastre.Doamne ajuta!Aliluia!

ANDREEA MIHAELA spunea...

Doamne ajuta!Am citi nenumarate minuni venite din parte Sfantului cel drag,Nectarie!eu am o problema sentimentala,de pe urma careia sufar ingrozitor.Pe mine m-a ajutat,mi-a facut o mare bucurie,aceea de a vorbi chiar astazi,cu iubirea mea,dupa 2 luni in care nu am mai vorbit deloc.Pentru mine este o adevarat minune si numai eu stiu ce este in sufletul meu.Stiu,sunt constienta ca sunt foarte multi oameni cu probleme mult mai grave,insa eu mi-am pus si imi pun incontinuare speranta in Bunul Nectarie,si stiu ca ma va ajuta.iti multumesc din suflet Sfinte Nectarie,si iti promit ca nu ma voi despartii niciodata de rugaciunea ta!laudat sa fi Sfinte Nectarie!AMIN

maria spunea...

Si eu am avut parte de ajutorul SF NECTARIE. Eram imobilizata la pat de o durere lombara sfisietoare. Cu mare greutata, tinandu-ma de pereti ma ridicam sa-i pregatesc copilului meu mancare. Cu chin m-am asezat in genunchi si plangand cu lacrimi amare am citit acatistul SF NECTARIE. Credeti-ma, m-am ridicat si am putut sa fac mancare si ordine. De multe ori m-a ajutat, de cate ori l-am chemat.

Elena spunea...

Mare este Dumnezeu ,si SFINTII Sai!
Si pe mine m-a cercetat acest MARE SFANT Nectarie , si regret ca nu pot face mai mult pentru Dansul decat un umil acatist .
Pot spune ca dupa mica mea credinta ,el nu a ezitat sa ma cerceteze si sa ma mangaie .
SLAVA LUI DUMNEZEU IN VECI !

claudia spunea...

Multumesc Bunului Dumnezeu,Maicutei Domnului,Sfantului Nectarie si tuturor Sfintilor care m-au ajutat sa o aduc pe lume pe fata mea.Mi-era foarte frica de nastere,stiind ca e o experienta dureroasa si am avut si o sarcina dificila,am stat la pat 4 luni.Am auzit ca Sfantul Nectarie ca ajuta femeilor la nastere.Am inceput sa ma rog citind cele doua acatiste ale Sfantului Nectarie,Paraclisul Maicii Domnului,Acatistul Sfantului Stelian si m-au ajutat enorm.Am ajuns cu sarcina pana aproape de 42 saptamani iar travaliul a fost fara dureri mari..Doctorii se mirau ca nu am vrut epidurala si ca eram tot timpul cu zambetul pe buze.Pana la urma mi-au facut cezariana pentru ca copilul nu cobora.Sunt convinsa ca asa a fost sa fie cel mai bine pentru mine si copil si sunt foarte multumita.Sfantul Nectarie s-a rugat si pentru mine pacatoasa si a facut ca imi amintesc totul ca pe o experienta minunata.Aveti incredere in Bunul Dumnezeu,Fecioara Maria,Sfantul Nectarie si toti Sfintii ca va vor ajuta!Nastere usoara tuturor femeilor!

Maria spunea...

Iti multumesc pentru comentariu mi-ai dat curaj. Sfantul Nectarie m-a ajutat si pe mine si pe familia mea.Sfantul Nectarie iti multumesc pentru ca ne ajuti.
Doamne ajuta !

roxana spunea...

am si eu povestea mea una urata de tot...am fost chinuita de un duh necurat si m am rugat sfantului Nectarie foarte mult sa mijloceasca pentru mine sa scap si rugaciunea mi-a fost ascultata caci la sfarsitul postului Craciunului nu mai aveam nimic, alaturi de post si slujbe.O SA MA ROG IN CONTINUARE SFANTULUI PANA O SA TREC PESTE NECAZ
Roxana-iasi

Laura spunea...

Eu l-am cunoscut pe Sf. nectarie intr-o noapte cand eram de garda si am gasit o revista unde scria despre biserica Bucur cum ca vor sa o darame. Parca acolo am gasit despre Sf. Nectarie, ceva despre viata acestuia. Nu stiu de ce, dar m-a impresionat mult. Am promis cu colega mea ca dupa urmatoare garda sa mergem, direct cum iesim din tura, la biserica Bucur. In urmatoarea garda, in plina noapte mi-am amintit de promisiune. Colega mea, Beti, era obosita si ar fi vrut sa sovaie, dar eu am spus clar ca vor merge sigur amandoua. Eu voiam sa ma rog sa raman insarcinata, dar mai mult voiam ca ea sa ramana si sa nu o mai piarda. Beti voia sa se roage pentru mine. Asa ca dimineata, cum am iesit din tura ne-am urcat in masina mea si am pornit spre biserica, care este aproape de spital. Afara ploua si se scuturau frunzele, toamna, era superb, simteam o fericire si o liniste sufleteasca pe care n-am s-o uit. Am gasit-o si am parcat in fata ei. Biserica arata ca si cum era inchisa. Nimeni nu intra sau iesea. Era in renovare. Am urcat scarile si nu stiam pe unde sa intram pentru ca usa avea un plastic sare pe ea si am crezut ca este sigilata. Am incercat sa-i dam ocolul, dar ne-am intors sa nu cadem pe langa schele. Am vazut un barbat care urca scarile spre biserica si am asteptat sa vedem pe unde intra. A impins plasticul si a deschis usa si am intrat si noi. Biserica este mica, fiind si in renovare parea mai mica. Era frig, cativa oameni si niste tineri cantau. Parintele Daniel nu era, am inteles ca era bolnav, el este cel care a impiedicat excavatoarele sa darame biserica. Am stat un pic la slujba, am donat niste bani pentru refacerea bisericii si am iesit. Chiar peste strada este manastirea Negru Voda, unde il gasim pe Sfantul Nectarie. Nu am intrat si am plecat acasa. Dar m-am intors dupa ceva timp cu sotul meu si ne-am rugat Sfantului Nectarie. A trecut ceva timp pana sa avem un copil, dar cred ca el ne-a ajutat sa avem aceasta minune de baietel care ne incanta si ne uimeste in fiecare zi si cu care mergem in fiecare duminica la biserica sa-l impartasim de un an si jumatate. Si in cazul meu tot Sfantul Nectarie a venit la mine si ma rog sa vina si la voi, la toti care aveti nevoie de el. ITI MULTUMIM SFINTE NECTARIE PENTRU TOT !!!

Mioara spunea...

Si eu multumesc SF NECTARIE pentru ajutor. In timp ce tatal meu era operat pe carotida am citit acatistul SF.Nectarie si m-am rugat ca tata sa treaca cu bine peste aceasta operatie grea. Sfantul ne-a ajutat si acum este bine. DOAMNE AJUTA!

Mioara spunea...

MULTUMESC SF.NECTARIE PENTRU AJUTOR! SI PE TATAL MEU L-A AJUTAT ANUL TRECUT CAND A FOST OPERTAT LA CAROTIDA> IN TIMPUL OPERATIEI AM CITIT ACATISTUL SI M-AM RUGAT> ACUM TATA ESTE BINE! DOAMNE AJUTA!

Rodica spunea...

Am auzit dr Sfântul Nectarie atunci când fiica mea a fost bolnava. Am ajuns la biserica Radu Vodă si fost impresionata de frumusetea bisericii si foarte emotionata când am ajuns la moastele Sfântului Nectarie. M-am rugat si m-a ajutat totdeauna bă mai mult s-a întâmplat si ca o verisoara sa mă intens dacă vreau sa merg in pelerinaj in Grecia. Si unde credeți ? La moastele sfântului Nectarie. Este minunat la biserica Sfânta Treime si va rog sa mă credeți ca am plâns de bucurie ca am ajuns acolo. Multesc Sfinte Nectarie. Multumesc Sfintei Fecioare Maria Miluieste pe noi Doamne pacatosii si iarta greselile noastre. Mă numesc Rodica si rugativa la Sfântul Nectarie si sigur va va ajuta

Anonim spunea...

Si eu am mare evlavie la Sf. Nectarie si i-am simtit de multe ori ajutorul. Mai intai m-a invrednicit sa ma inchin la sfintele lui moaste, la el acasa in Eghina. Apoi, alaturi de multi alti sfinti(Sf. Spiridon ocrotitorul familiei mele, Sf. Parascheva de la Iasi, Sf. Xenia, Sf. ioan Maximovici, Sf. Ioan Rusul, etc.) m-ai-au daruit drept sot un om minunat, apoi f. repede a sosit fetita noastra Teodora-Nectaria(nascuta de ziua Sf. Teodora de la Sihla)si am simtit ajutorul Sfantului la nastere desi nu am nascut natural dupa cum mi-as fi dorit. Dupa ce am nascut, de cate ori faceam masita(si faceam des)imi faceam semnul sfintei cruci cu ulei de la moastele Sfantului din Eghina si de fiecare data m-am vindecat, de cele mai multe ori fara sa fie nevoie nici macar de antibiotic. Si imi alaptex fetita in continuare desi are 1 an si 3 luni.
Cel mai recent ne-a ajutat Sfantul de ziua lui. Fetita o aveam bolnava de aproape o luna, nimeni nu stia exact ce are in ciuda analizelor si consulturilor de specialitate, incercasem un tratament fara prea mare succes. Dupa ce am fost la vecernia pt. praznicul Sfantului si ne-am inchinat la particica cu sfintele lui moaste(exista in iasi o biserica cu acest hram) s-a suspectat diagnosticul(o boala perfect tratabila, s-a infirmat un alt diagnostic f. urat) si a doua zi, dupa ce am impartasit fetita de ziua Sfantului, diagnosticul a fost confirmat, am primit tratament, fetita se simte bine.
Bineninteles ca am facut adesea Acatistul Sfantului, minunile din viata mea sunt mai multe si poate mai mari, stiute si nestiute si il rog pe Sfantul sa nu se supere daca nu am dat chiar cea mai buna marturie. Sper totusi ca ea sa fie cuiva de folos. Am uitat sa va spun ca fetita noastra se numeste si Nectaria pt. ca eu i-am promis Sfantului, pe vremea cand eram singura si nu-mi gaseam pe cineva potrivit sa imi fie sot, ca daca ma ajuta sa ma casatoresc si voi avea o fetita se va numi Nectaria. Si desi am avut cateva ispite(unora din cei apropiati li se parea ciudat numele), sotul m-a sustinut si incurajat sa imi respect promisiunea.
Silvia M., Iasi

dana spunea...

si eu ma rog la sfintul nectarie pt sanatate , a mea si a celorlalti din familia mea. sper sa ma auda si pe mine. tin minte ca in primavara l-am rugat s-o ajute pe fiica mea sa-si gaseasca un loc de munca si chiar a ajutat-o. eu nu sunt f. credincioasa dar acest sfint chiar mi-a aratat ca ajuta cind il rogi ceva. sper din tot sufletul sa ma ajute .

Anonim spunea...

Cred ca am auzit aceasta marturie (sau una similara) in una din seri , la TV,ocazie cu care am aflat de existenta Sf Nectarie.Cam dupa o luna, cand fiul meu nu se simtea prea bine, mi-am adus aminte de cele auzite, si m-am rugat la Sf Nectarie sa ii treaca, lucru care s-a si intamplat. Poate unii cred ca e o simpla coincidenta-scepticii-dar stiu ca rugaciunea spusa din suflet e ca un medicament....sunt convinsa ca atunci ne-a ajutat!

Anonim spunea...

Si eu m-am bucurat de ajutorul Sfantului Nectarie. Cand eram gravida anul trecut, am citit despre minunile Sf Nectarie si am cerut voie parintelui meu duhovnic sa-i citesc acatistul pt ajutor la nastere. Apoi am fost la Sinca Veche, langa Fagaras impreuna cu sotul si ne-am inchinat Sfintelor sale moaste. Prima minune e ca- dc pana la intrarea in schit si pana m-am rugat schiopatam din cauza unei rani la picior cauzate de o incaltaminte noua, dupa ce m-am inchinat si m-am rugat, la iesire din schit nu mai schiopatam. Am nascut cu bine si la termen un baietel de 4,2 kg, nastere normala, motiv pt care-i multumesc Sfantului Nectarie care s-a rugat pt noi si ne-a ajutat Dumnezeu. Eu am 38 de ani si am nascut normal, fapt pentru care incurajez mamicile sa nu le fie frica de nastere, sa-si puna nadejdea in Dumnezeu si sa se roage Sfantului Nectarie pentru ajutor.

Anonim spunea...

Ma numesc Dana

Doresc sa multumesc pe aceasta cale bunului Dumnezeu, lui Isus Cristos , Sf Fecioare Maria, Sf. Nectarie si tuturor sfintilor ca in data de 25.01.2012 am adus pe lume un baietel pe nume Nektarios Marius prin cezariana fara complicatii. Am astept cu neliniste sa vad bebelusul deoarece in urma analizelor care se fac in sarcina si anume dublu test, aratau un risc crescut de sindrom Down. Am refuzat sa fac amniocenteza , iar bebelusul s-a nascut fara acest sindrom . Acum ma rog in continuare pentru acest copil sa fie si sa se dezvolte sanatos si prin numele dat , Sf Nectarie si Sf Fecioara Maria, Bunul Dumnezeu, Isus Cristos, si sfintii sa-l ocroteasca . Ca orice mama imi fac griji pentru orice si ma rog sa fie bine, ma rog ca el sa creasca sanatos si sa nu fi fost afectat de racelile pe care le-am avut in sarcina.
Tot in vara anului 2011 am scapat nevatamati printr-o minune dumnezeiasca eu si sotul meu si bebelusul nenascut dintr-un accident de masina in care masina a avut dauna totala.
Toata viata voi avea nevoie si eu si familia mea de ajutorul lui Dumnezeu si de aceea doresc sa multumesc inca odata bunului Dumnezeu, loui Isusu Cristos, Sf Fecioare Maria, Sf. Nectarie si tuturor sfintilor pentru ajutorul primit .
Doamne ajuta .

Mihaela spunea...

Ma alatur si eu tuturor celor care au fost ajutati de Sfantul Nectarie. Am aflat de el de la o cunostinta, inainte de a naste. Bunul Sfant Nectarie m-a ajutat prin pornirea travaliului in noaptea dinaintea zilei in care eram programata pentru cezariana pentru ca depasisem termenul (42 saptamani si 2 zile). Sfantul stia ca eu imi doream enorm sa nasc pe cale naturala si m-a ajutat. Ajutor am primit si din partea Maicii Domnului, a Sfantului Gheorghe si a Sfintilor Doctori fara de Arginti Cosma si Damian! Acum copilul are 2 ani si sunt insarcinata cu cel de-al doilea copilas, si stiu ca Sfantul Nectarie ma va ajuta din nou! Doamne ajuta tuturor!

Anonim spunea...

Marturiile persoanelor ajutate de Sfantul Nectarie sunt f multe. Si eu ma alatur lor, ii multumesc Sfantului Nectarie pentru tot ajutorul pe care mi l-a dat mie si familiei mele. De cate ori am o problema, ma rog la Sfantul Nectarie si Sfantul face minuni. Pe prietenii mei i-a vindecat de cancer. Iarta-ma Sfinte Nectarie pentru slabiciunea de care dau dovada, iarta-ma pentru frica care ma bantuie, ajuta-ma sa fiu mai puternica. Doamne Ajuta!

Anonim spunea...

Sfantul Nectarie alaturi de Sfanta Parascheva si Sfantul Nicolae sunt cu adevarat facatori de minuni!!!Sa nu incetam sa ne rugam si sa ne incredem in ajutrul lor!

Anonim spunea...

Tin sa ma alatur si eu celor care il au aproape de ei pe Sf. Nectarie.l-am descoperit intamplator cautand pe internet diferite remedii pentr fatita nea care are o intarziere verbala.
In perioada aceea fusese diagnosticata cu hipoacuzie severa, cu alate cuvinte ...surda.
Am fost la mai multi medici dar niciunul nu a avut un raspuns clar, motiv pentru care am ajuns la concluzia ca dumnezeu este singurul care o poate vindeca. Astfel am inceput sa citesc acatistul Sf. Nectatarie in fiecare seara si sa ma rog pentru vindecarea ei. Vad deja progrese in ceea ce priveste vorbirea dar chiar daca sunt mici cred ca cu rabdare si credinta va fi un copil normal. Vreau sa merg la Manastirea Radu Voda din Bucuresti sa ma incin la moastele Sf. Nectarie si sa ma rog pentru fetita mea, Maria .
V-am scris toate astea pt a va incuraja si sa nu va pierdeti credinta pt ca minunile pot veni si mai tarziu, importanta este credinta !

