duminică, decembrie 21, 2008

Fetiţă de 2.11 ani are nevoie de ajutorul nostru


Daria Maria Vele ar putea fi copilul nostru de 2 ani şi 11 luni... A fost sănătoasă până a aflat că suferă de leucemie acută. Transplantul de măduvă din Austria poate fi mâna pe care i-o întinde Dumnezeu în ajutor. Dar fetiţa e încă mică şi n-are cei 150.000 euro necesari pentru operaţie. O ajutăm să ajungă la mâna salvatoare?
Preiau anunţul de pe site-ul Radio Renaşterea Cluj:

Familia unui preot are nevoie de ajutorul nostru


Facem pe această cale un apel către toţi cei care doresc să fie alături de drama familiei tânărului preot Cosmin Vele, redactor la Radio Renaşterea, a cărui fetiţă de trei ani a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică. Un tratament reuşit nu poate fi asigurat decât la o clinică de specialitate din Viena, cu costuri foarte mari, mult peste posibilităţile acestei familii. Cu convingerea că o boală poate fi învinsă de iubirea creştină dintre oameni şi de încrederea în ajutorul lui Dumnezeu, îi rugăm pe toţi cei care doresc să sprijine această familie să o facă la:

BRD Cluj

Cont în lei - RO19BRDE130SV39919001300

Cont Euro: RO84BRDE130SV81431761300

Titular de cont: Vele Valeriu Cosmin


Detalii aici:
http://www.citynews.ro/cluj/stiri/eveniment+29/campanie-pentru-salvarea-unei-fetite-bolnave-de-leucemie+29066/
http://www.informatiacluj.ro/Ajutor-umanitar-pentru-o-fetita-cu-leucemie~13056

2 comentarii:

Anonim spunea...

Iulia, încearcă să iei legătura cu familia şi să le spui să încerce să înfiinţeze un Teledon la Romtelecom. Vin sărbătorile şi băncile se închid, este mare înghesuială acum la bănci şi oamenii vor renunţa să depună bani. Pentru a deschide un teledon la Romtelecom este nevoie de cineva cu o societate comercială (firmă, cât de mică) care să încheie contract cu Romtelecom-ul.

Anonim spunea...

Astazi 15/01/2009 am descoperit aceasta pagina web din intimplare catand asezarea unui Sf.Schit.
***Sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu, Maica Sa si Toti Sfintii sa trimita ajutor pentru acest inger Daria care a fost trimisa printre noi de catre Tatal Ceresc pentru intarirea noastra in credinta, uniune, iubire! Sa o ajutam fiecare cu cat putem financiar si cu multe rugaciuni! Sa mergem la Sf.Maslu, la Paraclis, la Sfanta Liturghie de duminca sa ne rugam pentru Daria! DUMNEZEU ne va rasplati!
Cu evlavie,
Daniela, Iasi

Blog Archive