miercuri, iunie 15, 2011

La cine merg darurile de 1 iunie ?

Bună dimineaţa, tuturor!

Azi vor fi cel puţin două persoane zâmbitoare în ţara noastră (căci la o privire superficială mulţi dintre locuitorii României şi-au pierdut zâmbetul...). Din păcate vor fi şi persoane întristate, cărora le sunt însă recunoscătoare că au scris pe blog un fragment din viaţa lor.
Alegerea premiantelor "concursului" dedicat zilei de 1 iunie am făcut-o strict pe criterii subiective :), adică măsura în care m-am regăsit în rândurile scrise de altul.
Vă mulţumesc tuturor şi aştept datele câştigătoarelor pentru a vă putea expedia cărţile; dacă aveţi vreo preferinţă pentru una dintre ele, specificaţi, vă rog.

Câştigătoarele sunt:

Icoane pentru suflet şi Simona

3 comentarii:

Icoane pentru suflet spunea...

ma tot uitam la comentariile de la subiectul cu concursul si asteptam cu nerabdare sa vad cine a castigat. ma bucur ca am castigat, macar atata lucru bun sa iasa din greselile pe care le fac. daca e de ales, eu as prefera-o pe cea cu crizele de furie. daca se poate

Simona spunea...

Multumesc frumos pentru premiu!
Sunt convinsa ca este o carte din care vom invata si eu si baietelul meu.
As vrea sa iti trimit datele mele de contact intr-un mesaj privat dar nu stiu cum!! Butonul de "e-mail" de sub "vizualizati profilul meu complet" nu functioneaza. Poate sa mai incerc maine?

Iulia spunea...

Simona, cu mare placere. Butonul de e+mail functioneaza, tocmai l-am verificat. Poti copia adresa din Outlook (eu una asa fac, caci nu stiu sa folosesc acest program)si sa o lipesti in mail-ul tau.

Blog Archive