Anonim spunea...

Sfantul Nectarie m-a ocrotit si am scapat cu viata dintr-un accident rutier pe data de 15 mai a.c.Purtam in poseta de vreo 2 luni,o icoana a Sfantului Nectarie pe care de voiam sa i-o dau cadou unei femei deosebite.Am inteles ca Sfantul Nectarie mi-a salvat viata pentru a putea lupta in continuare pentru fiul meu care este grav bolnav.Am decis ca icoana Sfantului Nectarie sa fie vesnic cu mine.Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Ma numesc Mihaela si am mare evlavie la Sf. Nectarie.M-a ajutat de foarte multe ori in situatii limita si ii voi fi recunoscatoare toata viata mea.Il rog pe Sf Nectarie sa se roage in continuare la Bunul Dumnezeu si sa-mi indeplineasca cea mai mare dorinta:de a fi mama.Doamne'ajuta!

ramona spunea...

Si pe mine m-a ajutat Sfantul Nectarie sa raman insarcinata. Dupa patru ani de incercari nereusite, de controale pe la diversi medici si dupa multiple tratamente urmate fara nici un rezultat (mereu imi ieseau analizele proaste si imi erau prescrise frecvent antibiotice) a aparut in viata mea Sfantul Nectarie, sfantul care mi-a ascultat rugaciunile, mi-a daruit rabdare si putere sa merg mai departe fara sa-mi pierd nadejdea si la scurta vreme a facut sa cunosc si eu bucuria de a fi insarcinata. Multumesc Bunului nostru Sfant Nectarie pentru ajutorul primit de la el si il rog sa ajute toti tinerii casatoriti care isi doresc copii sa cunoasca bucuria de a fi parinti.

Anonim spunea...

Minunat este Sfantul Nectarie !Am inceput sa ma rog la el din vara anului trecut cand am citit acatistul timp de 40 de zile si deja a facut 2 minuni pentru mine:m-a ajutat sa scap cu viata dintr-un accident rutier pe data de 18.05.2012 iar de ziua Sfintei Parascheva am primit confirmarea ca fiul meu ,dupa un tratament ce putea dura 3 ani s-a vindecat de boala Lyme cronica dupa numai 1 an si 6 luni .Doamne ajuta !

mihaela spunea...


Imediat ce l-am descoperit pe sfantul nectarie am stiut ca el ma va ajuta sa ma fac bine.in fiecare zi citesc acatistul ,am fost si la manastirea radu voda la moastele sale si am fost impresionata pana la lacrimi.Sunt mult mai linistita acum si increzatoare!Doame ajuta pentru toti cei care alearga catre el,care isi pun nadejdea in el!

Anonim spunea...

Si pe mime ma ajutat SFINTUL Nectarieori de cite ori iam cerut ajutorul.E alaturi de mine in fiecare zi .Ma bucur ca l-am intilnit sa ca imi este aproape
Doamne ajuta.

Anonim spunea...

multumesc sf nectarie ca m a ajutat in gasirea unui loc de munca de asemenea si sf anton si maica domnului si tuturor sfintilor

mihaela spunea...

L-am descoperit de curand pe sfantul Nectarie si m-a ajutat pana acum destul de mult.Ii citesc acatistul in fiecare zi.Am fost destul de nelinistita cand mi s-a descoperit un chist la unul dintre ovare pentru ca nu doream sa iau anticonceptionale pentru a rezolva problema.M-am rugat la moastele sfantului de la manastirea radu voda si printre altele i-am ceut ajutorul si pentru rezolvarea problemei chistului. am primit minunata veste la urmatorul consult:nu exista niciun chist!Am fost foarte fericita si chiar daca medicul spunea ca se astepta intr-un fel ca acest chist sa se retraga eu in sinea mea ii multumeam Sfantului meu caruia i-am cerut ajutorul in tot acest timp.Prin rugaciune,viata noastra se poate insenina si vom avea mai multa pace in suflet!

Anonim spunea...

ajuta ma sf Necatarie,nu am lasa ca tu sti inima mea,la toti le voi marturisi cat de mult bine mi a facut mie Domnul si cat de mult mi ai fost Tu de folos

danih spunea...

Ma alatur si eu celor care au avut parte de ajutorul Sfantului Nectarie. Dupa 4 ani de incercari nereusite de a ramane insarcinata, la inceputul anului am ramas insarcinata si la inceputul lunii noiembrie am nascut un baietel sanatos. Nasterea a fost foarte usoara- in cartile cu minunile Sfantului Nectarie sunt relatate nasteri de 1 ora - nasterea mea a durat 55 de minute.
Am citit acatistul Sfantului Nectarie si Acatistul Sfantului Efrem cel Nou in perioada sarcinii.
Nu este prima data cand Sfantul Nectarie imi sare in ajutor - in 2010 am scris si cum m-a ajutat sa nu patesc nimic cand masina s-a rasucit pe polei.
Multumesc Sfintilor Nectarie si Efrem.

Anonim spunea...

Si eu ma numar printre persoanele binecuvantate de ajutorul Sf Nectarie pe parcursul sarcinii, al nasterii si dupa aceea, din momentul n care l-am cunoscut si pana in ziua de azi. In timpul sarcinii am facut o radiografie la o masea; era necesara, asa mi-a spus medicul. Inainte insa de a merge la dentist am citit Acatistul Sfantului si m-am rugat sa ma ajute sa fie totul bine. Si a fost. Pruncul meu s-a nascut sanatos, fara probleme, e sanatos si acum si ii multumesc Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru ca l-au ocrotit si il ocrotesc mereu. Doamne Ajuta la toata lumea.

Anonim spunea...

eu l-am cunoscut pe Sfantul Nectarie acum doi ani de zile, si din acel moment nu a incetat nici o clipa sa ma ajute pe mine, netrebnica si pacatoasa, de cate ori L-am chemat in rugaciune. Este greu in ziua de azi sa gasesti pe cineva de incredere care sa te asculte aici pe pamant fara sa te tradeze, sau pur si simplu sa te asculte cand vrei sa iti descarci sufletul. Eu am intalnit in Sf Parinte un confesor, un salvador.Rugati-va Sfantului Nectarie,aveti incredere in el,NICIODATA VA VA PARASI.Cunoscandu-l devenim mai bogati in dragoste ,iertare, rabdare si poate suntem mai aproape de bunul Dumnezeu.In aceste vremuri grele, de amarga suferinte nu suntem singuri, il avem pe bunul Sfant, avem alinare, il avem pe Dumnezeu si Maica Domnului. Sper sa fiim cat mai multi care sa faca parte din familia acestui Sfant.
DUMNEZEU,MAICA SFANTA SI TOTI SFINTII SA NE MILUIASCA SI SA AIBE GRIJA DE NOI

Anonim spunea...

eu l-am cunoscut pe Sfantul Nectarie acum doi ani de zile, si din acel moment nu a incetat nici o clipa sa ma ajute pe mine, netrebnica si pacatoasa, de cate ori L-am chemat in rugaciune. Este greu in ziua de azi sa gasesti pe cineva de incredere care sa te asculte aici pe pamant fara sa te tradeze, sau pur si simplu sa te asculte cand vrei sa iti descarci sufletul. Eu am intalnit in Sf Parinte un confesor, un salvador.Rugati-va Sfantului Nectarie,aveti incredere in el,NICIODATA VA VA PARASI.Cunoscandu-l devenim mai bogati in dragoste ,iertare, rabdare si poate suntem mai aproape de bunul Dumnezeu.In aceste vremuri grele, de amarga suferinte nu suntem singuri, il avem pe bunul Sfant, avem alinare, il avem pe Dumnezeu si Maica Domnului. Sper sa fiim cat mai multi care sa faca parte din familia acestui Sfant.
DUMNEZEU,MAICA SFANTA SI TOTI SFINTII SA NE MILUIASCA SI SA AIBE GRIJA DE NOI

Ghenadie spunea...

Pelerinaj in Grecia la Sf. Nectarie. 200 de euro. Alte detalii si inscrieri 0748145015 Constantin io_konstant@yahoo.com. Veniti sa sarbatorim FLORIILE alaturi de Sfantul Nectarie! Intregul traseu il gasiti aici: http://paginadefolos.blogspot.ro/2013/04/pelerinaj-in-grecia-la-sf-nectarie-26.html

Anonim spunea...

Multumesc mult Sfantului Nectarie, pentru ca m a ajutat la nastere, mai ales ca am nascut prematur si mi era frica, ca bebele nu o sa fie dezvoltat suficient, dar Sfantul Nectarie si Maica Domnului m au ajutat si am nascut un copil sanatos. Dupa un control la o luna la medic, ni s a spus ca copilasul nosdtru sufera de o boala rar intalnita . Cu toate ca am facut analize peste analize ni s a pus acest diagnostic, am fost mai tarziu pentru investigatii la Cj, dar intre timp am cicit acatistul Sfantului Nactarie impreuna cu familia si am uns copilasul cu mir de la Sfantul Nectarie, iar in urma evaluarilor facute de medicii de la Cj ni s a spus ca copilul este sanantos. Slava Sfantului Nectarie si Maicii Domnului pentru toate minunile care le a facut cu noi.

Anonim spunea...

Indraznesc in cele din urma sa marturisesc ajutorul primit. Maica Domnului a purtat de grija mereu, desi nu am implinit inca ce i-am promis. La nasterea primului baietel si la incercarile ce au urmat a fost sprijin si mangaiere. Cineva, o mare binefacatoare pentru sufletul meu, mi-a vorbit despre Sfantul Efrem cel nou de la Nea Macri si mi-a daruit untdelemn din candele - de la acest sfant, de la Sfantul Nectarie, de la Sfantul Ioan Rusul si de la manastirea unde se pastreaza braul Maicii Domnului (din Sfantul Munte Athos). Tot ea mi-a dat o carte cu minuni facute de Sfantul Efrem si am inceput sa citesc si sa il cunosc. Maica Domnului si toti acesti sfinti - precum si Cuvioasa Parascheva, Sfantul Ioan Maximovici si multi altii - ne-au ajutat sa gasim cale de tratament si vindecare pentru copilul nostru. Au mijlocit la Dumnezeu pentru calauzirea noastra printre multe probleme si neintelegeri.
A doua sarcina a fost cu probleme si, cu greu (dar cred ca se putea si mai greu fara ajutorul sfintilor), am ajuns la termen si am nascut destul de repede si mai usor decat prima data, dupa ce am citit paraclisul Sfantului Efrem cel nou. Inainte de nastere promisesem ceva Sfantului (ca si cum as fi vorbit cu el in gand), dar am uitat cu timpul. Sfantul Efrem si Sfantul Nectarie m-au tot ajutat de atunci in niste probleme de sanatate (care cer timp) si in noile incercari de acum, insa tot amanand lucrurile, am uitat promisiunea si marturisirea ajutorului primit. Asadar, macar acum scriu aceste randuri, desi nu detaliaza suficient, mai ales ca astazi, 5 mai, este si pomenirea Sfantului Efrem cel nou. Sfantul Nectarie si Sfantul Efrem lucreaza impreuna pentru a ne ajuta : de exemplu, eu, inceata si dezorganizata, descurajata adesea, reusesc sa fac lucrurile mai repede, cu totul altfel decat as putea DOAR EU, cu incredere si nadejde,de fiecare data CAND CITESC PARACLISUL MAICII DOMNULUI, AL SFANTULUI EFREM ORI ACATISTUL ACESTUIA SAU ACATISTUL SFANTULUI NECTARIE.
Iertati-mi prea multele cuvinte.Sper ca ii veti ruga pe acesti sfinti grabnic ajutatori in toate grijile si bucuriile vietii.
HRISTOS A INVIAT!
Simona

Anonim spunea...

mirela din brasov si pe mine ma ajutat sf.nectarie ma ajutat si mi-am găsit un loc de muncă bun si acum mă rog lui in fiecare zii citindui acatistul pentru reusirea operatiei mele si pentru ami putea intemeia o familie binecuvintată de dumnezeu cu băiatul pe care il iubesc sf,nectarie este un făcător de minuni rugati-vă cu credintă

Anonim spunea...

As vrea sa-i multumesc si eu Sfantului Nectarie pentru ajutorul dragostea si rabdarea lui.A avut grija alaturi de Maica Sfanta sa nu merg pe drumul gresit.Sunt foarte linistita de cand e in viata mea, sper sa nu mai plece niciodata si sa vegheze tot timpul peste familia mea.
Iti multumesc ca existati Sfantul Nectarie si Maica Sfanta.

irina spunea...

Vreau sa-i multumesc si eu Sfantului Nectarie pentru ca mi-a indeplinit dorinta de a avea un copil dupa 2 ani de zile de incercari, de analize si tratamente. Dupa un an si jumatate de incercari am citit si eu pe internet despre minunile facute de Sfantul Nectarie, am mers la biserica si am cumparat acatistul Sfantului Nectarie si l-am citit 40 de zile in fiecare seara si l-am rugat sa-mi daruiasca un copil, ca o sa scriu si eu pe internet despre minune. Vreau sa mai spun ca intr-o seara in timp ce citeam acatistul la geamul blocului am auzit doua fete care vorbeau despre o prietena comuna, ca era insarcinata in luna a treia; pentru mine acesta a fost un semn trimis de la Sfantul Nectarie ca totul o sa fie bine si asa a fost. Sfantul Nectarie mi-a daruit nu un copil ci doi, pentru ca sunt insarcinata cu gemenii, dupa sase luni de cand am citit pe internet despre minunile savarsite. Cu toate ca acum analizele nu mi-au iesit asa de bune, eu nu imi pierd increderea si stiu ca Sfantul Nectarie imi va ajuta bebelusii sa se nasca sanatosii. Mai vreau sa spun ca m-am rugat si la Maica Domnului,la Domnul nostru Iisus Hristos si la Sfantul Stelian si am incercat sa tin miercurea si vinerea post.Sfantul Nectarie imi vine in ajutor ori de cate ori am nevoie.Doamne ajuta!

Anonim spunea...

multumesc SF Nectarie ca m-a ajutat intru totul .mi-a scapat copilul de tratament de astm,m-a ajutat sa-mi schimb serviciul intr unul mai bun si cred ca ma va ajuta in continuare.ii multumesc ca a dus rugaciunile mele la D-zeu si degraba mi-a venit in ajutor.multumesc lui D-zeu pt ajutorul dat.

Anonim spunea...

Multumesc Sfntului Nectarie pentru ca m-a ajutat sa ma vindec de cancer la san si pentru faptul ca am raspusn complet la chimioterapie, operatia a fost reusita, iar acum termin radioterapia.Multumesc pentru ca m-a ajutat sa-mi pastrez locul de munca..

Cristina Stanciu spunea...

Multumim Sf. Nectarie!
Tu cu bunatatea ta nemasurata ai ajutat-o pe mama mea sa treaca cu bine peste un infarct cerebelos doar in cateva zile, fara a sta la pat...Tot Tu, Sf Nectarie ai ajutat-o pe mama mea sa se vindece de o opalescenta suspecta la plamani, care in timp chiar crescuse!
Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu a fost si este si Ea prezenta tot timpul alaturi de noi!
Tot alaturi de noi sunt parintele Arsenie Boca, parintele Cleopa, parintele Arsenie Papacioc, Sf Porfirie si marii facatori de minuni Sf. Nicolae si Sf Spiridon!
Slava tie D-zeule, , Slava tie!
Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui D-zeu milueste-ne pe noi!


Amin

Irene spunea...

