joi, decembrie 04, 2008

Noi motive de recunostinta

N-am mai scris desi imi doream tare mult: viroza si otita Mariutei impreuna cu operatia sotului meu n-au mai lasat timp de blog. Nici acum n-am, dar vreau sa multumesc, chiar si cu intarziere Anei si Cristinei care au considerat ca blogul acesta merita premii. Am citit atatea lucruri frumoase si utile pe multe bloguri (inca n-am putut sa le pun pe toate pe lista mea)incat nici nu stiu incotro sa imi indrept privirea si cui sa daruiesc premiile ce mi-au fost daruite!
Acest ultim dar, care m-a bucurat la fel de mult ca si celelalte, il ofer cu multa placere urmatoarelor bloguri, desi lista e departe de a fi completa...



http://isabellelorelai.wordpress.com/
http://uncoltisorderai.blogspot.com/
http://dulcecasa.blogspot.com/
http://marilena-blog.blogspot.com/
http://jurnaldemultumire.blogspot.com/
http://daruindveidobandi.blogspot.com/
http://bogdan-andrei.blogspot.com/

Regulamentul se gaseste la http://dolce-memole.blogspot.com/2008/11/premio-dolcezza.html.

Blinkie de la Lumea Piticilor

3 comentarii:

Anonim spunea...

Iulia draga, multumesc tare mult pentru premiu. Si sanatate multa pentru puiul tau si sotul tau, recuperare grabnica si Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste toate!

Anonim spunea...

Buna, ma numesc Maria. Am trei copii si in ultimele doua luni am tot avut probleme cu cei mici. Filo a facut otita, Matei o viroza cu febra mare de Sf. Nicolae si inca ii curge nasul. Spune-mi, te rog, cum ai scapat de otita? Sanatate multa!

Iulia spunea...

Maria draga am scapat dupa 7 zile de tratament cu Zinnat (antibiotic puternic) si picaturi Maxitrol puse in nasuc. Tratamentul a fost dat de medicul ORL.
As vrea sa existe si alta cale...doar ca nu stiu eu inca si n-am avut curaj sa risc. Acum ii dau Imunogrip pt. refacere si intarirea sitemului imunitar.

Blog Archive