sâmbătă, octombrie 18, 2008

Extract din muguri de carpen



La inceputul celei de a doua sarcini m-am imbolnavit (probabil o viroza puternica) destul de rau. Principala problema a fost tusea care nu ceda cu ceaiul cald si miere sau cu siropul Plantusin. Crizele de tuse nu ma lasau sa dorm nicicum si dupa cateva nopti si zile de chin mi-am amintit ca in cosul cu medicamente aveam niste extract de muguri de carpen, ramas de la ultima raceala a Mariutei. Am inceput sa il iau conform indicatiilor din prospect si ...in 2 zile mi-am revenit complet! Mi s-a parut o minune. Nu m-am mai gandit la asta pana ce aseara, vecina mea, mi-a spus fericita ca datorita aceluiasi produs (mai aveam inca in sticluta si i l-am dat), tusea care n-a cedat la niciun tratament a parasit-o definitiv! Am calculat eu si a reiesit ca tot in 2 zile.
M-am gandit sa il recomand cu caldura la inceput de sezon de viroze, considerandu-l sigur atat in timpul sarcinii cat si in timpul alaptarii. In plus, i l-am administrat si Mariutei (avea cam 2,3 ani) si efectele au fost spectaculoase.
Mai multe despre sticluta fermecata gasiti aici.

7 comentarii:

Annamaria spunea...

uf! daca gaseam mai devreme acest articol! Si eu sunt la a doua sarcina, si prin august am luat o viroza urata, am tot incercat cu TOATE remediile naturiste pe care le cunosteam, si care in alte randuri mi-au folosit, dar acuma nu. Situatia s-a agravat, si din nefericire a ramas ultima solutie:antibioticele, pentru ca deja infectia se intinse de la gat la urechi. Dr mi-a recomandat un antibiotic care cica se poate lua in sarcina. Sper sa fie bine bebita din cauza asta.De produsul acesta nu stiam, dar sigur il voi incerca daca voi mai avea probleme.

Iulia spunea...

Imi pare rau annamaria ca starea ta s-a inrautatit. Domnul sa te ajute sa ai o bebita sanatoasa! Si evident, sa te faci bine si tu cat mai repede!

Annamaria spunea...

acum sunt bine, slava Domnului! asta a fost in august, cand am luat si tratamentul cu antibiotice. M-am referit ca era bine sa fi aflat despre produs atunci, sa nu fi ajuns la antibiotice...de care mi-e cam teama.

Tatiana_c spunea...

Buna!
Stii cumva de la ce virsta se poate administra? Am o fetita de 2,5 ani si un bb de 8 luni si tare bine ne-ar prinde asa ceva.
Multumesc!
Tatiana_c

Tatiana_c spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulia spunea...

Tatiana, ti-am raspuns deja pe mail. Daca mai ai nevoie, astept un semn!

Tatiana_c spunea...

Iulia, La Multi Ani, in primul rind! Scuze ca nu am intrat pe net zilele astea. Am verificat insa mailul si nu am gasit mesajul tau, apoi mi-am dat seama ca nu il activasem si astfel nu mi-a intrat nimic.
Ai putea, te rog mult sa-mi mai trimiti o data? Mii de scuze si de multumiri!
Tatiana

Blog Archive