As dori sa povestesc cum l-am descoperit eu pe Sf.Nectarie si ce minuni a facut in viata mea.Am fost plecata in Italia la munca pentru un an si ceva,dupa care m-am intors acasa.Aici au inceput problemele:am avut o relatie care s-a incheiat,tatal meu si sora mea au stat prin spitale si se parea ca as avea si eu probleme de sanatate.Intr-o zi ma uitam in biblioteca si am zarit cartea Sf.Nectarie,nu stiam de existenta ei.Am inceput sa o citesc.Cel mai mult mi-a placut Minunea cu jandarmul",aceea minune a tresarit ceva in mine.Pot spune ca Sf Nectarie mi-a aparut si in vis,dar din pacate ca o mare pacatoasa la momentul respectiv nu am dat atata importanta.Oricum Sf.Nectarie mi-a fost alaturi,am citit acatistul pentru cateva zile,ma ajutat cu tatal meu,analizele mele au iesit bune si mi-a linistit sufletul.
La Manastirea Radu Voda cand mergeam simteam o liniste pe care nu o pot descrie.Anul trecut in perioada de 9 noiembrie,ziua Sf.Nectarie cautam de servici si ma indreptam spre manastire pentru a sta la rand sa ma inchin Icoanei Sale si am fost sunata sa ma prezint a doua zi la un interviu pentru angajare.
Sunt pacatoasa,recunosc si imi cer iertare pentru greselile mele.
Acum sunt din nou in Italia la munca si sunt bine.Am avut momente grele:la inceput nu gaseam de munca,nu puteam sa-mi fac actele,nu reuseam sa dau un examen,iar atunci am apelat din nou la Sf.Nectarie,iar dansul a venit in ajutorul meu.Mi-am facut analize si sunt bine,am luat examenul mult dorit.am documente,lucruri la care nu mai speram.De ceva timp am o agitatie,o tulburare o alta incercare,dar cu ajutorul Sfintilor sper sa trec peste si sa fie totul bine.
Acum citesc acatistul pentru 40 de zile.Am visat ca Sf.Nectarie a trecut pe langa mine.I-am promis ca o sa scriu si eu despre minunile pe care le-a facut in viata mea si ii sunt recunoscatoare.Alaturi de Sf.Nectarie dragi mie imi sunt Maica Domnului, Sf.Efrem si Sf.Nicolae care mi-au fost alaturi in grelele incercari.
Sfatul meu este rugati-va Sfintilor si ei ne vin in ajutor,dar trebuie sa avem rabdare si sa facem si noi lucruri bune.
Multumesc si Doamne ajuta

Irene spunea...

As dori sa povestesc cum l-am descoperit eu pe Sf.Nectarie si ce minuni a facut in viata mea.Am fost plecata in Italia la munca pentru un an si ceva,dupa care m-am intors acasa.Aici au inceput problemele:am avut o relatie care s-a incheiat,tatal meu si sora mea au stat prin spitale si se parea ca as avea si eu probleme de sanatate.Intr-o zi ma uitam in biblioteca si am zarit cartea Sf.Nectarie,nu stiam de existenta ei.Am inceput sa o citesc.Cel mai mult mi-a placut Minunea cu jandarmul",aceea minune a tresarit ceva in mine.Pot spune ca Sf Nectarie mi-a aparut si in vis,dar din pacate ca o mare pacatoasa la momentul respectiv nu am dat atata importanta.Oricum Sf.Nectarie mi-a fost alaturi,am citit acatistul pentru cateva zile,ma ajutat cu tatal meu,analizele mele au iesit bune si mi-a linistit sufletul.
La Manastirea Radu Voda cand mergeam simteam o liniste pe care nu o pot descrie.Anul trecut in perioada de 9 noiembrie,ziua Sf.Nectarie cautam de servici si ma indreptam spre manastire pentru a sta la rand sa ma inchin Icoanei Sale si am fost sunata sa ma prezint a doua zi la un interviu pentru angajare.
Sunt pacatoasa,recunosc si imi cer iertare pentru greselile mele.
Acum sunt din nou in Italia la munca si sunt bine.Am avut momente grele:la inceput nu gaseam de munca,nu puteam sa-mi fac actele,nu reuseam sa dau un examen,iar atunci am apelat din nou la Sf.Nectarie,iar dansul a venit in ajutorul meu.Mi-am facut analize si sunt bine,am luat examenul mult dorit.am documente,lucruri la care nu mai speram.De ceva timp am o agitatie,o tulburare o alta incercare,dar cu ajutorul Sfintilor sper sa trec peste si sa fie totul bine.
Acum citesc acatistul pentru 40 de zile.Am visat ca Sf.Nectarie a trecut pe langa mine.I-am promis ca o sa scriu si eu despre minunile pe care le-a facut in viata mea si ii sunt recunoscatoare.Alaturi de Sf.Nectarie dragi mie imi sunt Maica Domnului, Sf.Efrem si Sf.Nicolae care mi-au fost alaturi in grelele incercari.
Sfatul meu este rugati-va Sfintilor si ei ne vin in ajutor,dar trebuie sa avem rabdare si sa facem si noi lucruri bune.
Multumesc si Doamne ajuta

nina spunea...

adevarat ca face minuni Sfantul Nectarie de cand l-am cunoscut si am citit acatistul viata mea s-a schimbat mult in bine nu imediat ci in timp daca ne rugam cu credinta si avem rabdare Sfantul ne aude AMIN

Anonim spunea...

Mare esti Doamne si minunate sunt lucrurile TALE. Ma numesc Liza si sunt din Bucuresti. Am citit toate marturiie dumneavoastra si as vrea sa o adaug si eu pe a mea. Fiica mea, astazi in varsta de 8 luni s-a nascut printr-o minune. Desi pe toata durata sarcinii doctorii m-au incredintat ca totul este in regula, la 40 de saptamani am ajuns in urgenta. Dar ce s-a intamplat? M-am trezit la ora 1 noaptea si parca am auzit o voce care mi-a spus, trezeste-te si du-te la spital. M-am ridicat din pat, m-am plimbat prin casa gandindu-ma ca nu sunt inca in travaliu( am nascut in Anglia si protocolul lor prevede ca gravida sa se prezinte la spital dupa declansarea travaliului). Cinevainsa parca ma mustra continuu indemnandu-ma sa plec, sa nu mai stau pe ganduri. L-am trezit pe sotul meu si i-am spus ca nu mai simt miscarile fetale.( desi le simteam...) Ajungand la spital am spus acelasi lucru iar in urma unei ecografii medicii au constatat ca fiica noastra suferea de o boala rara, o anomalie a creierului( lichid la creier) sau stiintific numita Ventriculomegalie. Aceasta afectune nu este operabila si este diferita de Hidrocefalie.Doresc sa le multumesc pe aceasta cale tuturor sfintilor, Maicii Domnului si Preasfintei Treimi, ca mi-au daruit aceasta mangaiere. Ca, desi grav bolnava fiica mea traieste. Daca as mai fi asteptat ea nu ar fi cu noi acum. Fiica mea are un dar minunat insa, a intors un neam de desfranati la credinta. Ne-a unit pe toti din familie in rugaciune, a facut sa iasa si din gurile care nu ar face-o in mod normal rugaciuni fierbinti. Astazi ne rugam cu totii pt tamaduirea ei. Tatal ei face in fiecare zi acatistul Sfantului Nectarie, eu pe al Sfantului Ioan Rusul, bunica pe a Sfantului Efrem ce Nou, iar sora mea pe al sfantului Stelian. Toti membrii familiei se roaga si postesc dupa puterea lor. La sfantul Maslu am auzit cateva cuvinte care mi-au mangaiat inima. CERTANDU-MA, DOMNUL NU M-A DAT MORTII:Nu m-a taiat ca pe smochinul neroditor ci ne-a dat medicament spre indreptare. Am mare incredere in Dumnezeu ca nu ne v-a lasa in aceasta crancena durere. Credem cu tarie ca ceea ce nu este cu putinta la oameni, este cu putiinta la Domnul. Doamne ajuta-ne sa ne vedem copila mergand in calea Ta, marturisind despre Tine, inchinandu-se singura cu manutele ei.

Iulia spunea...

Iti multumesc, Liza si le multumesc tuturor celor care au vrut sa impartaseasca din trairile lor cele mai intime si mai dureroase, cu noi. Domnul sa va dea putere pe mai departe iar Sfantul Nectarie sa ne indrume pe toti, alaturi de toti sfintii, pe calea cea buna...

Aurelia spunea...

De cand l-am descoperit pe Sf. Nectarie, nu ma mai simt niciodata singura. Ma simt ca un copil caruia parintele nu-i refuza nimic. L-am rugat pe sf. Nectarie sa ne dea si al doilea bebelus, lucru care s-a intamplat dupa ce am citit acatistul sau doar o data. Mai tarziu copilul meu s-a imbolnavit foarte grav. Am ajuns la limitele disperarii vazand ca medicii dau din colt in colt si nu sunt in stare sa-mi vindece copilul. Tot Sf. Nectarie a fost cel care ne-a luminat calea si am gasit leac. Saptamana trecuta L-am visat....probabil sa-mi arate ca e viu, e cu noi tot timpul si ne aude rugaciunile. Doamne ajuta si pe mai departe!

Dr. Bravo spunea...

Numele meu este Allyson sunt din Texas, SUA. Dau această mărturie că cineva acolo ar putea avea o problemă similară soțul meu nu crede că poligamia este greșit. El a fost văzut o altă fată timp de aproximativ patru luni. I-am spus că el are nevoie să se oprească, dar el spune că este îndrăgostit de ea. Ei au discutat despre a fi împreună "pentru totdeauna" și în cele din urmă o mișcare cu noi. Soțul meu încă mă iubește. El regretă intra in aceasta, în primul rând, dar nu este dispus să rupă doar cu ea. El spune că, dacă doresc acest lucru despart, atunci ți se va neînțelegere și el nu va continua o altă relație chiar cu mine. Așa că am făcut niște cercetări pe internet și, de asemenea, să caute ajutor și am dat peste o mărturie făcută de o doamnă numită Ibolo și am contactat aceeași rolă vraja care a ajutat (theangelsofsolution@gmail.com) și mi-a spus tot ce am ar trebui să facă și după ce am făcut tot ce mi-a asigurat că i se va lua ajutorul meu în 3 zile .. surprinzător soțul meu a venit acasă și a acceptat să despărțire cu ea, și el într-adevăr totul a fost o surpriză pentru mine după ce tot el a venit la mine în genunchi și cerșit să-l ierte că niciodată nu a știut ce a venit la el care a făcut să se gândească de a iubi cealalta amanta. Toate datorită Dr Ogbe Mă rog ca Dumnezeu va continua să le utilizați pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ajutorul tau. Prieteni nu mor în silențios, deoarece cineva ca Dr Ogbe are o soluție pentru toate problemele tale .. Acum am trai fericit cu familia mea. Dacă aveți de gând prin viață grea și ai nevoie de ajutor în probleme cum ar fi:

(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi
(2), dacă aveți întotdeauna coșmaruri.
(3) Vrei sa fie promovat în birou.
(4) Dacă doriți un copil.
(5) de îngrijire pe bază de plante
(6) pe care doriți să fie bogat.
(7) pe care doriți pentru a lega dvs. soț / soție să fie a ta pentru totdeauna.
(8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
(9) Să se respecta cu cuvintele tale și de a face dorința ta
(10) Cazul rezolva E.T.C

Contactați-l din nou, prin intermediul (theangelsofsolution@gmail.com) ..

georgiana otilia spunea...

Vreau sa i multumesc Sf Nectarie Si Maicii Domnului ca m-au ajutat sa trec cu bine peste o operatie ginecologica la care nici medicii nu se asteptau sa iasa atat de bine, desi 2 doctori mi au spus ca sunt sanse dupa operatie sa intru la menopauza desi am aproape 29 de ani iata ca cu ajutorul rugaciunilor Sf Nectarie, Sf Fanurie, Parintele Arsenie Boca si Maicii Domnului am trecut cu bine peste operatie si dupa recuperare am sansa sa raman insarcinata.
Rugati-va neincetat pentru izbavirea de boli, necazuri si ajutor de servici.

Sele Peter spunea...

Vreau să împărtăşesc o mare mărturie pe acest site cum GREAT MUTABA ajută-mă în care se încadrează insarcinata, eu si sotul meu au fost încercarea de a avea un copil de peste 4years, dar ele în cazul în care nici un noroc asa ca am decis sa contactati medicul de familie si dupa ce s-au făcut toate testul, a spus să ne că meu trompa uterina este nu functioning.then într-o zi am fost la birou atunci când un prieten de al meu care au aceeasi problema cu mine, toamna gravidă după ce ea a contactat GREAT MUTABA .ea regizat-mi să-l şi atunci când l-am contactat prin e-mail lui şi el a făcut purificare pe vraja sarcinii şi în 2weeks timp mă simţeam cum unele si am mers pentru a satisface medicul de familie care mi-a spus că eu sunt pregnant.if ştii că ai o problemă similară ca asta , sau orice problema de fertilitate si vrei sa fi insarcinata, puteţi contacta GREAT MUTABA prin E-mail: greatmutaba@yahoo.com

Mark Williams spunea...

O zi buna,
  
   Numele meu este Mark Williams, eu sunt directorul general al Richardson Clifford împrumut companie. Aș dori să vă informez că în prezent, oferindu-împrumuturi la o rată de 2% la prețuri accesibile. Trimiteți aplicațiile dumneavoastră acum. Termeni și condiții se aplică

Nume Firma: Richardson Clifford împrumut de companie.
Compania Email: richardsoncliffordloaninvestment@hotmail.co.uk
Numărul Whatsapp managerul companiei: +2348054422651
E-mail managerul companiei: managingdirectorrclc@gmail.com

Aahil Baadi spunea...

Bună ziua tuturor Sunt Dr. Ogbe (marile Angels), ești obosit de a căuta ajutor la problema ta aici este soluția la toate cererea ați fost în speranța de a rezolva. vraja mea lucrează repede și bine după vraja veți obține rezultatul și nu are nici un efect. Esti care trece prin viață grea:

Ești în nevoie de plante pe bază de plante?
Ești în nevoie de tratament pe bază de plante?
Ești în nevoie de consiliere relații sau ajutor?
Ești în nevoie de vraja pentru a obține fostul tău iubit?
Ești în nevoie de vraja pentru a obține un copil?
Ai nevoie de a vindeca la orice boală? e.t.c ..

Contactați-mă prin e-mail meu: (theangelsofsolution@gmail.com) mulțumiri Sper să primesc un e-mail și face să te ajut la el e cel mai bun ..

Anonim spunea...

