vineri, octombrie 02, 2015

Hoţii de copilărie

Aşa arată coperta unui caiet ce aparţine unui copil din şcoala unde lucrez. Copilul este în clasa a doua...
  1. Cum poate firma Pigna să producă astfel de monstruozităţi?
  2. Cum de i-a scăpat părintelui neobservată această imagine obscenă?



!

4 comentarii:

Aurelia spunea...

Incredibil! Pentru ca imi amintesc cat timp am petrecut la standul cu caiete, sunt atatea variante, frumoase, cu fluturi, flori, animale polare. Cum sa iti "scape" o asemenea monstruozitate?

Loredana spunea...

La clasa a doua nu stiu de ce dar tind sa cred ca tocmai parintele a cumparat asta si nu copilul singur fara stirea parintelui. Unii oameni pur si simplu nu fac nicio selectie.

Lucia spunea...

si eu am gasit caiete tot in genul acesta si fiindca eram presata de timp l-am luat , cu gandul ca oricum va fi acoperit de coperta ; dar da , intr-adevar sunt oribile , ma bucur ca am mai gasit pe cineva de aceeasi parere fiindca mamicile din jurul meu nu erau deranjate deloc ..

MariaM spunea...

Dar voi profesorii de ce nu cereti exact la inceputul anului ce caiete vreti?
Culoare, dimensiune, nr de pagini etc. Noua prin alte parti pana si gramajul caietului ni se spune uneori in paranteza asta pentru ca unele au foi mai groase si unele mai subtiri.
La clasele mai mari abia daca nu e vreo materie speciala ce necesita caiete A4 sau caiete pe teme sau stiu eu ce toti lucreaza pe albastre cele mai ieftine de altfel dar la cei mici fiecare materie are alta culoare de caiet dar in aceeasi clasa la aceeasi materie toti au aceasi culoare obligatoriu.
Parintele este ultimul vinovat in acest caz . Asta este imaginea lui despre viata. E treaba lui ce caiete are acasa copilul asa cum este treaba voastra a profesorilor ce caiete are la scoala.
Nu te poti amesteca in casa lui dar nici el in ora ta.

Blog Archive