joi, mai 28, 2009

Rucodelia copiilor





Acest "impletit cu degetele", caci nu stiu cum altfel sa-i spun, l-am gasit descris pentru prima data intr-o carte minunata, plina de idei simple si incantatoare care inspira pe orice parinte dornic de activitati cu copiii.












Iata o varianta de impletitura, dar din cate am inteles, posibilitatile sunt nenumarate! Deocamdata am impletit (mai mult eu) cu Mariuta un lantisor, care serveste si de omida si de sarpe :)





Altii impletesc flori...

3 comentarii:

Icoane pentru suflet spunea...

ce frumos! am incercat si noi, cel mai bine i-a iesit lui Antim. el e fascinat de lucrul de mana, de cate ori ma vede tricotand vrea si el sa incerce(dar mi-a fost frica sa-l las, sa nu se intepe cu andrelele, sau sa nu i le ia cei mici, ca mi se par tare periculoase). a primit Elena de ziua ei un set de crosetat, cu o croseta groasa, din plastic, am zis ca asta e mai safe si l-am lasat, a invatat repede sa croseteze. pacat ca au pierdut croseta, ca as fi vrut sa mai incercam. dar metoda asta e grozava, asa nu se pot rani si ne putem juca in voie. cartea se poate gasi si la noi?

Iulia spunea...

Adriana, nu stiu. Noua ne-au cumparat-o nasii de cununie care stau in Franta, prin Amazon.fr.

Dulapul cu vise spunea...

crosete groase se gasesc la orice mergerie, costa cam 10 lei. andrele tot asa, super groase, au varfurile rotunjite, mai ales daca il pasioneaza, merita sa aiba cu ce lucra :)
cartea se gaseste pe amazon, si din state, dar din uk e mai ieftin. amanda soule, autoarea, a mai scris inca 2. merita cumparate toate :)
spor!

Blog Archive