Numele meu este Vanessa sunt aici pentru a depune mărturie marea lucrare de medic OKOJIE este un aparat de turnare vraja puternic, care m-au ajutat în obținerea dragostea vieții mele înapoi. Eu și prietenul meu au fost într-o relație de mai bine de 7 ani de zile noastre de liceu pe care le trăim și cresc împreună ca unul ne iubim și îngriji unul de celălalt atât de mult, ne sprijină reciproc în timp a problemelor și nevoilor financiare i-l iubesc cu cea mai adâncă parte a inimii mele nu m-am gândit că orice lucru ar putea sa întâmplat între noi amândoi, așa că, după școlarizare am absolvit același an, am fost atât de lucru și am câștiga bani buni lunar partea cea mai surprinzătoare a fost că prietenul meu nu sa gândit niciodată Obținem căsători în minte și m-am gândit că nu este încă timp pentru asta, pentru că ne iubim unul pe altul în ceea ce cred eu că nu mă poate trădat, așa că acum câțiva ani am de călătorie în SUA pentru a plăti unchiul meu o vizită am petrecut 2 luni lor asa când mă întorc am descoperit că prietenul meu are o aventură cu altcineva această persoană vorbesc se întâmplă să fie managerul său în cadrul companiei au fost el lucreaza asa ca eu cred ca ea trebuie să aibă folosească banii ei și logodnicii ei să-l, mă simt lumea a fost de peste pentru mine, pentru că ei au fost chiar și de planificare pentru a obține căsători foarte curând am fost confuz eu nu știu ce să fac pentru că nu își poate permite să-l piardă la o altă femeie, după 7 până la 8 ani de relația noastră acum este atât de timp pentru noi să vină împreună ca o familie aduce copiii noștri, împreună acum vrea să mă trăiască și du-te pentru o altă femeie, cum pot iubi din nou? Am fost despre drogarea mea de sine la moarte o zi am îmbolnăvit, iar părinții mei m-au dus la spital pentru tratament am petrecut 3 zile in spital doctorul a spus părinților mei că sunt sub care merg o inimă zdrobită, eu din urmă cap că-mi fostul iubit și noul său iubit sunt despre obtinerea căsătorit, am plâns de zi și noapte în fiecare zi din viața mea mă simt ca trăiesc această lume, pentru că nu au nici un motiv pentru care trăiesc din nou pe această planetă numită pământ, într-o zi asistenta care a fost luat grijă de mine când am fost în spital, a venit să mă viziteze acasă, i-am spus toate povestile mele despre inima mea rupt dintr-un amant de încredere, ea se simt mărunt pentru mine și ea mă sfătuiesc, ea mă prezinți o vrajă de fugă on-line numit DROKOJIE care-i ajuta, de asemenea, atunci când ea avea probleme în căsnicia ei, am urmat drokojie on-line și l-am ascultat și am făcut fiecare lucru pe care-mi cere să facă el este un om bun și el este inofensiv, el a aruncat o vraja pentru mine, după 7 zile ex-prietenul meu s-au întors la mine și mă rog pentru iertare, deci 2 luni din urmă ne-am căsătorit ca eu vorbesc cu tine tot acum suntem cel mai bun cuplu de până acum, vraja este reală și există încă reale de fugă vraja, toate datorită DROKOJIE , dacă ai nevoie de ajutorul lui poți să-l e-mail cu acest e-mail: drokojiehealinghome@gmail.com

aleida spunea...

spatele soțului meu și sunt atât de emoționată Viața mea a devenit devastat Când soțul meu mi-a trimis de ambalare, după opt ani în care am fost împreună. Am fost pierdut și neajutorat după ce a încercat atât de multe moduri de a face pe soțul meu mă ia înapoi. Într-o zi la locul de muncă, am fost distrată știind că nu șeful meu mă chema, așa că el sa așezat și ma întrebat ce sa despre I-am spus și el a zâmbit și a spus că nu a fost o problemă. Nu am înțeles ce înseamnă că nu a fost o problemă obtinerea soțul meu înapoi, el a spus că a folosit o vraja pentru a obține soția lui înapoi atunci când ea la părăsit pentru un alt bărbat, iar acum ei sunt împreună până la data și la început am fost șocat de auz un astfel de lucru de la șeful meu. El mi-a dat o adresă de e-mail sau mare care la ajutat să-l magician primi înapoi soția lui, niciodată nu am crezut acest lucru ar lucra, dar am avut nici o alegere care să intre în contact cu care am făcut magician și a cerut pentru informațiile mele și că sau soțul meu, pentru a permite să-l arunce vraja și l-am trimis detaliile, dar după două zile, mama mea ma sunat că soțul meu a venit invocând că el mă vrea înapoi, am crezut niciodată că a fost la fel ca un vis și eu a trebuit să se grăbească în jos la locul meu mame și la cea mai mare surpriza mea, soțul meu a fost îngenuncheat în fața mea pledoarie pentru iertare că ma și copilul vrea înapoi acasă, atunci i cadou un apel în ceea ce privește etc schimbarea bruscă a soțului meu și el a făcut clar asta pentru mine soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că el nu va pleca înaintea mea. Acum, eu și soțul meu este din nou împreună din nou și a început să facă lucruri plăcute el a făcut înainte hasnt, el mă face fericit și să facă ceea ce el ar trebui sa faca ca un om fără sâcâială. Vă rugăm, dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, vă rugăm să contactați Dr. Ogogo pentru ajutor și să-l puteți contacta prin e-mail: drogogodspellcaster@gmail.com sau poți să-l WhatsApp prin numărul de telefon este 2347058565432.

Anonim spunea...

Bună ziua, am venit aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care i-am recuperat pe fostul meu iubit. Am fost nebun când dragostea mea mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten, Dr. Otutu marele mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am relatat problema la dr. Otutu despre cum mi-a lăsat fostul meu soț și, de asemenea, cum am avut nevoie pentru a obține un loc de muncă într-o companie foarte mare. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit dacă îmi voi aduce dorința inimii fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuia să fac, după ce a fost făcut, în următoarele 48 de ore, Soțul meu a sunat Mă la telefon și spuneam că îmi pare rău că m-ai trăit până acum și, de asemenea, în următoarea săptămână după ce soțul meu sa întors acasă, am fost chemat la un interviu în compania mea dorită dacă trebuia să lucrez ca manager .. Sunt atât de fericit Și copleșit că trebuie să spun asta întregii lumi să contacteze dr. Otutu la următoarea adresă de e-mail și să obțină toate problemele tale rezolvate .. Nici o problemă nu este prea mare pentru el să rezolve .. Contactați-l acum prin e-mailul său drotutuhealinghome @ hotmail. Com.or adauga-l pe hissapp ce +2349051417394 va promit ca toate problemele tale vor fi rezolvate

Anonim spunea...

Niciodata nu cred in vrajile de dragoste pana cand am intalnit un prieten al meu care mi-a spus totul despre DR.otutu care ia adus fostul iubit, chiar si atunci cand mi-a spus ca nu am crezut-o pentru ca m-am gandit ca si ea a vrut acelasi fals Vrăjitoarele să-mi iau banii. Deși i-am dat șansa să-i explic tot ce mi-a spus despre DR.otutu, i-am spus că există mulți escroci care vor să ne ia banii și nu voi fi victimă niciodată, chiar dacă logodnica mea care se presupune că se va căsători Ma in cateva luni de acum ma lasat sa astept cu rabdare un alt tip, desi l-am iubit atat de mult. Ea mi-a spus că DR nu este o falsă că este reală și că a ajutat mulți oameni să-i ia pe cei dragi înapoi, apoi o întreb cum funcționează această vrajă și care sunt cerințele pe care trebuie să le fac înainte de a putea Aruncă vrăjile de dragoste asupra mea? Ea mi-a spus că ar trebui să-l e-mail pe drotutuhealinghome@hotmail.com și ar trebui să-i spun ce vreau. I-am trimis un e-mail și i-am spus că am nevoie de fostul meu tip înapoi i-am spus că este prietenul meu care ma îndreptat către el, de ce mă îndoiesc de munca lui? El a spus că munca sa este 100% sigură și garantează că nimeni nu a venit vreodată la templul său și, de asemenea, rămâne același. Am devenit furioși pe cuvintele pe care mi le-a spus și mi-a venit un gând în minte, cum arată acest dr toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. El a spus înainte de a putea începe în situația mea, că trebuie să am încredere în el și să las alta vrăjitorie și să aștept cu răbdare pentru propria mea că dacă pot să spun că fac totul, îl voi aduce pe iubitul meu înapoi în 72 de ore. Am spus bine cred si promit sa lucrez cu tine singur, apoi mi-a dat un formular pentru a umple ceea ce i-am facut si sa-i trimit la el cu pozele mele si, de asemenea, pozele fostului meu iubit. El mi-a răspuns în 30 de minute mai târziu și mi-a spus că zeii lui au nevoie de niște lucruri pentru a-mi arunca vraja și problema mea este foarte ușoară dacă pot să le pun la dispoziție. Atunci când îl întreb, cum pot obține aceste articole și cum pot să-i trimit la el pentru turnarea vrăjitoriei, el mi-a spus că nu ar trebui să mă tem de asta, că există un vânzător de articole aici în propria sa țară Care pot obține elementele pentru mine. Atunci îl întreb pe care-l va costa să cumpăr toate aceste articole? El mi-a spus ceea ce i-am trimis cu toată încrederea, după o oră mai târziu mi-a sunat și mi-a spus că problema mea a fost rezolvată încât să aștept 72 de ore ca dragostea mea să mă întrebe după ce am făcut după cuvintele sale Era cam la ora 18:00 în următoarele trei zile, ex-ul meu mi-a chemat dacă sunt acasă că vrea să mă vadă urgent. I-am spus să spera că totul este bine că a spus da, atunci i-am spus că el poate veni, fostul meu tip sa întors la mine și a cerut iertare că știa ce a venit asupra lui. Acum sunt atat de fericita pentru ca mi-am recastigat iubita inapoi si ne planificam nunta noastra care vine in curand, am sunat la dr si ma multumesc foarte mult si il intreb ce sa fac pentru el ca apreciere, mi-a spus Ar trebui să uit și să-mi țin banii că nu este după bani, ci să-i ajute pe oameni care au și nevoie de ajutor acolo, tot ce are nevoie să fac este să dau mai multe mărturii despre el, astfel încât oamenii acolo care au nevoie de ajutor să- De ce sunt aici astăzi pentru a da mărturia mea. Poate ca bunul tau bun sa continue sa-l binecuvinteze si sa-i dea mai multa viata prosperitate si intelepciune. Aceasta este adresa de e-mail DR (drotutuhealinghome@hotmail.com). Puteți să-l contactați, de asemenea, prin numarul său ce-sapp (+2349051417394)

Elisa Elisa Günter spunea...

Mărturie despre cum m-am întors pe soțul meu. Lumea mea și viața mea s-au întors! După un an de relație Broken, soțul meu mi-a lăsat să știu motivul. M-am simtit ca viata mea era pe punctul de a se termina, aproape ca am sinucis, am fost emotional in jos de foarte mult timp. (Datorită unei vrăjitoare numită Dr. IREDIA), pe care l-am întâlnit on-line într-o singură zi de credință, când navighez prin Internet, am dat peste mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că reface pântecul, vindecă cancer, Hiv și alte boli, unii au mărturisit că poate vrăji pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am întâlnit o mărturie specială, despre o femeie numită CINDY, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de două zile și, la sfârșitul mărturiei sale, a renunțat la adresa de e-mail a doctorului IREDIA. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. I-am contactat prin e-mail drirediaherbalhome@gmail.com și mi-a explicat problema, mi-a spus să nu-mi fac griji că în 48 de ore soțul meu se va întoarce la mine. Spre surprinderea mea, soțul meu a venit în casa mea și mi-a cerut să-l iert. Ne-am rezolvat problemele și suntem mai fericiți decât înainte ...
Dr. IREDIA este într-adevăr un om talentat și nu-l voi opri publicându-l pentru că este un om minunat ... Dacă aveți o problemă și căutați o adevărată și adevărată vrăjitoare pentru a vă rezolva toate problemele. Este legitim. Contactați-l pe e-mailul său, DRIREDIAHERBALHOME@GMAIL.COM

Anonim spunea...

Vreau să împărtășesc această mare mărturie cu întreaga lume cum mi-am adus minunatul soț înapoi în viața mea în 48 de ore cu ajutorul acestui mare om numit Dr. Otutu okunta. Pentru că nu am crezut niciodată în vraja în viața mea. Sotul meu minunat este un mare fan al Real Madrid, în a doua jumătate a lunii iunie 2017 a călătorit la balenă pentru a urmări meciul final dintre clubul său Real Madrid și Juventus, după meciul în acea seară mi-a spus că el va deveni acasă Următoarea zi pentru a sărbători victoria cu mine și copiii noștri minunați și, de asemenea, adu-mi mașina nouă care mă promite dacă clubul său a câștigat finala. Am încercat să-l sun a doua zi a refuzat să-mi aleagă apelurile mă îngrijorează pentru că nu știu Ce se întâmplă cu adevărat pentru că nu glumește cu familia lui l-am scris pe Facebook el a răspuns că nu dorește să revină acasă din nou că are îndrăgostit de o doamnă în balene că ar trebui să am grijă de copii, am scris din nou el a refuzat să răspundă am sunat el a refuzat să aleagă, am fost foarte supărat pentru că nu pot rămâne o zi fără minunatul meu soț prea distracție de a fi cu am plâns zilnic, pentru că nu știu ce să fac. Deci, pe 6 iunie, am dat peste o mărturie pe internet despre o femeie pe nume Jenifer Smith, care mărturisește cum a recuperat soțul ei cu ajutorul dr. Otutu. Am fost foarte uimit, i-am contactat pe același om pentru ajutor Cu numărul și adresa de email pe care a dat-o dacă cineva are probleme să-l contacteze pe om, de asemenea, pentru ajutor, mi-a spus să nu-mi fac griji că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore sub o vrajă că vraja trebuie spartă înainte de a se putea întoarce la mine. Mi-a spus tot ce trebuia să fac și mi-am spus că soțul meu mă va suna la ora 16:00 în următoarele două zile să-mi cer scuze, am fost cu adevărat surprins de acea zi exactă La ora 4:00, soțul meu ma sunat și a început să-mi cer scuze, că nu știe ce a venit peste el Sunt foarte fericit că mariajul meu a fost restaurat de acest mare om dr apreciere otutu.my, de asemenea, merge la Jenifer Smith care a împărtășit mărturia ei, astfel încât oamenii ca mine vor primi Ajutor. Te rog prietenii mei acolo, dacă ai vreo problemă, te-aș sfătui să contactezi și pe acest om grozav pentru ajutor prin EMAIL-ul lui (drotutuhealinghome@hotmail.com) sau poți ajunge cu ușurință la el cu ajutorul numărului (2349051417394), vei depune mărturie

Elena Andrei spunea...

Sunt Elena Andrei. Sunt atât de încântat că mariajul meu rupt a fost restaurat după ce soțul meu mi-a lăsat pe mine și pe copii pentru o altă femeie timp de 2 ani .. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu puteam controla durerile care mă chinuiesc. Am fost într-adevăr rănit și confuz. Aveam nevoie de ajutor, așa că am decis să caut online și am dat peste un site care a sugerat că dr. Azim-Hassan vă poate ajuta să obțineți ex iubitori înapoi. Am simțit că ar trebui să încerc și l-am contactat. Mi-a spus ce să fac și am făcut exact ceea ce a cerut, apoi mi-a făcut vrăjitoria de dragoste. Spre surprinderea mea, în următoarele două zile, am avut un telefon și a fost soțul meu și mi-a spus că mi-a lipsit pe mine și pe copii. Sa întors acasă cu multă dragoste, bucurie, mi-a cerut scuze și m-am împăcat cu el. De atunci, căsnicia noastră a fost puternică și mai magnifică decât înainte.
Chiar apreciez pe Dr. Azim-Hassan pentru munca sa miraculoasă. Dacă aveți nevoie de fostul dvs. iubit înapoi, nu ezitați să îl contactați pe adresa de e-mail:
Azimsacredshul@gmail.com

Jesus-lionet spunea...

Numele meu este SALIS SARA, eu stau în Germania. Viața mea sa întors! După 7 ani de căsătorie ruptă, soțul meu ma lăsat când eram însărcinată. M-am simtit ca viata mea era pe punctul de a se termina aproape sinucidere, am fost emotional in jos de foarte mult timp. Datorită unei vrăjitoare numită Dr. Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) pe care l-am întâlnit online. Într-o zi fidelă, când navighez prin internet, unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul, vindecă cancerul și alte boli, unii mărturisesc că poate vrăji pentru a opri divorțul pe. De asemenea, am întâlnit o mărturie specială, era despre o femeie pe nume CHERRY, ea a mărturisit despre modul în care a adus-o pe soțul ei în mai puțin de 2 zile, așa că l-am contactat și, în mai puțin de 48 de ore, soțul meu, reveniți din nou și cereți-mi iertarea, acum suntem fericiți împreună, mulțumită Dr. Isikolo, el este răspunsul la problema dvs. Puteți să-l contactați pe adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau sunați la +2348133261196

Unknown spunea...

Buna ziua numele meu este nakisha Vreau sa va alaturati tuturor sa-i multumesc acestui om pentru restaurarea casei mele cu ex-sotia mea care ma arunca pentru o alta femeie timp de 5 ani. La inceput nu am crezut niciodata ca DR OGUDUGU va fi capabil sa ma ajute sa-mi castig inapoi EX HUSBAND de la cealalta femeie, dar pentru ca inca il iubesc si am nevoie de el in viata mea ... muncesc si urmez instructiunea DR OGUDUGU si ma surprinde ca dupa 3 Zilele petrecerii vrajii și colaborarea cu DR OGUDUGU, Ex-HUSBAND-ul meu mi-a cerut să-i cer iertare și să uit tot ce mi-a făcut pentru că încă mă iubește ... acum eu și soțul meu ne întoarcem împreună și suntem foarte fericit cu noua noastra viata ... toate datorita DR OGUDUGU pentru marea munca pe care a facut-o pentru mine .. Promit sa imi impartasesc intotdeauna munca sa buna intregii lumi largi si daca vreun corp este acolo trecand prin orice relatie dificultati ar trebui contactați-l prin e-mail: drogudugusolutionspell@gmail.com sau whatsapp +2349097050691
De asemenea, se specializează pe următoarele probleme
(1) Dacă doriți ex-spate.
(2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
(5) Dacă vreți un copil
(6) Vrei să fii bogat.
(7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie
al tău pentru totdeauna.
(8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
(9) Îngrijire de plante.
 contactați DR OGUDUGU prin e-mailul său pentru o soluție totală drogudugusolutionspell@gmail.com

Marisa Mart spunea...

