marți, martie 02, 2010

Ajutor impotriva infertilitatii

Planta care poate ajuta in acest caz este branca ursului, cu efecte deosebite se pare, atat in cazul afectiunilor feminine cat si a celor masculine.
Eu am folosit-o pentru problemele digestive, cu ceva timp in urma si am fost foarte multumita, as folosi-o si acum, dar e contraindicata gravidelor. Asa ca apelez la alte plante...
Mai multe despre planta, afectiunile in care e utila (de la hipertensiune pana la nervozitate si anxietate), preparare si dozaj gasiti in aceste articole din Formula As.
articolul 1
articolul 2

Evident, pe primul plan sta RUGACIUNEA!

7 comentarii:

madi spunea...

Nici nu stii cat ma bucura informatiile astea. Am niste prieteni care vor de ani de zile un copil si au inceput sa-si piarda speranta. Controale peste controale, tratamente scumpe, nimic n-a dat rezultat. O sa le dau articolele sa le citeasca, poate mai prind speranta. Poate planta asta e raspunsul la toate rugaciunile lor.
Multumesc.

Iulia spunea...

Doamne ajuta sa le fie de folos!

Alina spunea...

Branca ursului poate da reactii negative pt. ca actioneaza hormonal si poate avea efect invers, mai ales la barbati. Un barbat cu o spermograma proasta, se poate alege cu o spermograma dezastruoasa dupa tratamentul cu branca. Nu este recomandata nici pt. femei, pt. ca e toxica si se recomanda intreruperea tratamentlui in cazul in care aceasta ramane insarcinata. Dar o femeie afla din primul moment ca este insarcinata? Si atunci risti sa continui tratamentul cu branca facand rau fatului. Si cine isi doreste asta?
E adevarat ca branca a ajutat multe cupluri dar fiind cu doua taisuri nu cred ca e bine sa riscam cand sunt multe altele care fac bine, fara efecte adverse : napraznic, multi maca de la Forever Living Product,laptisorul de matca, polenul, vitamina E, vitamina C, L-arginina, carnil, schinduful...Si lista poate continua, dar fara branca :D

oea spunea...

As vrea sa incerc si eu ca am menopauza precoce, dar supa ce am vazut ultimul comntariu nu mai stiu ce sa zic.

Alina spunea...

O ea - extractul din mladite de zmeura este f.bun. Dar ar fine sa ceri sfatul unui fitoterapeut. Si homeopatia poate ajuta dar e greu sa gasesti un medic homeopat f bun.

Iulia spunea...

Alina, cred ca tot un fitoterapeut priceput poate stabilicum se administreaza branca ursului si mai ales daca e necesara administrarea ei. In ultima vreme se duce un fel de campanie negativa impotriva unor plante medicinale, testate totusi pe pielea oamenilor de cateva sute de ani cel putin. Despre tataneasa, de exemplu, s-a scris ca e toxica, chiar fatala (!. Recomandata in multe afectiuni grave, tataneasa s-a dovedit salvatoare pt. multi. Poate ca la fel stau lucrurile si cu branca ursului... Nici napraznicul n-a fost scutit de comentarii, asa ca sa nu ne piersem nadejdea! Toate cele recomandate de Alina sunt remedii excelente care actioneaza pe mai multe planuri si care presupun rabdare si perseverenta. Multi-maca de la FLP eu am folosit, pt. o alta problema si fara niciun efect, sincer. Dar nu orice functioneaza la oricine, asa ca poate fi incercata.
Stiu ca se recomanda intreruperea tratamentului cu branca ursului daca exista suspiciunea de sarcina, dar la fel e si in cazul napraznicului!
Pe Internet sunt o gramada de cazuri care au folosit ambele plante, poate nu strica sa citim si din experientele altora.
Cred ca recomandarile unui fitoterapeut si al unui homeopat priceput vor fi de mare folos. Doamne ajuta sa ii gasiti pe amandoi!
P.S. Atentie la alimentatie!

Alina/Caminul meu spunea...

Categoric un terapeut f. bun este secretul, important este sa stim dupa ce criterii sa-l cautam - vb. din experienta :D
Tataneasa este toxica dar si foarte buna, in acelasi timp. Ea poate vindeca cancerul de col uterin in stadii avansate chiar. Deci revenim la ideea de mai sus, un tratament naturist la recomandarea unui terapeut foarte bun, si bineinteles rugaciune, pot face minuni :)
Sanatate multa tuturor!

Blog Archive