miercuri, mai 06, 2009

Cărţi pentru copii


Bună dimineaţa! Ce-aţi zice de un mic-dejun alături de o omidă mâncăcioasă?!
Aceasta e cartea pe care am comandat-o pentru ziua Măriuţei de la editura Cartea Copiilor. I-a plăcut la nebunie, aşa că o tot citim din 6 aprilie! Ne-am făcut şi o omidă din hârtie glace pe care am lipit-o pe uşă în dormitor. Avem şi poster şi stickere de la editură cu omiduţa. Iar pe site-ul editurii se găsesc şi planşe de colorat cu omida! Dacă aveţi probleme cu copii mofturoşi la mâncare (noi nu avem, din fericire), cred că omida i-ar putea convinge să-şi schimba atitudinea! Numai să nu devină lacomi ca ea:).

Am mai comandat încă două cărţi cu ursuleţi, pe care le-am oferit în dar apropiaţilor noştri şi o altă carte Balul Florilor, pentru nepoţica noastră de 6 ani. Vă puteţi imagina că le-am citit pe toate şi le-am îndrăgit rapid, atât datorită mesajului emoţionant (şi educativ) pe care îl transmit, cât şi datorită calităţii grafice deosebite.
Nota 10 editurii care a expediat imediat comanda. Vom reveni cu siguranţă pe site-ul dumnealor atât de frumos şi de primitor!

4 comentarii:

Lada cu minuni spunea...

Inca mai pastrez in minte, vocea cristalina a copilei: "Un ousor statea pe o frunza, in lumina lunii. Cand, deodata, poc" ...
A fost preferata Flaviei, vreme indelungata. Apoi, a fost o vreme cand am tot daruit-o, cu mult drag.
Mi-au placut tare mult ilustratiile.

Aniela spunea...

Buna,
Omida mancacioasa este una dintre cartile noastre preferate. Eric Carle, autorul, este foarte cunoscut iar ilustratiile sunt de fapt arta.
Editura Cartea Copiilor mi se pare excelenta. Are carti de calitate si sunt foarte prompti.
Eu detin un website cu activitati pentru copii, iar Editura imi este partenera. De curand am avut un concurs la care s-au daruit premii in carti de la Editura cartea copiilor.
www.ActivitatiCopii.ro
Data viitoare, daca doriti, puteti comanda carti specificand ca veniti din partea ActivitatiCopii si beneficiati de o reducere de 15 % la 3 carti cumparate.
Numai bine,
A

Iulia spunea...

Ambele comentarii m-au bucurat mult.Asa am mai descoperit 2 site-uri interesante! VA multumesc.

Mihai spunea...

Din multele carti pentru copii pe care le-am achizitionat, una din cele preferate de cel mic (5 ani) este "Vrei sa fi prietenul meu", de Eric Carle.

Blog Archive