Buna ziua am fost Christiana din regatul unit, am citit cateva marturii despre DR ISIKOLO despre cum a ajutat oamenii sa-i aduca inapoi acolo in 48 de ore, ma gandeam doar daca era real si am decis sa chem o doamna care a facut o marturie si de asemenea DR ISIKOLO numărul ei, Deci i-am sunat și i-am întrebat despre DR ISIKOLO ea a spus DR ISIKOLO este un om demn de încredere și el este gata să aducă înapoi pe iubitul meu pentru mine, am fost doar atât de fericit și puțină ușurare că iubitul meu se va întoarce pentru mine în curând, apoi am decis să contactez DR ISIKOLO pe care l-am făcut și înainte să-i împărtășesc problema mea el mi-a spus deja de ce am venit și a spus că totul va fi bine în 48 de ore că iubitul meu se va întoarce la mine arma a spus ca va face vraja si ca, in 48 de ore, iubitul meu ma va suna, asa ca am sperat cu adevarat inainte de 48 de ore am primit un telefon de la un om care ma lasat in ultimele 2 ani spunand ca isi pare rau si el vrea să mă întorc, am fost fericit și am spus că îl vreau și pe el înapoi, apoi am călătorit în Canada să-l întâlnească și mi-a cerut scuze pentru ceea ce mi-a făcut acum, a propus să se căsătorească cu mine și amândoi ne pregătim pentru nunta noastră în curând. Toate datorită celei mai bune și cele mai bune jocuri de vrăjitor al lumii, DR ISIKOLO privat lui mail isikolosolutionhome @ gmail .com sau ce-l interesează acum +2348133261196.

Alberta Gallegos spunea...

Numele meu este Alberta Gallegos. Din respect pentru tine și pentru vrăjile tale, trebuie să fac cunoscută această mărturie tuturor. Am fost la alte roți de vrajă fără să văd nici un rezultat. Am vrut doar să vin la tine mai devreme, am primit cele mai bune de la tine. Fostul meu soț a plecat timp de un an și m-am dus peste tot și alte vrăjitoare pentru ajutor, dar nici un rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat Dr. Isikolo După terminarea dragostei, am primit în sfârșit apeluri de la el. soțul este din nou plin de iubire. A fost ca un miracol! El sa întors brusc cu flori spunând că eu ar trebui să-l iert, că am fost cu adevărat plin de furie și șocat când soțul meu îngenunchează în jos cerșind pentru iertare și pentru mine să-l accept înapoi .. Sunt cu adevărat fără cuvinte și bucuroși, ești Dumnezeu a trimis la mine și la întreaga mea familie .. Și acum sunt o femeie plină de bucurie încă o dată. Îți mulțumesc foarte mult Dr Isikolo Pentru toți cei care caută o adevărată castron contactați Dr. Isikolo Despre isikolosolutionhome@gmail.com sau contactați-l pe Whaton +2348133261196

Juliana Bryan spunea...

CUM V-am regăsit fericirea în casa mea
Problema este că m-am concentrat pe partea negativă a căsătoriei, nu vorbesc cu nimeni despre căsnicia mea nereușită și pretinzând că totul este în regulă prin a pune zâmbete false. Soțul meu sa transformat într-o fiară, înșelător și abuzor. A fost insuportabil să vedem un bărbat care, odată, a jurat să ne protejeze ca agresiune de transfer de familie la mine și la copii, împingându-ne greu la zid.
Dar există timp, motiv și sezon pentru tot ce este bun sau rău. Am fugit la doctorul Isikolo pentru mântuire pe care am obținut-o în cele din urmă prin vraja extraordinară a lui. Diferențele noastre au fost rezolvate și fiecare rănire a inimii sa vindecat în 2 săptămâni. Sunt recunoscător că soțul meu sa transformat din nou într-un înger pe care el a fost întotdeauna. Vă mulțumim Răscumpărătorului nostru (isikolosolutionhome@gmail.com) sau îl adăugați pe numărul WhatsApp: +2348133261196.

Angelica Ivica spunea...

Toată mulțumirea d-lui Isikolo pentru vraja de dragoste care mi-a adus soțul divorț înapoi acasă
Am Angelica Ivica ... Sunt foarte fericit astăzi nu pentru nimic altceva decât pentru ceea ce a făcut acest om grozav numit Dr Isikolo pentru mine. Era atât de jos în momentul în care fostul meu soț mi-a părăsit. Nu-mi vine să cred că acum soțul meu este acum înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir rubinic, cerându-mă să-l duc înapoi și se simțea regretat și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a cauzat dureri după divorț. Și toată miracolul a avut loc după ce am comandat 48 de ore urgente de la doctorul Isikolo. Domnule, sunt cea mai fericită femeie de astăzi în întreaga lume. Dr Isikolo ai făcut-o cu adevărat .. Da .. Este o minune și o veselă plăcere și veselie pentru mine și familia mea astăzi ... Vă mulțumim domn pentru ajutorul tău prețios. Esti o vrajitoare veritabila si tu nu vei fi niciodata uitat ca ai facut din nou o femeie implinita. Esti eroul meu. Copiii sunt bucurosi sa-si aiba tatal lor sa revina acasa pentru totdeauna. contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent în relația dvs. E-mail (isikolosolutionhome@gmail.com) sau WhatsApp el +2348133261196

Anonim spunea...

O poveste pe care te ajutam sa-ti aduci inapoi pe iubitul tau care te-a rupt sau te-ai divortat, iubitul meu sa despartit de mine din cauza unui motiv 1 era pentru ca ori de cate ori ne facem dragoste nu stau mai mult in sex si penisul meu este foarte mic, nu o satisfacem dupa ce ne-am despartit timp de 8 luni am intrat in contact cu doctorul Sacre care a facut o rugaciune in 24 de ore am fost inapoi la mine si i-am spus si despre penisul meu asa ca mi-a trimis un produs care sa ma ajute am un penis mai lung si mai mare, am mai mult timp in sex si ma iubeste mai mult decat inainte de toate datorita dr. Sacre

aici sunt contact: apel sau WhatsApp: +2348159768201 sau Sacretempleofpower@gmail.com

Nume: Florin Mihai țară: română

Maria Uguer spunea...

Când l-am găsit pe doctorul Isikolo, aveam nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa întâmplat așa de repede și nu am avut nici un cuvânt în situație. El ma scos după 3 ani fără explicații. Îl contactez pe doctorul Isikolo prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp dupa ce a facut vraja, prietenul meu a inceput sa ma mai spuna si ma simtit oribil pentru ceea ce tocmai ma pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când Dr. Isikolo ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand pe Dr. Isikolo oricui are nevoie de ajutor. Email: isikolosolutionhome@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe carevaapp prin: +2348133261196

Unknown spunea...

CUM AU FOST EXPLOATEAZA EXISTENTIA NOASTRU IN CAZ DE DR ISIKOLO CONTACT web / site site: drisikolosolutionhome.webnode.com. am fost atat de traumatizant sa raman singur, fara corp, sa stau cu mine si sa fiu cu mine, dar am fost atat de norocos intr-o anumita zi pentru a intalni acest cantec puternic de vraja, Dr. Isikolo, dupa ce i-am spus despre situatia mea ca a facut tot ce era uman că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce mi-am dat vraja, Ex-ul meu prieten sa întors la mine mai puțin de 24 de ore Ex-ul meu prieten sa întors cerându-mi că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am angajat și ne-am căsătorit se confruntă cu această situație doar contactați Dr. Isikolo pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Whatsapp +2348133261196

Ivana Nikola spunea...

Vreau să las lumea să știe despre ceasul doctorului Isikolo cel Mare, care mi-a adus soția când m-am gândit că toată speranța a fost pierdută. Dr. Isikolo și-a folosit vraja puternică pentru a-mi zâmbi fața prin a-mi aduce femeia cu vraja, la început m-am gândit că visez când soția mea sa întors la mine în genunchi cerându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci mă iubește mai mult decât mă așteptam, așa că am făcut un jurământ pentru sine însuși că voi lăsa lumea să știe despre Doctorul Okokak pentru că este un Dumnezeu pe pământ. Aveți probleme în relația dvs.? partenerul tău sa despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, apoi contactați Dr. Isikolo astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că vă va ajuta așa cum ma ajutat. Dr. Isikolo trimite prin e-mail această mare vrajă prin intermediul isikolosolutionhome@gmail.com și poți să-l poți de asemenea pe Whatsapp sau Viber pe +2348133261196

Ivana Nikola spunea...

Vreau să las lumea să știe despre ceasul doctorului Isikolo cel Mare, care mi-a adus soția când m-am gândit că toată speranța a fost pierdută. Dr. Isikolo și-a folosit vraja puternică pentru a-mi zâmbi fața prin a-mi aduce femeia cu vraja, la început m-am gândit că visez când soția mea sa întors la mine în genunchi cerându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci mă iubește mai mult decât mă așteptam, așa că am făcut un jurământ pentru sine însuși că voi lăsa lumea să știe despre Doctorul Okokak pentru că este un Dumnezeu pe pământ. Aveți probleme în relația dvs.? partenerul tău sa despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, apoi contactați Dr. Isikolo astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că vă va ajuta așa cum ma ajutat. Dr. Isikolo trimite prin e-mail această mare vrajă prin intermediul isikolosolutionhome@gmail.com și poți să-l poți de asemenea pe Whatsapp sau Viber pe +2348133261196

Unknown spunea...

După 14 ani în căsătorie cu copilul meu cu 3 copii, soțul meu a început să iasă împreună cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri amenință să mă divorțeze dacă îndrăznesc să-i pun la îndoială despre aventura lui cu alte doamne, am fost complet devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre o vrăjitoare pe Internet Dr. Isikolo, care a ajutat oamenii cu relațiile și problemele căsătoriei prin puterile vrăjilor sale, la început m-am îndoit dacă există vreodată ceva, încercați, când îl contactez, el ma ajutat să arunc o vrajă și, în 48 de ore, soțul meu sa întors la mine și mi-a cerut scuze, acum el a încetat să iasă cu doamne și el este cu mine pentru bine și pentru adevărat. Contactați această vrajă mare pentru relația dvs. sau probleme de căsătorie astăzi și fiți fericiți: isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp sau Viber +2348133261196

Nelson Vukovic spunea...

Mulțumesc pentru minunea ta Doctor Isikolo Acest articol este dedicat Dr. Isikolo. Am fost căsătorit cu soția mea timp de 6 ani și recent sa despărțit de mine și ma rănit profund când mi-a spus să o las în pace și că nu mai mă iubește atunci când eram întotdeauna credincioasă și sinceră pentru ea. Am incercat toate modalitatile de ao reusi sa-i cumpere ce vrea ea ca am facut mereu si ea ma lasat inca inima rupt si chiar are un nou prieten care ma distrus chiar mai mult pana cand un prieten de la liceul ma indreptat catre acest autentic vraja Dr. Isikolo. Acest om mi-a schimbat complet viața. Am urmat tot ce mi-a spus să fac și soția mea sa întors cerându-mă pentru mine. Am fost uimit totul sa întâmplat exact așa cum mi-a spus. Am avut încredere în tot ceea ce mi-a spus și totul era adevărat. De asemenea, el a fost acolo în fiecare moment până când am primit fericirea mea înapoi și el oferă, de asemenea, vrăji care vindecă impotență, goală, boli cum ar fi HIV / AID, Herpes, Cancer E.T.C. Puteți să-l contactați prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp sau Viber +2348133261196.

Leonarda Vedran spunea...

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea, după ce dr. Isikolo mi-a adus înapoi soțul care sa separat de mine pentru 3 luni bune. Am Leonarda Vedran după numele din Los Angeles. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc lui Dr. Isikolo pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de 3 luni și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun Dr. Isikolo care am contactat online. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 24-48 de ore, până când inima mea încă îl bate pentru el. Am crezut în el și a pregătit o vrajă pentru mine și soțul meu mi-a sunat exact când Dr. Isikolo a spus. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou în ultimele 9 luni. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Email: isikolosolutionhome@gmail.com. apel sau WhatsApp sau Viber-l pe +2348133261196

Unknown spunea...

Trimiteți-l pe Dr. Isikolo pentru vrăjitoria reală: isikolosolutionhome@gmail.com. apelați sau ce-ați apăsat pe Virus pe +2348133261196

Buna ziua spectatori, Numele meu este Iva Stefan Sunt foarte fericit sa impartasesc aceasta marturie ***, am fost ranita si inima a fost sparta cand sotul meu ma lasat cu cei doi copii, am fost confuz si nu stiam ce sa fac, mi-a placut la fel de mult, am încercat tot ce am putut să-l aduc înapoi, dar fără nici un folos, într-o zi de încredere, așa cum am venit de la serviciu, am întâlnit un prieten de-al meu pe care i-am explicat problema mea, și ea mi-a spus despre o vrăjitoare "Dr. Isikolo", care îi face și ea însărcinată atunci când căuta un copil, am contactat vrăjitorul prin e-mail-ul pe care mi l-a dat, iar vrăjitorul mi-a spus ce să fac și am făcut exact așa cum mi sa spus. surpriza mea de grătar, soțul meu care nu ma chemat de foarte mult timp, ma sunat și mi-am cerut scuze pentru toate greșelile pe care mi le-a făcut și acum ma iubit mai mult ca niciodată, frați și surori dacă treci prin orice kind problem contactați-l și vă ofer 100% garanție că el va rezolva problemele dvs. acesta este contactul său isikolosolutionhome@gmail.com. apelați sau ce-ați apăsat pe Virus pe +2348133261196

Unknown spunea...

Aceasta este mărturia mea despre lucrarea bună a doctorului Isikolo care mă ajută .... Eu sunt Sofija Emerik. Și îmi pare rău că am pus acest lucru pe net, dar va trebui să de această lume cea mai bună vrăjitoare, care mi-a adus înapoi soțul care ma lăsat afară de trei ani, am întâlnit în cele din urmă acest bărbat pe un blog postarea de către unul dintre clientul de ajutor i-am explicat totul și mi-a povestit despre o vrăjitoare pe care a auzit-o și mi-a dat o adresă de e-mail pentru a scrie la vrăjitorul să-i spună problemele mele. În doar 2 zile, soțul meu sa întors la mine. Vreau doar să vă mulțumesc pentru această vrăjitorie adevărată și sinceră, domnule, tot ce ați spus că sa întâmplat și vă mulțumesc domnule. Vreau să spun tuturor celor care caută orice soluție la problemă, vă sfătuiesc să consultați cu amabilitate această vrăjitorie, el este real, el este puternic și indiferent de ce vrăjitoare spune este ce se va întâmpla, pentru că tot ceea ce vraja castel-a spus am trecut. Puteți să-l contactați la adresa: adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com. apelați sau ce-ați apăsat pe Virus pe +2348133261196.

Carolina William spunea...

Sunt doamna Corolina.William din statul unit, doresc să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Am fost căsătorit cu sotul meu William, îl iubesc atât de mult încât am fost căsătoriți timp de 7 ani cu doi copii. Când am plecat în vacanță la Dubia am făcut referire la o femeie pe nume Sandra, i-am spus că nu mai este interesată de căsnicia noastră. Am fost atât de confuză și am căutat ajutor, nu știu ce să fac până nu m-am întâlnit cu prietena mea Maria, și i-am spus problema mea. Ea mi-a spus să nu mai face griji că ei o problemă ca înainte și mi introducerea unui om pe nume profet TAKUTA care a aruncat o vrajă asupra Lui fostul iubit și l-au adus înapoi la ea după 3 days.Maria mi cere să comunice cu profetul TAKUTA . L-am contactat să mă ajute să-mi aduc soțul înapoi și îmi cere să nu-mi fac griji că zeii strămoșilor lui vor lupta pentru mine. Mi-am spus că, după trei zile, m-aș alătura împreună cu soțul meu. După trei zile, soțul meu ma sunat și mi-a spus că el caută din nou lucrurile cu mine, m-am surprins când l-am văzut și am început să plâng pentru iertare. Chiar acum eu sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru ceea ce a făcut acest mare profet pentru mine și soțul meu, puteți contacta e-mail lui: (takutaegbedie@gmail.com) .. .sau WhatsApp-l pe acest număr. (2348165186811). Contactați-l despre orice problemă, cum ar fi:
(1) Dacă vrei ca fosta ta să se întoarcă
(2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Dacă vreți un copil.
(5) Îngrijire pe bază de plante
(6) Vrei să fii bogat.
(7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie pentru totdeauna.
(8) Dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
(9) Lăsați oamenii să se supună cuvintele lor și să-și facă dorința
(10) soluție de caz ETC
Contactați-l din nou la (takutaegbedie@gmail.com) sau pe WhatsApp .. pe el pe acest număr. (2348165186811). și să fie binecuvântat.

Clara Wagner spunea...

Hi views did you know there are spell to win love back from an ex. I have done it. I love reading about relationships and how to make them work, how to better the relationship, and how to keep the spark alive, even how to talk to them a certain way to get them to think a different way about the situation and you. If you need advice or want to win your ex back, try this: augusmimi789@gmail.com copy and message on the following (augusmimi789@gmail.com )It will change your mentality and get you what you want.

AppreciateHim spunea...

TREBUIE CITIT:

Buna ziua tuturor Numele meu Colly, vreau sa va multumesc marelui dr. Ogundele pentru ca mi-a adus fericirea. Nu stiu cum sa-mi exprimi ceea ce a facut pentru mine pentru ca a facut mai mult decat multumit pentru mine, pentru ca mi-a adus inapoi pe iubitul meu nu numai pe iubitul meu, ci si pe sotul meu, dupa ce sa despartit timp de 6 ani. Chiar apreciez ajutorul mare pe care mi la acordat și cred că sunt cea mai fericită femeie de aici pe pământ. Sunt fericit să-mi întorc omul înapoi, tot ceea ce a făcut pentru mine a fost doar în 24 de ore ce un om puternic, mi-a adus înapoi sotul care a plecat timp de 6 ani în doar 24 de ore, vă mulțumesc domnule. Am făcut un acord cu el pentru a-și împărtăși munca bună și online, chiar și la postul de radio. Dacă vrei să-i mulțumești doctorului Ogundele pentru mine sau dacă ai nevoie de ajutorul lui, Dr. Ogundele are puterea de a rezolva orice fel de problemă, prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Pentru apeluri directe și chat viber: +27638836445.

Teri Lyn spunea...

Numele meu este Rebecca Ortiz din SUA Massachusetts, vreau să mărturisesc publicului larg cum relația mea a fost restaurată de marea putere a doctorului Adoda după trei luni de singurătate, fostul meu iubit ma sunat după contactul cu doctorul Adoda că el doresc să ne întoarcem și să începem o casă bună, acum suntem fericiți împreună din nou ca iubiți. Toate datorită doctorului Adoda, care mi-a făcut o vrăjitorie pentru iubitul meu ex, să se întoarcă acasă. Voi continua să împărtășesc acești oameni care au și nevoie de ajutor pentru a vedea acest lucru pentru ajutorul lui minunat. Poți să-l contactezi prin e-mail adodalovespelltemple@gmail.com și să-l contactezi la +2348112825421. Puteți să faceți clic pe acest link (https://m.youtube.com/watch?v=1hd_EkU-jJo) pentru a viziona videoclipul pe YouTube.

Adriana Estrada spunea...

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea, după ce doctorul Oku mi-a adus înapoi soțul care sa separat de mine pentru 3 luni bune. Am Adriana Estrada după numele Moldovei. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc Doctorului Oku pentru ajutorul lui asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de 3 luni și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun Doctor Oku, pe care l-am contactat online. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 24-48 de ore, până când inima mea încă îl bate pentru el. Am crezut în el și a pregătit o vrajă pentru mine și soțul meu mi-a sunat exact când a spus doctorul Oku. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou în ultimele 9 luni. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Email: isikolosolutionhome@gmail.com. apel sau WhatsApp sau Viber-l pe +2348133261196

Unknown spunea...

Buna ziua Numele meu este Kristina Oren. Vreau să împărtășesc lumii întregi despre modul în care Dr. Dr Isikolo, preotul-șef al templului ISIKOLO Spell, mi-a ajutat să îmi reunesc căsătoria. Am trecut prin momente dificile și grele pentru că soțul meu mi-a lăsat o altă femeie și mi-a ignorat cu totul și copiii. Pentru a reduce povestea lungă, după 2 ani de rupere cu soțul meu fără apeluri telefonice sau mesaje de e-mail. Am fost atât de frustrat pentru că am contactat atât de multe alte vrăjitoare, fără rezultate. când am citit despre pe site-ul său la drisikolosolutionhome.webnode.com așa că am decis să-l contactez pentru ajutor. la cea mai mare surpriză, în doar 48 de ore mai târziu soțul meu ma sunat și am început să cerșesc pentru iertare. Sunt acum o femeie fericită cu o fetiță frumoasă. Toate datorită doctorului Isikolo. Puteți contacta Dr. Isikolo direct pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l pune pe +2348133261196 sau viber +2347082727576.

Aliona lucas spunea...

De când soțul meu mi-a divorțat în ultimii 2 ani, nu v-am fost eu însumi. Mă refeream la un post despre modul în care puteam să-mi recapăt soțul, apoi am văzut o mărturie împărtășită de Sabrina Ibriami din Belgia cu privire la o vrăjitoare pe nume Dr. Isikolo. Am contactat-o pe Marina Chaos pentru a confirma cum a ajutat dr. Isikolo și mi-a clarificat totul despre cum a ajutat-o și asta mi-a dat curajul de a lua legătura cu doctorul Isikolo pentru ajutor. Dr. Isikolo ma asigurat că zilele mele de durere se vor sfârși în 12-16 ore de la terminarea lucrării. Am urmat instrucțiunile pe care mi le-a dat pentru că aveam credința, credința, speranța și încrederea în el. Adevărat vă spun astăzi că eu și soțul meu am revenit împreună și pot spune cu mândrie și mărturisesc despre lumea a ceea ce a făcut Dr. Isikolo pentru mine. Contactați-l astăzi prin e-mail: Email: isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l pune pe +2348133261196 sau viber +2347082727576

Unknown spunea...

Asta este incredibil!! Îmi imaginez încă cum doctorul Noble mi-a adus soțul în doar 2 zile. Nimeni nu m-ar fi putut face să cred că există o adevărată vrăjitoare care chiar funcționează. Numele meu este Micheal Taylor din Statele Unite, vreau să spun imediat lumii că există o reală vrăjitorie on-line care este puternică și autentică. Numele lui este Dr. Noble, Ma ajutat recent să îmi reunesc relația cu soțul meu care a plecat Când am contactat-o ​​pe dr. Noble, el mi-a arătat o vrăjitorie de dragoste, iar soțul meu, care a spus că nu are nimic de-a face cu mine, ma sunat din nou și a început să mă imploră. el se întoarce acum cu atâta dragoste și îngrijire. astăzi mă bucur să vă informez cu toții că această vrăjitorie are puterea de a aduce iubitorii înapoi. pentru că acum sunt mulțumită de soțul meu. Pentru oricine care citește acest articol și are nevoie de ajutor, dr. Noble poate oferi și orice fel de ajutor, cum ar fi Reunirea căsătoriei și a relației, Tratarea tuturor tipurilor de boli, Cazurile de judecată, Spellul de sarcină, Protecția spirituală și multe altele. Puteți să-l contactați prin acest e-mail Templeofjoyandprosperity1@gmail.com sau numărul Whats_App \ Apelare +2348145643630

Sanela Omar spunea...

Acum 9 luni, logodnicul mi-a lăsat o altă fată și mi-a spus că nu mai poate continua relația cu mine din nou, a spus că nu se poate căsători cu mine sau că are de-a face cu mine din nou pentru că nu mă mai iubește. să-l întreabă ce a fost problema, dar el a păstrat destul și a plecat și de câteva luni el nu mi-a sunat sau răspunde la telefonul său cu i-am call.I a fost confuz și nu știu ce să fac până când prietenul meu mi-a spus cum DR IMOSE a ajutat la ajutorarea căsătoriei ei. Am contactat DR IMOSE prin e-mail și mi-a făcut tot ce mi-a spus și 48 de ore mai târziu Derick, logodnica mea, mi-a chemat și am început să mă rog să-l iert și de atunci m-am făcut un jurământ să-i spun cuvântul cum i-am luat pe logodnicul meu ... Sunteți în orice criză de relații sau bolnav și aveți nevoie de vindecare pentru a vindeca orice tip de boală ???? apoi contactați DR IMOSE prin e-mail: imoseolutiontemple@gmail.com. apelați sau ce-l aplicați pe + 1-(619)-830-4690

Sanjeeta Mohammed spunea...

După ce a fost în relație cu Wilson timp de șapte ani, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care am avut-o pentru el, l-am rugat cu totul , Am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema pe cineva online și ea mi-a sugerat să contactez un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care nu crede în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, M-am referit la o vrăjitoare numită Dr. Isikolo zuk și i-am trimis un e-mail și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și surprinzător a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat, ca a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică, care ma ajutat cu propria mea problemă și care este diferită de toate cele false acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, e-mailul său: Email: isikolosolutionhome@gmail.com. apel sau Whatsapp pe +2348133261196. CONTACT-L ACUM PENTRU SOLUȚIE LA TOATE PROBLEMELE DUMNEAVOASTRĂ

Marisa Saenz spunea...

Numele meu este Marisa Saenz, vreau să spun rapid lumii că există o reală vrăjitoare online care este puternică și autentică, am fost cea mai mare septică din lume. N-am crezut vreodată în vrăji magice sau ceva de genul ăsta, dar mi sa spus de o sursă sigură să-l contactez pe Dr. Isikolo și cu mine. O mișcare de vrajă mă ajută să-mi recuperez relația cu soțul meu EX, când sa încheiat și sa întors la mine de mult timp acum (acum 3 luni). Mi-a făcut o vrajă și timp de 24 de ore după ce a fost lansată vraja, primesc un text de la soțul meu EX spunând că-i pare rău pentru durerile pe care mi le-a pus cu adevărat și lacrimile pe care mi le provocase și că nu o va face un astfel de lucru pentru mine din nou în viața lui din nou. Am fost foarte surprins și, de asemenea, am fost fericit, așa că iată că i-am iertat și acum trăim împreună mai fericit decât oricând și El vrea mereu să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Oricine este în aceeași linie de problemă sau altul și vrea să-l contacteze, ar trebui să îl contacteze acum pe această adresă de e-mail. Email: isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe WhatsApp pe +2348133261196

Unknown spunea...

Vreau ca lumea să cunoască un om grozav, care este bine cunoscut sub numele de Dr. IMOSE, are soluția perfectă pentru problemele legate de relații și probleme de căsătorie. Principalul motiv pentru care am fost la doctorul Isikolo. a fost o soluție pentru modul în care pot să-mi recuperez soțul, pentru că în ultima vreme am citit câteva mărturii pe internet pe care unii le-au scris despre dr. IMOSE și am fost atât de mulțumit și am hotărât să solicit asistență de la el pe e-mailul său imosesolutiontemple@gmail.com), care a făcut o treabă perfectă, aruncând o vrajă pe soțul meu, ceea ce la făcut să se întoarcă la mine și să ceară iertare. Nu voi opri publicarea numelui pe net din cauza muncii bune pe care o face . Voi scăpa de contactul lui pentru utilitatea celor care au nevoie de ajutorul lui. Email-ul său este e-mail: imoseolutiontemple@gmail.com. sau Whatsapp-l pe +1-(619)-830-4690 Îl puteți contacta astăzi și puteți rezolva problema

Hana Matija spunea...

Cum am întors sotul meu. Am Hana Matija după nume Nu am crezut vreodată în vrăji sau magie până când am întâlnit această vrajă o dată când am venit să-mi văd prietenul în indian anul acesta la un summit de afaceri. Am vrut să spun că un bărbat care se numește Doctor Isikolo este foarte puternic și ar putea ajuta la vrăjitorie să-ți aducă înapoi pe cineva dispărut, pierdut, iubitor de rău și vraja magică a vrajii sau vraja pentru o slujbă bună sau vraja norocului. mărturie pentru că omul pe care-l dorisem să mă căsătorească m-a lăsat cu 5 săptămâni înainte de nunta noastră și viața mea a fost inversă pentru că relația noastră a fost de 3 ani. L-am iubit cu adevarat, dar mama lui a fost impotriva noastra si nu a avut nici un loc de munca platit. Când am întâlnit această vrăjitoare, i-am spus ce sa întâmplat și i-am explicat situația lucrurilor. La început am fost indecis, sceptic și îndoielnic, dar tocmai am încercat. Și în 7 zile când m-am întors în Canada, prietenul meu (acum soț) mi-a chemat singur și a venit să-mi cer scuze că totul a fost stabilit împreună cu mama și familia lui și că a primit un nou interviu pentru a ne căsători. Nu mi-am dat seama că doctorul Isikolo a cerut doar numele meu și numele prietenilor mei și tot ce doream să facă. Ei bine, suntem fericiti de casatorit acum si ne asteptam la micul nostru copil, iar sotul meu a primit noul loc de munca si viata a devenit mult mai buna. Adresa de email a acestuia este: isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

Helena Slavco spunea...

Vreau să spun foarte mult datorită lui DR Isikolo că m-ai ajutat să-l aduc înapoi pe prințul din viața mea. am fost atât de surprins pe data de 1 august. În anul 2018, prietenul meu cu care m-am angajat și trebuia să ne căsătorim în martie mi-a spus că nu mai era interesat de relație. m-am simțit blestemat pentru relația mea pe termen lung ca să sfârșesc așa. Partenerul meu a întrerupt toate contactele cu mine. nu stiam niciodata ca un prieten a avut un interes pentru barbatul meu si a mers cat mai departe sa contacteze o vrajitoare pentru a-l ajuta sa-l dea de la mine. Când am văzut o mărturie despre DR Isikolo preotul șef al tuturor vrăjilor înregistrate Caster în toată lumea, mi-a povestit totul și cum au spus celelalte doamne o altă vrăjitoare. Mi-a spus să nu-mi fac griji că în 48 de ore, situația mea va fi sortată. tocmai am crezut, încredere și credință în el că el o va face cu adevărat pentru mine. sus și iată, după 48 de ore, Pavao a sunat să spună că îi pare rău și că a fost lucrarea diavolului. acum sunt fericit. vă rugăm să spuneți întregii lumi că DR Isikolo este cel mai bun vrăjitor și puteți să-l trimiteți prin e-mail pe isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

Unknown spunea...

Se întâmplă încă minuni și mărturisesc despre modul în care doctorul Isikolo a adus fericirea în viața mea. Prietenul meu ma lasat cu o luna in urma si pleca cu o alta femeie cu 7 ani mai in varsta decat el, simt ca viata mea este complet peste o zi in timp ce cautam sa caut pe internet pentru ajutor. Vrajitorul vrajitorilor au ajutat mai mulți oameni să ajungă acolo în dragoste. Am fost depresivă pentru ultima lună și ceea ce am nevoie este să-l dau înapoi și să trăiesc cu el fericit. așa că am decis să o încerc, așa că am contactat vrăjitorul numit Dr. Isikolo și mi-a explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi aduce prietenul înapoi și acum viața mea este completă și amândoi suntem foarte fericiți cu relația. și sunt cu adevărat recunoscător acestui om pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, vă mulțumesc foarte mult și voi continua să spun mărturia mea mereu. pentru cei care au nevoie de ajutor sau cu aceeași problemă ca mine ar trebui să-l contactați pe adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l puneți pe +2348133261196

Unknown spunea...

Eu sunt Tamara Paytan. Când am descoperit în cele din urmă mărturii despre acest vrăjitor Dr. Isikolo, cum a ajutat mulți oameni să-și ia iubitorii și casele sparte, i-am contactat prin adresa de e-mail Dr Isikolospellcaster@gmail.com pentru că eram absolut disperată să adu-mi soția înapoi. Viața fără soția mea a fost o adevărată dezordine pentru mine și copiii mei. Am vrut o schimbare dramatică și am crezut că magia ar putea fi soluția. După discutarea rezoluției cu doctorul imesagbor, mi-a dat speranță că îmi va recupera căsnicia. M-am simțit încrezător că îmi va face soția să se întoarcă acasă și a făcut-o! Este fantastic ce a făcut acest mare spioncaster pentru mine, ajutorul lui este neprețuit! Nu știu ce aș fi făcut fără Dr. Isikolo, își face treaba așa de bine că este organizat și foarte funcțional, cred că este cel mai bun vrăjitor care mă pot baza atunci când vine vorba de tot felul de vrăji, că vrăjile lui au lucrat, dacă aveți nevoie de ajutor, contactați-l pe dr. isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l pune pe +2348133261196 și vă asigur că lucrurile se vor întoarce pentru tine

Unknown spunea...

Numele meu este Maria Salvador, Prietenul meu ma lasat cu o luna in urma si pleca cu o alta femeie cu 7 ani mai in varsta de el, ma simt ca viata mea este complet peste o zi in timp ce cautam cautarea pe internet pentru ajutor I citiți pe internet cum o vrăjitoare au ajutat mai mulți oameni să ajungă acolo în dragoste. Am fost depresivă pentru ultima lună și ceea ce am nevoie este să-l dau înapoi și să trăiesc cu el fericit. așa că am decis să o încerc, așa că am contactat vrăjitorul numit Dr. Isikolo și mi-a explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi aduce prietenul înapoi și acum viața mea este completă și amândoi suntem foarte fericiți cu relația. și sunt cu adevărat recunoscător acestui om pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, vă mulțumesc foarte mult și voi continua să spun mărturia mea mereu. pentru cei care au nevoie de ajutor sau care au aceeași problemă ca mine ar trebui să-l contactați pe adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

Sara Adin spunea...

N-am crezut niciodată în roluri de vrajă până când viața mea nu sa despărțit atunci când iubitul meu de 5 ani a hotărât să o cheme să renunțe. Am fost atât de devastat, încât am avut un accident care ma lăsat la pat. Dupa 8 luni de durere emotionala si lipsit de griji, un prieten de-al meu ma prezentat intr-o anumita vraja, dupa ce am fost scamat de diverse vrajitoare falsa numite dr ini, dr evu si dr ewatu. Am fost prezentat doctorului Isikolo. În mai puțin de 3 zile am văzut minuni, iubitul meu sa întors la mine și viața mea sa întors ca un puzzle complet. Sunt atat de fericit. Doctorul Isikolo are tot felul de vrăji de la sarcină la iubire, de la câștigarea loteriei la locul de muncă. Are vraja pentru a opri divorțul, vraja pentru a face pe cineva să arate atractiv și altele. Iată contactul lui numai pentru persoanele serioase, poate că ar fi de ajutor .... isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196. Minunat Dr. Isikolo. Mulțumesc mult, sunt atât de recunoscător pentru că mi-ai salvat viața.

Unknown spunea...

IMPORTANT MESAJUL LA TOATE ONLINE AICI CA URMEAZĂ PENTRU O CALDA SPELL PENTRU 90% din rolurile de vrajă aici sunt false .. numele meu este Angelica Vega din SUA am fost scammed de 2 variante de vrajă diferite pe nume Dr Shagi și Dr igodo până am venit Dr Isikolo prin web .. mi-a spus dacă primesc elementele și lucrează pentru mine, pot să-i plătesc tot ce-mi pot permite, a lucrat cu sinceritate pentru mine și în 6 zile, in-legile mele mi-au cerut să mă rog ca ex soția mă vrea înapoi, dar nu știu cum să o fac direct, ea a venit la mine a doua zi și suntem fericiți din nou .. Îi mulțumesc lui Dr. Isikolo pentru lucrarea sa sinceră, care lipsește printre rolurile de vrăjitoare africane. mediu pentru a-ti spune tuturor sa fiti atenti la scammer si sa incercati sa stiti unul pentru ca Dr. Isikolo va urma procesul corect inainte de orice are legatura cu finantele .. contactul acestuia este isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l pune pe +2348133261196 contactați-l astăzi și toate problemele dvs. vor fi rezolvate este o asigurare de la un martor mulțumesc.

Sandra spunea...

CEL MAI BUN TOP SECRET CAUTA LOTTERIA CU O NUMAI DE CÂȘTIGĂ MAGICĂ DE DR.ISIKOLO

Întotdeauna am vrut să fiu în stare să nu mai trăiesc salariul la salariu sau să am datorii. Am lucrat în contabilitate timp de aproximativ 20 de ani și abia am reușit să mă întâlnesc. Părea că oricând mi-am urcat în companie și am primit o majorare, cheltuielile de trai mi-ar crește semnificativ și nu am reușit niciodată să ajung. Am dat peste numeroase mărturii despre mărturia netă a doctorului Isikolo, o vrăjitoare de vrăjituri de loterie voodoo, care vă va ajuta să aruncați o vrăjitoare LOTTERY și vă veți da numerele de drept pentru a câștiga
nu am crezut, la început, dar când viața a devenit mai rea am decis să încerc, acum încercarea mea ma făcut milionar, Iată că am câștigat (UNE MILIOANE Euro) acum sunt o mărturie vie a lucrărilor bune de Dr. Isikolo Un om talentat cu o mare putere, este secretul meu, dar am decis sa fac lumea cunoscuta pentru ca ar putea fi un ajutor pentru oricine care joaca orice fel de loterie. Am câștigat 1.000.000 de euro! Nu pot sa cred! Nu au fost suficienți bani să se retragă imediat, dar am investit-o bine și mi-a permis să merg în muncă cu jumătate de normă și mă va ajuta să mă retrag mult mai devreme. Sunt recunoscătoare veșnic Dr. Isikolo îl puteți contacta prin intermediul acestui e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l contactați pe +2348133261196

Eda Diego spunea...

Am intalnit aceasta vraja numita Dr. Isikolo de la isisikolosolutionhome@gmail.com online si atat de multe altele, dar m-am decis sa ma duc cu aceasta vraja speciala si aceasta este acum 2 saptamani in urma. Aveam nevoie de vrăjitorul să mă reunească pe mine și pe iubitul meu pentru că ea a început să se comporte ciudată și a venit o zi când mi-a scris și mi-a spus că nu mai poate continua relația, că vrea doar să rămână singură. Dar un prieten apropiat al ei mi-a arătat tipul că se întâlnește acum. Așa că am contactat această vrăjitoare pentru că am fost complet inima rupt și am fumat și să mă îmbătat până când nu am putut nici măcar observați dacă stau sau mint. Această vrajă castel mi-a spus să nu vă faceți griji, el mi-a dat speranța că o voi avea din nou doar ca și vremurile vechi și am îndeplinit toate cerințele și în numai 2 zile ex-iubitul meu ma sunat plângând la telefon cerându-mă să o iert pentru actul ei stupid și ea a jurat cu mormântul ei mama să mă iubească și să nu-i rănească niciodată mi-a revenit. Asta a fost ceea ce mi-a spus mai devreme vrăjitorul și a venit după ce a făcut vraja și în aceeași noapte, iubitul meu a venit în casa mea și a petrecut noaptea cu mine.Nu am văzut vraja atât de puternică ca asta, dar acum , sunt convins că dr. Isikolo este cel mai bun vreodată, îl puteți contacta prin adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l contactați pe +2348133261196

Lana Bartolomej spunea...

Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie mare, vreau doar să spun mulțumiri doctorului Isikolo că a luat timp să mă ajute să arunc vraja care mi-a adus fostul soț, numele meu este Lana Bartolomej , Vreau să împărtășesc mărturia mea și fericirea mea cu voi toți pe acest site, anul trecut, soțul meu mi-a lăsat o altă femeie în locul său de muncă și ma abandonat pe mine și pe cei doi copii ai săi, totul a fost atât de greu pentru mine și pentru mine copiii pentru că îl iubesc atât de mult, așa că am văzut mărturiile lui DR Isikolo, despre cum a ajutat doamnele să-i ajungă soțul înapoi, așa că l-am contactat și el ma ajutat să arunc o vrajă de întoarcere pentru soțul meu și a doua zi soțul a părăsit cealaltă femeie și sa întors la mine pledează pentru iertare cu atâta dragoste și îngrijire. Nu voi uita niciodată acest ajutor pe care DR Isikolo mi-a dat-o cu mine și cu copiii mei. dacă sunteți aici aveți nevoie de ajutor pentru a vă aduce amărât înapoi puteți să-l contactați prin acest e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhAtsAp el pe +2348133261196, eu sunt o mărturie vie a puterii sale

Lucie Alyda spunea...

Când l-am găsit pe doctorul Isikolo, aveam nevoie disperată să-l aduc pe iubitul meu înapoi. Mi-a lăsat o altă femeie și am rămas în întuneric. Sa întâmplat așa de repede și nu am avut nici un cuvânt în situație. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe doctorul Isikolo prin intermediul site-ului său și a dat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. În mai puțin de 48 de ore după ce a făcut vraja, prietenul meu a început să mă testeze din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Relația noastră este acum puternică și stabilă. Vă mulțumesc domnule pentru munca pe care ați făcut-o pentru mine. Sunteți trimis de Dumnezeu pentru a restaura relația ruptă. Îmi recomand foarte mult doctorului Isikolo că are nevoie de ajutor. Emailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l folosești pe +2348133261196

Dinora IMateo spunea...

Vrei să-ți aduci înapoi la tine? Am făcut-o cu doctorul Isikolo și fostul meu a revenit la mine în 3 zile după ce mi-a spus că vraja a fost aruncată. Vreau ca toată lumea să citească mărturia mea și să creadă într-o vrăjitoare cum ar fi doctorul Isikolo. Sunt Dinora Islamovic. Fostul meu prieten sa despărțit de mine pentru că beau și fum și nu-i plăceau băieții care făceau lucruri de felul lor. Într-o seară în timp ce eram împreună cu prietenii mei în călătorii în aer cu băuturi alcoolice, prietenul meu sa bagat în cameră și nu numai că m-am văzut exhărtindu-mi plăcere cu un alt tip, ceea ce la făcut foarte supărat și a plecat și din acea zi nu l-am văzut niciodată până când l-am contactat pe Dr. Isikolo după aproximativ 3 luni mai târziu și nu mi-a răspuns nici măcar la telefon. Sunt foarte fericit acum când doctorul Isikolo la adus înapoi la mine. Când am contactat această vrăjitoare, nu aveam convingerea că ex-ul meu se va întoarce după ceea ce am făcut, dar doctorul Isikolo mi-a dat credință și acum sunt fericit că tipul meu este înapoi la mine după 48 de ore, exact în momentul în care ma asigurat. Vreau ca toată lumea să creadă în această vrăjitoare și să contacteze un e-mail pentru ajutor la isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

Doris Antonio spunea...

CUM VOR FI SOSIERUL MEU INAPOI ACASA CU AJUTORUL UNEI CALCULATORI REALIZATI SI PUTERNICI Dr. Isikolo CALL / WHATSAPP +2348133261196. Numele meu este Doris Antonio, aproape că mi-am luat viața din cauza soțului meu care ma lăsat și nu mi-a mai luat apelurile, răspunzând la mesajele mele și mesajele mele. El a spus că nu mai are încredere în mine, am încercat să-l conving și să-l cer, dar el nu va crede sau mă va răspunde până când nu ne-am luptat și ne-am despărțit timp de 6 luni, după care îmi dau seama că nu pot trăi fără el din cauza dragostea pe care o am pentru el. Am incercat tot posibilul sa-l intorc, dar nu a lucrat pentru mine, unele vraji falsificate mi-au scutit banii si am plecat cu banii mei pana cand am intrat peste acest om numit Dr. Isikolo ma ajutat sa-mi arunc o vraja si sa vad ca soțul meu sa intors după 48 de ore, cerându-mă pentru iertare, eram atât de surprins că vrăjitorul ca Dr. Isikolo încă mai există. Dacă cineva aici are nevoie de ajutor, cu toată sinceritatea, contactați Dr. Isikolo astăzi pe isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l contactați pe +2348133261196

Marie Lucas spunea...

Nu-mi vine sa cred ... EX-SUS SUNT INAPOI LA MINE !!!
Numele meu este Marie Lucas. Aceasta este o poveste a doctorului Isikolo care mi-a adus fostul soț în trei zile de contact. El mi-a spus că o va face, dar nu l-am crezut, dar am decis să încerc și, spre cea mai mare surpriză, fostul meu soț sa întors acasă și a început să se joace cu copiii și mi-a dat un pupic pe obraz, în genunchi și m-au rugat să plec fără revedere. Am auzit că avea o femeie pe care o vedea înainte de a pleca de la mine și am fost devastat, ceea ce ma făcut să caut ajutor într-o vrăjitoare cum ar fi Dr. Isikolo. De asemenea, l-am întâlnit pe acest om printr-o mărturie despre el și am contactat e-mailul său la isikolosolutionhome@gmail.com și când i-am explicat lucrurile, mi-a spus să nu-mi fac griji. Sunt foarte fericit astăzi că soțul meu, care ma lăsat de peste patru luni, sa întors acasă. L-am întrebat despre cealaltă femeie și a spus că acesta este trecutul lui și nimic nu-l va face să plece din nou. Sunt recunoscător pentru Dr. Isikolo. Contactați-l să vă ajute acum la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l ajutați pe WhatsApp pe +2348133261196

Maria Berinde spunea...

Sunt Maria Berinde și sunt rezidentă în Serbia, soțul meu și cu mine am fost căsătoriți de peste 10 ani. Ne-am întâlnit când aveam 20 de ani și avea 24 de ani. Am trecut prin emoții împreună. În căsnicia noastră s-au petrecut mai multe lupte imense și situații dureroase, dar întotdeauna am pățit să ieșim din cealaltă. Din senin, soțul meu a deschis o discuție de divorț asupra mea, am fost oarbă! Nu l-am văzut venind, nu am recunoscut semnele. Sa oprit purtând inelul de nuntă și nu m-am gândit la nimic. Nu mă mai găsește atractiv din punct de vedere sexual. Nu puteam să nu plâng mereu pentru că eram foarte rănit. Am fost complet deprimat până am găsit doctorul ISIKOLO vrăjitorul din Africa, toată lumea vorbea online și l-am contactat pentru o vrăjitoare de dragoste. În timpul conversației noastre, el ma asigurat că îmi va aduce soțul în mai puțin de 48 de ore de la vrăjirea lui. Pentru mine părea imposibil. Nu veți crede că soțul meu a sunat imediat după 24 de ore, cerându-mi să uit ce-a spus despre divorț. Am fost complet uimit! Există atât de multă dragoste în familia mea de când am folosit vrăjile ei. El este minunat și vrăjile lui lucrează atât de repede. Acum soțul meu mă iubește mai mult decât înainte. De asemenea, puteți să-l contactați dacă aveți probleme cu căsnicia sau relația. Email: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe WhatsApp pe +2348133261196

Kathy William spunea...

Sunt atât de entuziasmat că ruptura mea a fost restabilită.
"Am făcut recent, chiar dacă a fost dificil. A trecut mai mult de o lună și totul se simte ca și cum ar fi revenit la normal. El a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care a durat aproape doi ani înainte de a ne rupe sa sfârșit. E ca și cum ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am trecut trecutul în spatele nostru și încercăm să mergem mai departe - și pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, viitorul pare mult mai strălucitor. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător sunt DR PRINCE IDIALU! Este ca și cum am redescoperit în cele din urmă acele lucruri despre noi care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toata ingrijorarea si stresul au disparut. Multumesc DR PRINCE IDIALU pentru ca mi-a salvat casnicia rupta si mi-a adus sotul inapoi la mine! "Eu si sotul meu traiesc impreuna fericiti din nou ... Toti datorita DR PRINCE IDIALU. Dacă aveți orice problemă, contactați Dr.Unity acum și vă garantez că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail la: princeidialu@outlook.com sau la telefon sau la 1 (845) 731-5643

Zara Danijel spunea...

Anul acesta, anul 2019 mi-a fost atât de fericit, căci Dumnezeu mi-a dat un motiv să trăiesc fericit din nou, după ce mi-a rămas inima timp de trei luni, când soțul meu ma neglijat și sa întors la amantă. Am suferit și am trecut prin toate tipurile de torturi emoționale pentru că nu am putut să primesc nici un ajutor pentru a-mi lua omul înapoi până când nu am fost judecat cu Dr. ISIKOLO de colegul meu, care mi-a dat asigurări complete cu privire la el că poate fi de ajutor mie. Am luat legătura cu doctorul ISIKOLO și am ascultat cuvintele lui și am urmat instrucțiunile care mi-au fost date de el. Ai putea crede că soțul meu sa întors acasă în 48 de ore așa cum a spus el și astăzi, căsătoria mea este restaurată și sunt atât de recunoscătoare, recunoscătoare și recunoscătoare lui Dumnezeu că a folosit doctorul ISIKOLO pentru a-mi lua omul înapoi după 3 luni de căsătorie ruptă . Este cineva acolo care are nevoie să se întoarcă înapoi la iubitul său sau înapoi sau are nevoie de ajutor de orice fel? Apoi, vă sugerez să luați legătura cu Dr. ISIKOLO acum prin ID-ul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l contactați pe WhatsApp pe +2348133261196 pentru mai multe informații. Dumnezeu să vă binecuvânteze, domnule.

Jessica Bret spunea...

De fiecare dată când mă uit înapoi la ceea ce mi sa întâmplat, voi aprecia mereu pe marele dr. Akhere (Akheretemple@yahoo.com) pentru ceea ce a făcut pentru mine. Această vrăjitorie mi-a adus finanțele, care m-au lăsat fără niciun motiv. Am întâlnit vrăjitorul mare și mi-a spus tot ce trebuie să fac! Acum mă bucur că Dr Akhere la adus înapoi și mă iubește mai mult decât obișnuia! îl puteți contacta și pe adresa activă (Akheretemple@yahoo.com) sau îl puteți adăuga în aplicația Whats-app: +2348129175848....

Vedrana Obrad spunea...

MULȚUMIRI Dr Isikolo PENTRU REFORMAREA MELITĂȚII MINE ȘI A FAMILIEI MELE. WHATSAPP / CALL +2348133261196

Bună ziua, eu sunt Vedrana Obrad. Eu locuiesc în Londra. După ce am fost într-o Uniune numită căsătorie cu soțul meu de ani de zile, a fost abuziv și a distrus dragostea pe care am împărțit-o și m-am lăsat. Am făcut tot posibilul pentru a reveni la el, dar totul a fost în zadar, l-am vrut atât de rău pentru că l-am iubit. așa că mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez o vrăjitoare care a ajutat-o ​​să arunce o vrajă care a luat-o însărcinată și ia adus soțul înapoi. Nu aveam de ales decât să încerc. Am trimis mesageria cu vrăjitoria numită dr. Isikolo în ceea ce mă privește și ma asigurat că nu există nici o problemă și că totul va fi bine. Mi-a spus tot ce mi-a fost cerut și mi-a arătat vraja și, surprinzător, după 48 de ore, soțul meu mi-a spus că mă apologia pentru tot ce a venit ca o bucurie imensă și copleșitoare. Am fost atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce a spus a fost că îi pare rău pentru tot ce sa întâmplat. El a vrut să mă întorc la el. De asemenea, a spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. astfel încât oricine care are nevoie de ajutor pe orice fel de probleme se poate contacta, de asemenea, această adevărată și foarte autentic cascadorie de vrăjitorie pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, ce-l pe Whatsapp pe +2348133261196 contactați acest om grozav astăzi și rezolva problemele dvs. rezolvate 100%.

Blessings Roland spunea...

Câteva ore au fost suficiente pentru DR.AKHERE pentru ca iubitul meu să-și schimbe mintea și să se întoarcă la mine. Mulțumesc DR.AKHERE pentru munca minunată pe care mi-ai făcut-o când iubitul mi-a rupt inima. DR.AKHERE a reușit să-mi aducă iubitul meu care a plecat de trei săptămâni înapoi la mine în câteva ore în care l-am contactat. Contactați DR.AKHERE pe Akheretemple@yahoo.com sau mai bine încă puteți da DR.AKHERE un apel sau Ce APP pe +2348129175848 pentru o mai bună înțelegere a ceea ce am spus despre el .. Nu există nici o altă persoană care să vă poată repara relația sau problema căsătoriei decât DR.AKHERE

Bisera Dalibor spunea...

Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă.
Soțul meu mi-a lăsat pe mine și pe cei doi copii pentru o altă femeie timp de 3 ani. Am încercat să fiu tare doar pentru copiii mei, dar nu puteam controla durerile care mă chinuiesc. Am fost rănit și confuz. Aveam nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site în care am văzut că doctorul Isikolo este un spellcaster, poate ajuta la întoarcerea iubitorilor. L-am contactat și a făcut o rugăciune specială și vrăji pentru mine. Spre surprizele mele, după câteva zile, soțul meu sa întors acasă. Acesta a fost modul în care ne-am reîntâlnit din nou și am avut o mulțime de iubire, bucurie și pace în familie.
Puteți, de asemenea, contacta Dr. Isikolo, un vrăjitor puternic pentru soluții la contactul său isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l puneți pe +2348133261196

Diana Gamulescu spunea...

mi-ar place să împărtășesc mărturia mea cu voi toți oamenii din lume m-am căsătorit cu soțul meu cam acum 2 ani începem să avem probleme la domiciliu ca să nu mai dormim în același pat, luptând pentru lucruri mici întotdeauna vine acasă târziu noaptea , bea prea mult și dorm cu alte femei afară Nu am iubit niciodată pe nimeni în viața mea, cu excepția lui. el este tatăl copilului meu și nu vreau să-l pierd, pentru că am lucrat atât de mult împreună pentru a deveni ceea ce suntem și avem astăzi. cu câteva luni în urmă, el a decis acum să mă trăiască pe mine și copilul, fiind o mamă singură, poate fi uneori greu și așa că nu am nimeni la care să mă întorc și am rămas inima. i-am sunat pe mama și i-am explicat toate lucrurile, mama mi-a spus despre DR.Isikolo cum a ajutat-o ​​să rezolve problema dintre ea și tatăl meu am fost surprinzător de asta pentru că au fost fără unul de celălalt timp de trei ani și jumătate era ca un miracol cum se întorceau unul la celălalt. am fost îndrumat la doctorul Isikolo pe e-mailul său (isikolosolutionhome@gmail.com) și i-am explicat totul, așa că îmi promiță să nu-mi fac griji că va arunca o vrajă și va face lucrurile să revină la modul în care ne îndrăgim din nou atât de mult și că a fost un alt spirit feminin care controla soțul meu mi-a spus că problema mea va fi rezolvată în două zile dacă cred că am spus OK Deci mi-a aruncat o vrajă și după două zile dragostea mea sa întors cerându-mă să-l iert Sunt fericit acum. astfel încât de ce am decis să împărtășesc experiența mea cu fiecare organism care au o astfel de problemă de contact Dr. Isikolo vrăjitor mare pe adrese de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l, de asemenea, Whatsapp pe +2348133261196

Alida Ditmer spunea...

Eu sunt dna Alida Ditmer, vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. am fost căsătorit cu sotul meu Andro, îl iubesc atât de mult încât am fost căsătoriți în ultimii 8 ani acum cu doi copii. când sa dus pentru o vacanță în Franța, a însemnat o doamnă numită Maria, mi-a spus că nu mai este interesat de căsătorie. am fost atât de confuz și căutând ajutor, nu știu ce să fac până nu am întâlnit-o pe prietena mea și i-am spus despre problema mea. mi-a spus să nu-mi fac griji că a avut o problemă similară și să mă prezinte unui om numit vrăjitorie de dragoste Dr. Isikolo, care a aruncat o vrajă pe fosta sa fiică și o va aduce înapoi după două zile. Doamna pasha mă roagă să-i contactez doctorului Isikolo pentru ajutor. L-am contactat pentru a mă ajuta să-mi aduc înapoi soțul și mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii celor patru părinți ai săi vor lupta pentru mine. Mi-a spus că, în două zile, el mă va reuni împreună cu soțul meu. După două zile, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce să caute lucruri cu mine, am fost surprins când l-am văzut și a început să plângă pentru iertare. Chiar acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru ceea ce a făcut această mare vrăjitorie pentru mine și soțul meu, puteți contacta e-mailul Dr. Isikolo; isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l folosești pe +2348133261196

Josefa Beda spunea...

Aveți nevoie de vrăjitorie de dragoste pentru a vă aduce înapoi pe fostul dvs. iubit sau pentru a vă reuni căsnicia? Trimiteți-l pe Dr. Isikolo pentru o soluție rapidă de 48 de ore. Am avut o problemă cu soțul meu cu un an și cu șase luni în urmă, ceea ce ne-a dus în afară. Când sa despărțit de mine, am fost confuz și nu știam ce să fac pentru a-l lua înapoi, m-am simțit atât de gol înăuntru. Până când l-am întâlnit pe dr. Isikolo pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve acolo diverse probleme. L-am trimis prin e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să fac scurtă poveste scurtă. Înainte de a ști asta, în mai puțin de 48 de ore, soțul meu mi- el sa întors la mine și mi-a spus că îmi pare rău pentru ce se întâmpla între noi doi. În cele din urmă scriu această mărturie pentru a-mi oferi mulțumirile și recunoștința profundă pentru dumneavoastră Dr. Isikolo că păstrați-vă cuvintele și promisiunile în a-mi aduce înapoi în doar 48 de ore din timpul vrăjitoriei voastre puternice și pentru a vă folosi puterile tale talente și mari adu-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul său, puteți să-l trimiteți prin e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l trimiteți și pe WhatsApp pe +2348133261196

Izeta Enes spunea...

Când l-am găsit pe Dr. Isikolo, aveam nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa întâmplat așa de repede și nu am avut nici un cuvânt în situație. El ma scos după trei ani fără explicații. Contact cu Dr.Isikolo prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună . La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu mi-a început să mă mai trimită din nou și m-am simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când Dr. Isikolo ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îmi recomand foarte mult DR ISIKOLO pentru oricine care are nevoie de ajutor. Email: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe WhatsApp pe +2348133261196

ROSE GOMEZ spunea...

Ce poveste minunată și inspirată! M-am căsătorit timp de șapte ani fără copii, din cauza că soțul meu începe să se comporte ciudat, se întoarce acasă în ultima vreme și nu mai petrece timp cu mine și mă divorțează. Așa că am devenit foarte trist și am pierdut în viață pentru că doctorul mi-a spus că nu există nici o cale de a rămâne însărcinată, ceea ce face cu adevărat o viață mizerabilă pentru mine. până când am dat peste un prieten care mi-a povestit despre DR ODION de pe Internet, cum a ajutat o mulțime de femei cu aceste probleme similare pe care le trec, așa că l-am contactat la: (drodion60@yandex.com) și i-am explicat . el mi-a spus tot ce să le ofere înainte ca el să poată arunca o vrajă reunită pentru a aduce înapoi soțul meu pe care l-am făcut și a trimis o rugăciune puternică pe care am avut de spus la mijlocul nopții în timp ce arunca vraja iubirii. A fost un miracol, 24 de ore mai târziu singurul meu soț sa întors la mine și mi-a cerut scuze pentru tot ce mi-a făcut și mi-a spus că este pe deplin pregătit să mă susțină în orice lucru pe care îl vreau, i-am sunat repede pe DR ODION și i- continuând în acel moment și mi-a pregătit și mi-a trimis un medicament pe bază de plante, despre care a spus că va vindeca toate bolile sau infecțiile nedorite care mă împiedica să conceapă, apoi m-au instruit cum să o folosesc înainte de a mă întâlni cu soțul meu. Iată după ce am folosit aceste plante native și rădăcină, câteva săptămâni mai târziu am început să simt semne de sarcină peste tot, cu adevărat am rămas însărcinată tocmai am născut un băiețel la data de 1 a acestei luni. Vreau să las lumea întreagă să știe despre DR ODION pentru că mi-a salvat relația și că, de asemenea, mi-a dat copii pe care mi-o pot numi azi astăzi. Pentru orice femeie care crede că este imposibilă, aici este o ocazie pentru tine să zâmbești și să aduci fericirea familiei tale, contactând DR ODION prin e-mail pe adresa: (drodion60@yandex.com). sau WhatsApp-l prin +2349060503921 Într-adevăr, el este un Dumnezeu trimis să aducă înapoi iubitorii pierduți și să vă aducă fericirea ...

Sanchez isabella spunea...

Sunt atât de încântat că ruptura mea a fost restaurată, fostul meu soț sa întors după ce mi-a lăsat pe mine și pe cei doi pentru o altă femeie. am fost atât de fericit că l-am întâlnit pe Dr .james oyi Bloguri https://supremespellcast.blogspot.com cum îi ajută pe mulți oameni să aducă acolo Lover înapoi, așa că îl contactez pentru a mă ajuta și pe mine. așa mi-a ajutat dr. james oyi să-mi aduc soțul înapoi .. O mare mulțumire pentru tine Dr.James pentru că nu m-am gândit niciodată că ex-soțul meu se va întoarce la mine atât de repede cu vraja ta. Esti cel mai bun si cel mai mare din lume. dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex Lover înapoi sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum acest vrăjitor puternic. Iată contactul lui: drjamesoyi@gmail.com sau ce poate face / apela pe + 2348026905065 / + 2347053955948

Tereza Pavao spunea...

Bună ziua tuturor sunt fericit să-mi răspund mărturia despre o vrăjitoare puternică numită Dr. Isikolo. Sunt Tereza Pavao si locuiesc in Londra, sotul meu si am avut o lupta putin din cauza ca el a vrut sa divorteze ca mi-a fost atat de frica sa-l pierd, pentru ca il iubesc foarte mult asa ca am cautat online pentru ajutor si am vazut multe din mărturiile oamenilor cu privire la modul în care doctorul Isikolo le-a ajutat și a ieșit cu rezultate pozitive, cum ar fi divorțurile, cancerele, loteriile, fertilitățile și altele. Așa că l-am trimis prin e-mail și i-am spus problema mea și mi-a spus ce să fac și am făcut-o așa cum a instruit, 48 de ore mai târziu mi-a spus că sa terminat cu vraja, iar soțul meu nu mă va mai divorța și când soțul meu sa întors de la serviciu mi-a spus că nu mă va mai divorța el a spus că nu știe ce a venit peste el că îi pare rău că eram atât de fericit și îi mulțumesc lui Dr Isikolo pentru ajutorul lui Dacă aveți nevoie de Dr. Isikolo ajutați-l să-l trimiteți prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l puneți pe +2348133261196

Unknown spunea...

Buna tuturor! Sunt atat de incantat! Mulțumită doctorului Akhere că mi-a adus înapoi fostul soț și mi-a adus mare bucurie astăzi! Akheretemple@yahoo.com sau ce-l puneți pe el +38972751056 este cu siguranță cea mai bună vrăjitorie on-line, dacă aveți nevoie de iubitul dvs. Ex rapid repede! Și rezultatul său este de 100% garanție

Val Varuolo spunea...

Vreau să-l apreciez pe doctorul Bahama pentru restaurarea căsătoriei mele cu castrarea după 8 ani de separare cu soțul meu, cu ajutorul marelui vrăjitor Dr Bahama, soțul meu întorcându-se acasă și acum suntem fericiți împreună pentru bine, din nou mulțumită doctorului Bahama. El vindecă tot felul de boli și cum ar fi
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 HIV SIDA și altele
LOTTERY SPELL și COURT CASE SPELL Contactați-l pentru ajutor
whatsapp.him +38972751056 sau Email: Bahamatemple@outlook.com